Sisältöön sitemap

Sijoitusasunnot.comin takana toimii Sijoitusasunnot.com Group Oy

Sijoitusasunnot.comin takana oleva yhtiö on Sijoitusasunnot.com Group Oy, jonka toiminta alkoi heinäkuussa 2011 nimellä JHS-Kiinteistöt Oy. Alkuperäinen nimi on yhä käytössä aputoiminimenä. Yhtiö on alusta saakka sijoittanut asuntoihin ja pienissä määrin myös varasto- ja erilaisiin liiketiloihin. Pyöritämme toimintaa Jyväskylästä käsin, mutta sijoitamme ympäri Suomea.

Katso yhteystietomme täältä!
Näin toimimme

 

Toimintamallimme on ostaa kokonaisia asuinkerrostaloja, jotka myymme pääasiassa sijoittajille eteenpäin joko nykyisessä kunnossa taikka täysin saneerattuna.

Tärkeintä meille on tuottaa arvoa sijoittajillemme, joka voi tarkoittaa tapauskohtaisesti esim. alhaisia myyntihintoja, erinomaista vuokratuottoa, valmiiksi rahoitettuja kohteita (yhtiölainalliset asunnot) ja alennuksia rakennusliikkeiden uudiskohteiden asunnoista.

Ostamme vanhat kerrostalot itsellemme, joten meillä on omat rahat joka kerta pelissä. Tutkimme ostettavat kohteet huolellisesti ja pyrimme avaamaan myyntimateriaaleissa tarkkaan ne asiat, minkä takia meidän mielestämme kyseessä on hyvä sijoitus. Pyrimme aina tarjoamaan parempia vaihtoehtoja mitä julkisilta markkinoilta löytyy.

Ostamme sijoituskohteita eri puolilta Suomea. Kiinnitämme kohteita ostaessa huomiota mm. vuokratuottoon ja -asteeseen, hintaan, sijaintiin, taloyhtiön kuntoon sekä kysyntään (vuokraus ja myynti).

Kaikki myyntiin tulevat kohteet on:

  1. Seulottu tarkasti läpi, jotta kohteet sopivat hyvin sijoittajille
  2. Pyritty ostamaan edullisesti, jotta myös myyntihintamme eteenpäin sijoittajille jää alle markkinatason
  3. Hoidettu kaikin puolin kuntoon (mm. kilpailutettu taloyhtiön kustannukset), jotta tarjolla on valmis tuottava paketti