Sisältöön sitemap

Olemme uudenlainen, pelkästään sijoitusasuntojen nippuvälitykseen erikoistunut laillistettu kiinteistövälitysliike

Saamme isommat satsit sijoitusasuntoja myytyä eteenpäin tehokkaasti, nopeasti ja todistetusti.

Toimintamme keskiössä on välitettävien asuntojen markkinointi nimenomaan asuntosijoittajille: kohdistamme myyntimateriaalit asuntosijoittajille ja käytämme markkinointikanavia, joilla tavoitamme asuntosijoittajat sekä myymme kohteita aktiivisesti asuntosijoittamisesta kiinnostuneille tahoille.

Toimintamme keskittyy jatkossa täysin useamman sijoitusasunnon kokonaisuuksien välitykseen. Tämän takia emme valitettavasti enää ota yksittäisiä sijoitusasuntoja välitykseen lainkaan.

Kaikki välitystoimintamme tapahtuu Kauppa Käy LKV Oy:n (Y-tunnus 3016733-8) kautta.

⭐⭐⭐⭐⭐
Kovasti yritti ensin ”Kauniit ja Komeat välittäjät” asuntoa myydä, ei tullut mitään. Kuukausia meni aikaa hukkaan ja sitten vasta muistin Kauppa Käy LKV:een. 48 tuntia riitti, kaupat tehty. Ja oikealla hinnalla. Loistavaa toimintaa.
– Timo Flyktman

⭐⭐⭐⭐⭐
Kaupat etenivät sujuvasti ja homma hoidettiin asiallisesti minun ajankäyttöä asunnon myyjänä minimoiden. Olen tyytyväinen ja voin suositella yritystä asuntokauppoihin erityisesti sijoitusasunnoissa.
– Jone Korpi

Hei, kielsit evästeiden käytön www-sivuillamme, emme voi näyttää sinulle YouTuben videoita. Katsoaksesi tähän kuuluvan videon voit hyväksyä evästeet vasemmasta alakulmasta, tai katsoa videon YouTubessa osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=HFVSZ-vlVQ4

Pyrimme tekemään myyntimateriaaleista niin kattavat, että ne vastaavat sellaisenaan kaikkiin kysymyksiin. Jokaisen myytävän kohteen tiedot tuodaan esiin nimenomaan asuntosijoittajan näkökulmasta.

Panostamme materiaaleissamme asuntosijoittajille oleellisiin asioihin, kuten taloyhtiön remontteihin ja vuokratuottoihin. Potentiaalinen ostaja tietää näin jo puolessa minuutissa, kannattaako hänen perehtyä välitettävään kohteeseemme tarkemmin, vai siirtyä seuraavaan. Esimerkiksi tästä Rovaniemellä sijaitsevan kohteen myyntisivustamme saat hyvän kuvan myyntimateriaalimme tasosta ja laadusta.

Perinteisesti isot kokonaisuudet ovat hitaita myydä yksittäin, eikä kokonaisille taloille löydy ostajia hyvällä hinnalla. Myöskin kauppahinnat nousevat niin suuriksi, ettei ostajia ole kovin monia.

Me olemme välittäneet kokonaisia kerrostaloja yksittäisille sijoittajille parhaimmillaan parissa tunnissa. Voit olla varma, että tiedämme mitä teemme. Tämä ei ole turhaa sananhelinää, vaan kivenkovat tulokset tukevat väitteitämme.

Kauppa Käy LKV perustettiin syksyllä 2019 halusta palvella rakennusliikkeitä sekä Sijoitusasunnot.comin asiakkaita entistä paremmin. Välitystoiminnan myötä voimme tarjota Suomen ylivoimaisesti kattavimman sijoittajaverkoston myös asiakkaidemme käyttöön, mikä mahdollistaa myös suurien asuntomäärien välityksen todella nopeasti ja tehokkaasti. Saat käyttöösi samat työkalut ja osaamisen, joilla Sijoitusasunnot.com on jo saavuttanut kiistattoman menestyksen sijoitusasuntomarkkinoilla.

