Sisältöön sitemap

8 laadukasta yksiötä Rovaniemellä - vuokratuotot jopa 5,3%

8 laadukasta yksiötä Rovaniemellä - vuokratuotot jopa 5,3%

Saimme välitykseen yhteensä 8 uudehkoa yksiötä huippusijainnilta Rovaniemen yliopiston läheisyydessä.

Asunnot sijaitsevat kahdessa vierekkäisessä taloyhtiössä, osoitteissa Sivutie 3 ja Sivutie 5. Taloyhtiöt ovat hyvin vastaavanlaisia, toinen on rakennettu 2017 ja toinen 2019.

Asunnoista kuusi sijaitsee 2017 rakennetussa taloyhtiössä osoitteessa Sivutie 3 ja kaksi 2019 valmistuneessa taloyhtiössä Sivutie 5.  Kaikki asunnot ovat 26m2 yksiöitä. Asunnot myydään edullisin hinnoin ja valmiiksi vuokrattuna – jopa 5,3% vuokratuotoilla!

Taloyhtiöiden sijainti on mitä loistavin: Lapin yliopisto on vain 900 metrin päässä, lähikauppaan on n. 100 metrin matka ja Rovaniemen keskustaan on vain 2 kilometriä. Asuntojen vuokrattavuus on ollut hyvä.

Velattomat myyntihinnat ovat alkaen: 97.900 euroa. Hintoihin sisältyy lähes 50% yhtiölainat, jolloin myyntihinnat jäävät huomattavasti pienemmiksi.

Nyt on todella hyvä tilaisuus ostaa tiukimpiinkin kriteereihin sopiva sijoitusasunto: parvekkeellinen ja tyylikäs yksiö kasvukeskuksen uudehkosta yhtiöstä, omalla tontilla ja maalämmöllä, siltikin jopa 5,3% tuotolla ja tuloutetulla yhtiölainalla.

Kirjoitushetkellä julkisessa myynnissä on vastaavia asuntoja n. 10% kalliimmilla pyyntihinnoilla, joten nämä kohteet voi poimia omaan salkkuun huomattavasti markkinahintoja edullisemmin ja valmiiksi vuokrattuna!

Asunnot

Asunnot ovat parvekkeellisia, hyväkuntoisia ja hyvin varusteltuja.  Asunnot on juuri valokuvattu ja asuntokohtaiset valokuvat lähetetään ostajalle varauksen teon jälkeen.

26 m2 yksiöissä on avara pohjaratkaisu tupakeittiöllä ja tilavalla parvekkeella. Keittiöissä on laadukkaat kaapistot, erillinen uuni, keraaminen liesi ja tiskikone. Kylpyhuoneet ovat modernit ja niissä on hyvin säilytystiloja, sekä tilaa myös pyykinpesukoneelle.

Huoneistoihin kohdistuu varaustaulukon mukaiset yhtiölainat, n. 39.000 – 52.000 euron väliltä.

 • Asunto Oy Rovaniemen Sirkanpuiston lainan myöntäjä on Nordea ja korko on 1,55 prosenttiyksikköä + 12kk euribor. Viimeinen maksupäivä on 13.4.2038.
 • Asunto Oy Rovaniemen Jannenpuiston lainan myöntäjä on Nordea ja korko on 1,2 prosenttiyksikköä + 12kk euriborin. Viimeinen maksupäivä on 5.3.2037.

Pääomavastikkeet ovat Sivutie 3:ssa 0,85e / m2 / kk ja Sivutie 5:ssa 0,90e / m2 / kk. Pääomavastikkeet ovat kirjanpidossa tuloutettu ja lyhennykset siten vähennyskelpoisia verotuksessa.

Yhtiölainan määrä on päivätty 30.6.2020. Myyntihinnat ovat velattomia hintoja, joten mahdollinen yhtiölainan lyhennys heinäkuulta siirtyy korkoja lukuun ottamatta myyntihintaan.

Taloyhtiöt

As Oy Rovaniemen Jannenpuisto on omalle 1355 m2 tontille v. 2017 rakennettu, 4 kerroksinen hissillinen kerrostalo, joka sijaitsee osoitteessa Sivutie 3. Lämmitysmuotona on vesikiertoinen lattialämmitys ja edullinen maalämpö.

As Oy Rovaniemen Sirkanpuisto on niin ikään omalle 1247 m2 tontille v. 2019 rakennettu, myöskin 4 kerroksinen hissillinen kerrostalo, joka sijaitsee Jannenpuiston naapurissa, osoitteessa Sivutie 5. Lämmitysmuotona tässäkin on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Molempien yhtiöiden vastikkeet ovat edulliset 3,5 euroa / m2, eikä tonttien vuokrista tai lunastuksista tarvitse murehtia. Molemmissa yhtiöissä on myös ovipuhelimet.

