Sisältöön sitemap

”Asuntosijoittaminen vei mukanaan heti kun pääsin alkuun”

Pirkkalassa asuva Essi Lassila opiskeli pitkään asuntosijoittamisen maailmaa ja tutki asuntomarkkinoita ennen ensimmäisen sijoitusasuntonsa ostoa. Ensimmäinen kohde omaan asuntosalkkuun löytyikin Sijoitusasunnot.comilta, kun meiltä tuli yliopistokaupungista tarjolle Essin sijoituskriteereihin sopiva kohde.

Asuntosijoittaminen vei Essin mukanaan välittömästi, eikä paluuta enää ole. Essi tykkää Sijoitusasunnot.comissa etenkin siitä, että vuokralaiset ovat valmiina ja ostaminen Sijoitusasunnot.comin sivuilta on helppoa sekä mutkatonta.

Katso videolta tarkemmin Essin ajatuksia asuntosijoittamisesta!

Katso video YouTube-kanavaltamme

Moderni kalatukkuri Jari Tainio ostaa kaloja sekä asuntoja hyvät tuotot mielessä

Tuomaan Kalatukku Oy:n toimitusjohtaja ja innokas asuntosijoittaja Jari Tainio löysi Sijoitusasunnot.comin etsiessään huutokauppasivustoilta kohteita asuntosalkkuunsa. Tainion mielestä asuntosijoittaminen on mielenkiintoista puuhaa!

Kuten työssään kalatukun parissa, myös asuntosijoittamisessa ostaminen näyttelee merkittävää roolia. Ostaminen pitää tehdä järkevästi ja järkevistä kohteista.

Sijoitusasunnot.comista Jari tykkää etenkin siksi, että myytävät kohteet ovat selkeästi esillä ja asuntosijoittajan kannalta tarpeelliset tiedot löytää helposti. Siitä voi sitten itse katsoa, että kiinnostaako kohde vai ei.

Katso video YouTube-kanavaltamme

Tuottoisaa asuntosijoittajamista urheilu-uran rinnalla

Jääkiekkoilija Christian Heljanko on innokas asuntosijoittaja ja asuntosijoittamisen opiskelija, joka on ostanut kohteita niin julkisesta markkinasta kuin Sijoitusasunnot.comilta.

Kiekkoja kovalla prosentilla torjuva maalivahti on Sijoitusasunnot.comissa tykännyt erityisesti siitä, että sijoittaminen on tehty helpoksi ja käytännössä pöytä katettu sijoittajalle valmiiksi. Katso Christianin ajatuksia asuntosijoittamisesta ja Sijoitusasunnot.comista tarkemmin oheiselta videolta.

Katso video YouTube-kanavaltamme

Yrittäjän kokemuksia Sijoitusasunnot.comista

Yrittäjä Janne Ruohola löysi Sijoitusasunnot.comin googlamalla hakutermillä sijoitusasunto ja eksyi sitä kautta verkkosivuillemme. Pian hän tekikin Sijoitusasunnot.comin kanssa kaupat kahdesta sijoitusasunnosta. ”Kaupankäynti on ollut helppoa ja toimintaan on voinut luottaa.” Jyväskylästä Janne osti sijoituskolmion ja hieman jännitti sitä – paljon puhutaan siitä että pitäisi sijoittaa yksiöihin ja pieniin kaksioihin, ja nyt hän oli tekemässä kauppaa kolmen huoneen sijoitusasunnosta. Se on ollut hänelle kuitenkin loppupeleissä aivan timanttinen hankinta.

Katso videolta tarkemmin Jannen kokemuksia asuntosijoittamisesta ja Sijoitusasunnot.comista.

Katso video YouTube-kanavaltamme

Kokemuksia Sijoitusasunnot.comin välitysliikkeen kautta asuntojen myymisestä

Myimme Timon sijoitusasunnon 48 tunnissa

⭐⭐⭐⭐⭐
Kovasti yritti ensin ”Kauniit ja Komeat välittäjät” asuntoa myydä, ei tullut mitään. Kuukausia meni aikaa hukkaan ja sitten vasta muistin Kauppa Käy LKV:een. 48 tuntia riitti, kaupat tehty. Ja oikealla hinnalla. Loistavaa toimintaa.
– Timo Flyktman

Sujuvaa kaupankäyntiä

⭐⭐⭐⭐⭐
Kaupat etenivät sujuvasti ja homma hoidettiin asiallisesti minun ajankäyttöä asunnon myyjänä minimoiden. Olen tyytyväinen ja voin suositella yritystä asuntokauppoihin erityisesti sijoitusasunnoissa.
– Jone Korpi