Intohimoisina asuntosijoittajina olemme kehittäneet palvelun nimenomaan sijoitusasuntojen myyntiin. Me emme myy ihania koteja tai hyviä ensiasuntoja, vaan kovaa kassavirtaa, hyvää tuottoa ja arvonnousua. Olemmekin alan ainoa toimija, joka on keskittynyt yksinomaan sijoitusasuntojen välitykseen.

Sijoitusasunnot.com-sivujen ja sähköpostilistan kautta tavoitamme kymmeniä tuhansia sijoitusasunnoista kiinnostuneita henkilöitä, joten markkinoimme välittämiämme kohteita juuri sille yleisölle, joka on niistä kiinnostunut.

Yhdistämällä laajan asiakaskuntamme, nykyaikaisen sähköisen kaupankäynnin ja laadukkaan markkinoinnin, olemme saavuttaneet todella hyviä tuloksia. Markkinointi, varaukset ja kaupat tehdään ennätysnopeasti ja ammattimaisesti – laadusta tinkimättä!

Luotamme omaan konseptiimme ja osaamiseemme niin vahvasti, ettemme peri isompien asuntokokonaisuuksien myynnissä kiinteitä aloitus-, asiakirja- tai kuvausmaksuja asiakkaalta. Maksat vain välityspalkkion myytyjen asuntojen osalta.

Mikäli yksittäinen myyntiin laitettu asunto ei mene kaupaksi, niin maksat vain kulut asiakirjojen tilauksesta ja asuntokuvauksesta. Saat myyntiajan päätyttyä asuntokuvat ja tilatut asiakirjat käyttöösi.

Kenelle Kauppa Käy LKV:n palvelut sopivat?

Palvelumme sopivat loistavasti rakennusliikkeille, asuntosijoittajille, asuntosijoitusrahastoille ja sijoitusyhtiöille

 • Ennakkovarausten myyminen RS-kohteille
 • Kokonaisten kerrostalojen myynti
 • Useamman sijoitusasunnon ”nippumyynti”
 • Asuntosijoittajien kerääminen rakennutettaville asunnoille
 • ”Häntien” myyminen

Miten palvelu toimii?

 1. Asiakas on meihin yhteydessä
 2. Arvioimme asiakkaan kanssa sopivan hintatason asuntojen vuokratuoton kautta
 3. Kierrämme, pisteytämme ja valokuvaamme asunnot, jonka jälkeen hinnoittelu tarkistetaan
 4. Teemme laadukkaat ja kattavat sijoittajamateriaalit, esitteet ja mahdollisesti myyntivideon kohteesta
 5. Markkinoimme asuntoja Suomen kattavimmalla, lähes 65 000 asuntosijoittajan sähköpostilistalla sekä Sijoitusasunnot.comin verkkosivuilla. Näin kohteet saavat varmasti erinomaisen näkyvyyden
 6. Välittäjämme hoitaa asuntokaupat ja vastaa kaikista kaupantekoon liittyvistä asioista

Prosessi nopea ja tehokas. Olemme saaneet varaukset kymmeniin asuntoihin minuuteissa. Palvelumme on ainutlaatuinen tapa välittää isoja kokonaisuuksia yksittäisille sijoittajille nopeasti ja kustannustehokkaasti sekä parhaaseen hintaan.

Millainen hinnoittelumme on?

Välityspalkkio on tapauskohtainen riippuen asuntojen sijainnista, vuokrattavuudesta ja oletetusta hintatasosta. Keskimäärin välityspalkkiomme on 2400 € +alv./huoneisto. Hintaan sisältyy ammattilaistason valokuvat, asiakirjojen kustannukset sekä asiakaspalvelu aina alustavasta hinta-arviosta kaupantekoon asti. Emme peri markkinointi-, media- tai avausmaksuja. Isompien kokonaisuuksien myynnissä peritään ainoastaan välityspalkkio myydyistä kohteista.