Autopaikat ovat taloyhtiön omistuksessa ja jaetaan asukkaille jonotusperusteisesti.

Jokaisella huoneistolla on omat lämpimät varastot, jonka lisäksi taloyhtiössä on yhteisinä tiloina kuivaushuoneet, ulkoiluvälinevarastot ja kerhohuoneet.

As Oy Rovaniemen Jannenpuisto

Taloyhtiö Asunto Oy Rovaniemen Jannenpuisto
Tyyppi Kerrostalo, 4 asuinkerrosta
Rakennusvuosi 2017
Osoite Sivutie 3, 96300 Rovaniemi
Rakennuksia 1 kpl
Hissi On
Asuntojen määrä 31 kpl
Autopaikkojen määrä 18 kpl, autopaikat ovat taloyhtiön omistuksessa
Hoitovastike 3,5€/m2
Käyttökorvaukset -Vesi laskutetaan kulutuksen mukaisesti
-Autopaikka 15€/kk
Lämmitysmuoto Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka C-energialuokka
Tontin omistus Oma, 1355,5m2

As Oy Rovaniemen Sirkanpuisto

Taloyhtiö Asunto Oy Rovaniemen Sirkanpuisto
Tyyppi Kerrostalo, 4 asuinkerrosta
Rakennusvuosi 2019
Osoite Sivutie 5, 96300 Rovaniemi
Rakennuksia 1 kpl
Hissi On
Asuntojen määrä 28 kpl
Autopaikkojen määrä 14 kpl, autopaikat ovat taloyhtiön omistuksessa
Hoitovastike 3,5€/m2
Käyttökorvaukset -Vesi laskutetaan kulutuksen mukaisesti
-Autopaikka 15€/kk
Lämmitysmuoto Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka C-energialuokka
Tontin omistus Oma, 1247m2

Rovaniemi

Rovaniemi on Lapin pääkaupunki ja maakuntakeskuksessa on noin 63 000 asukasta. Rovaniemi on ennusteiden mukaan jatkossakin muuttovoitollinen alue ja Pellervon taloustutkimuksen mukaan se on asuntosijoittajien silmin tarkasteltuna Suomen paras kaupunki. Rovaniemen muuttovoittoa tukee opiskelijoiden suuri tulomuutto-osuus ja vuokrien kehitys oli edellisvuonna keskiarvoa korkeampaa.

Rovaniemi sijaitsee napapiirin tuntumassa ja silti lentämällä Helsingistä kaupunkiin pääsee vain reilussa tunnissa. Rovaniemelle on hyvät junayhteydet ja valtatie 4 kulkee kaupungin vierestä. Rovaniemi on yliopistokaupunki ja siellä sijaitsee koko Euroopan unionin pohjoisin yliopisto sekä ammattikorkeakoulu. Lapin yliopistossa opiskelee noin 4300 tutkinto-opiskelijaa ja Lapin ammattikorkeakoulussa noin 5600. Lisäksi Rovaniemellä toimii Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Redu sekä Santasportin Lapin urheiluopisto.

Rovaniemi on alueensa kaupan sekä hallinnon keskus ja alueelle rakennetaan aktiivisesti lisää. Kaupungissa yhdistyvät laajat palvelut, rikas kulttuuritarjonta sekä monipuoliset urheilumahdollisuudet maaseutumaiseen ja luonnonläheiseen asumisympäristöön. Matkailu on Lapin vahva vientituote ja alan suunta on kasvava. Rehevä Harjulampi on hyvä lintukohde, hiihtokeskus Ounasvaara tarjoaa monitasoisia rinteitä ja tietenkin Rovaniemi on tunnettu Joulupukin Pajakylästä.

Sivutie 3 huoneisto 14 26,00m2

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.

 • Myyntihinnasto ja varaustilanne
 • Kunnossapitotarveselvitys
 • Yhtiöjärjestys
 • Talousarvio
 • Pohjakuvat
 • Kuvia kohteesta

Miksi tämä kohde?

 • Uudehko talo omalla tontilla
 • Sijainti yliopistokaupungissa ja yliopiston läheisyydessä
 • Parvekkeelliset asunnot
 • Tuloutettu yhtiölaina
 • Valmiiksi vuokrattu n. 5% vuokratuotolla

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto sivun ylälaidassa olevasta taulukosta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa, ja yhteyshenkilömme on sinuun sen jälkeen yhteydessä ja vahvistaa varauksen kanssasi.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Jätä meille viesti