Sisältöön sitemap

Etsittekö ostajaa kokonaiselle kerrostalolle? Hienoa, olette tulleet oikeaan paikkaan!

Sijoitusasunot.comin takana oleva yhtiö Sijoitusasunnot.com Group ostaa kokonaisia asuinkerrostaloja ja muita isompia kohteita ympäri Suomea. Etsimme ensisijaisesti kohteita, joiden koko on 1 – 25 milj.€:n välillä. Isompiakaan kokonaisuuksia emme sulje pois. Olemme kiinnostuneita niin hyväkuntoisista kuin korjausvelallisistakin vanhoista kohteista, jotka vaativat korjaustoimenpiteitä.

Pidämme asunnot itsellämme vuokrakäytössä tai myymme asuntoja yksittäin piensijoittajille eteenpäin oman verkostomme kautta. Omassa taseessamme on tätä kirjoittaessa noin 500 asuntoa. Kunnioitamme olemassa olevia vuokrasuhteita eikä omistajanvaihdoksesta koidu asukkaille haittaa, jos asuntoja ei tarvitse tyhjentää isompien remonttien vuoksi.

Meiltä asuntoja ostavat asiakkaamme ovat myös asuntosijoittajia, ja myös he haluavat että asunnoissa on valmiina hyvät vuokralaiset.

Huonokuntoiset talot saneeraamme täysin. Teemme täysimääräisiä linjasaneerauksia, julkisivuremontteja sekä muita tarvittavia korjauksia aina tapauskohtaisesti. Oma rakennusporukkamme on erikoistunut nimenomaan vanhempien kohteiden saneerauksiin, ja voit tästä lukea lisää kiinteistönjalostus -sivultamme.

Etsimme ensisijaisesti kohteita, jotka ovat kasvukeskuksissa, mutta ostamme muitakin kohteita. Aivan pieniltä paikkakunnilta emme kuitenkaan lähtökohtaisesti osta asuntoja.

Kiitosta olemme saaneet suorasta ja rehdistä toiminnasta sekä asioinnin sujuvuudesta.

Ostamme ympäri Suomen

Olemme ostaneet vuosien saatossa kokonaisia kerrostaloja, rivitaloja ja vastaavia kohteita mm. Helsingistä, Tampereelta, Oulusta, Kuopiosta, Porvoosta, Porista, Lahdesta, Vaasasta, Torniosta, Hämeenlinnasta sekä Jyväskylästä – sekä monilta muilta paikkakunnilta!

Ostamme vuosittain asuntoja kymmenillä miljoonilla euroilla, joten ihan pelkkinä listanpotkijoina meitä ei voi pitää.

Harkitsen kohteen myymistä

Olemme mutkaton ja rehti kumppani ostaessamme asuntoja

Meidän kanssa on helppo tehdä kauppaa. Emme katoa kesken neuvotteluiden, pidämme minkä lupaamme ja toimimme ylipäänsä rehdisti ja avoimesti. Emme ole jäykkä rahasto, vaan ketterä toimija.

Olemme kiinnostuneita sekä hyvä- että huonokuntoisista kiinteistöistä. Teemme tarvittaessa täysimittaisia linjasaneerauksia, joten emme pelkää korjausvelkaa. Pystymme ratkaisemaan myös muita haasteita, esimerkiksi soluasuntojen muuttamista perheasuntoihin tai vuokrattavuuteen liittyviä haasteita.

Pyrimme aina siihen, että kaupanteko olisi kanssamme mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Saat halutessasi tiedot tahoista kenen kanssa olemme kauppoja tehneet.

Perustiedot yhtiöstämme

Yhtiö: Sijoitusasunnot.com Group Oyj
Perustettu: 2011
Liikevaihto 2021: noin 44 miljoonaa
Ostettuja ja myytyjä asuntoja koko toimintamme aikana: 1500+
Pääyhtiön lisäksi saneeraus– ja välitysyhtiö

Olisiko teillä tarjota jotain kohdetta?

Jos teiltä sopivia kohteita jotka haluatte myydä tai joiden myyntiä harkitsette, voitte vaikka lähettää mahdollisen kohteen osoitteen, niin kerron nopeasti olemmeko kiinnostuneita tekemään tarjouksen.

Voit laittaa sähköpostia ja soittaa Henrille (yhteystiedot alla) tai täyttää alla olevan lomakkeen.

Pyydä meiltä tarjous kohteestasi

Käsittelemme kaikki viestit luottamuksella ja olemme yhteydessä viestin jättäneisiin mahdollisimman pian.

Ole yhteydessä matalalla kynnyksellä