Sisältöön sitemap

Asunto-osakkeen kauppaa tehdessä on tärkeää käyttää siihen tarkoitettua kauppakirjapohjaa. Tästä voit ladata kauppakirjapohjan osakehuoneiston kauppaa varten. Olemme käyttäneet tätä samaa pohjaa itse lukuisissa asuntokaupoissa.

Ota kauppakirjapohja heti käyttöön liittymällä sähköpostilistallemme alla olevalla lomakkeella!

Saat ladattua kauppakirjapohjan word -tiedostona heti liittymisen jälkeen.

Ehdot osakehuoneiston kauppakirjapohjan käyttämiseen:

Nämä malliasiakirjat on tarkoitettu ainoastaan toimimaan esimerkkinä ja auttamaan Asiakkaitamme heidän omien asiakirjojen laadinnassa. Sijoitusasunnot.com ei vastaa malliasiakirjojen oikeellisuudesta, virheettömyydestä, puutteettomuudesta eikä soveltuvuudesta Asiakkaan käyttöön. Asiakas vastaa itse malliasiakirjojen käytöstä ja niiden muokkaamisesta sopimaan omaan tarkoitukseensa. Sijoitusasunnot.com ei vastaa miltään osin malliasiakirjojen käyttämisestä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista tai niiden aiheuttamista riitatilanteista Asiakkaan ja Asiakkaan sopimuskumppanin välillä.

Lataa maksuton osakehuoneiston kauppakirjapohja

Välittömästi liittymisesi jälkeen saat linkin sähköpostiisi, jolla saat ladattua vuokrasopimuspohjan. Lähetämme sähköpostilistallemme vain hyödyllistä lisätietoa asuntosijoittamisesta. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Pidämme hyvää huolta henkilötiedoistasi.

 

PDF-esikatselu