Voita 3 tunnin henkilökohtainen asuntovalmennus

Mikäli asuntosijoittajana kehittyminen on korkealla toivelistallasi, tässä on kilpailu juuri Sinulle! Arvomme 3 kappaletta 3 tunnin henkilökohtaisia asuntosijoitusvalmennuksia!

Seuraavalle tasolle asuntosijoittajana -valmennus, on sinulle räätälöity 3 tunnin intensiivivalmennus, joka nostaa osaamisesi asuntosijoittajana seuraavalle tasolle. Valmentajana toimii toimitusjohtajamme Henri Neuvonen.

Valmennuksessa käydään läpi seuraavia teemoja:

  • Nykyiset sijoituksesi ja kuinka saat niistä enemmän irti
  • Asuntosijoittajan rahoitus mm. vapaiden vakuuksien käyttö ja uudelleen rahoitus,
  • Kuinka kasvatat asuntosalkkuasi mahdollisimman tehokkaasti
  • Riskit ja niihin varautuminen
  • Sijoitusstrategiasi kirkastaminen
  • Tavotteiden asettaminen ja niihin pääseminen

Kuka on Henri Neuvonen ja miksi minun kannattaisi kuunnella häntä?

Henri saavutti taloudellisen riippumattomuuden 28 vuotiaana myymällä ensimmäisen yrityksensä ulkomaiselle pörssiyhtiölle. Intohimo asuntosijoittamista ja liiketoimintaa kohtaan ajaa kuitenkin Henriä jatkuvasti eteenpäin.

Asuntosijoittamisen Henri aloitti n. 8 vuotta sitten, tässä ajassa yhdestä asunnosta kasvoi kymmenen ja kymmenestä sata, seuraava etappi on 1000 asuntoa.

Henri on tutkinut, laskenut ja ostanut kymmeniä kokonaisia eri kerrostaloja ympäri Suomea. Hän on tehnyt vuosikausia poikkeuksellisin hyvää tuottoa omalle pääomalle ja valmentaa muutamaa onnekasta nyt saamillaan opeilla.

Tämä arvonta on ainutlaatuinen mahdollisuus saada 3 tunnin koulutus, jossa sinä opit varmasti paljon uutta asuntosijoittamisesta! Vastaavaa sparrausta et voi ostaa rahalla.