Yksittäisten asuntojen myynnissä veloitamme myymättömän asunnon osalta asiakirjojen tilauskulut sekä asunnon kuvauksesta aiheutuneet kulut. Myyjä saa asuntokuvat ja asunnon asiakirjat käyttöönsä myyntiajan päätyttyä.

Pidätämme oikeuden kieltäytyä asunnon myynnistä asuntokuvauksen jälkeen, mikäli asunto ei vastaa saatuja ennakkotietoja. Tällöin myyjä vastaa asuntokuvauksesta ja mahdollisesta asiakirjojen tilauksesta aiheutuneista kuluista.

Haluatko myydä sijoitusasuntoja kauttamme?

Kysy arvioitamme ilman sitoumuksia!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Kauppa Käy LKV Oy?

Olemme uudenlainen, pelkästään sijoitusasuntojen välitykseen erikoistunut laillistettu kiinteistövälitysliike. Pyrimme tekemään myyntimateriaaleista niin kattavat, että ne vastaavat sellaisenaan kaikkiin kysymyksiin. Jokaisen myytävän kohteen tiedot tuodaan esiin nimenomaan asuntosijoittajan näkökulmasta. Panostamme oleellisiin asioihin, kuten taloyhtiön remontteihin ja vuokratuottoihin. Tiedät jo puolessa minuutissa kannattaako sinun perehtyä kohteeseen tarkemmin, vai siirtyä seuraavaan.

Minkälaisia asuntoja välitätte?

Otamme välitykseen ensisijaisesti sijoituskäyttöön soveltuvia kerros- ja rivitalohuoneistoja. Parhaiten sijoituskäyttöön sopivia asuntoja ovat yksiöt ja pienet kaksiot hyvillä sijainneilla. Emme välitä yksittäisiä kiinteistöjä, vapaa-ajan asuntoja tai talliosakkeita.

Miten saan asuntoni teille välitettäväksi?

Voit ilmoittaa halukkuutesi myydä asuntoja kauttamme täyttämällä lisätietolomakkeen tai olemalla yhteydessä välittäjäämme Matti Honkasaloon (matti.honkasalo(@)sijoitusasunnot.com / 0414392489). Yhteydenoton jälkeen välittäjämme on Sinuun yhteydessä. Arvioimme yksilöidysti kaikkien tarjottujen kohteiden sopivuuden toimintamalliimme.

Miten voin saada lisätietoja asunnosta? Voinko esittää kysymyksiä suoraan myyjälle?

Pyrimme antamaan myynti-ilmoituksessa myytävästä kohteesta kaiken mahdollisen tiedon tarjousta harkitseville ostajille. Mikäli jokin tieto kuitenkin jää puuttumaan, niin välittäjämme vastaa mielellään lisäkysymyksiin. Voit olla välittäjään yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Välittäjän yhteystiedot löytyvät aina myynti-ilmoituksen lopusta.

Missä kunnossa myytävät asunnot ovat?

Asunnot myydään kuvien ja dokumenttien mukaisessa kunnossa. Teemme kaikista kohteista mahdollisimman kattavan markkinointimateriaalin, jonka pohjalta asunnosta saa mahdollisimman realistisen käsityksen ennen alustavan varauksen tekemistä.

Henkilöstö ja yhteystiedot

Matti Honkasalo

Myynti ja välitystoiminta, Vastaava hoitaja, LKV

041 4392 489

matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com

Jasmine Malinen

Myynnin assistentti, LKV, LVV

050 353 8313

jasmine.malinen@sijoitusasunnot.com

Iida-Elina Isberg

Myynnin assistentti

050 353 8313

iida-elina.isberg@sijoitusasunnot.com

Kaikki välitystoiminta tapahtuu Kauppa Käy LKV Oy:n (Y-tunnus 3016733-8) kautta.