Sisältöön sitemap

Täysin saneeratut sijoitusasunnot maalämpötalosta Jyväskylästä - Tuotot jopa 7,39%!

Kaksi täysin saneerattua sijoitusasuntoa Jyväskylästä

Asunnon ja taloyhtiön tiedot

Sijainti
Polttolinja 27, 40520 Jyväskylä
Valmistumisvuosi
1990
Tyyppi
Kerrostalo
Vuokratuotto
7,21-7,39 %
Myyntihinnat
74900-84900 €
Velattomat hinnat
74900-84900 €
Tutustu kohteen materiaalipankkiin Varaa asuntoja

Kaksi täysin saneerattua sijoitusasuntoa maalämpötalosta! 

Tuomme myyntiin kaksi täysin saneerattua sijoitusasuntoa Jyväskylän Kuokkalasta osoitteesta Polttolinja 27. Asunnot ovat rakennettu talon ylimmässä kerroksessa sijainneisiin saunatiloihin ja ovat juuri valmistuneet saneerauksesta! Asunnot ovat sijoituskäyttöön loistavasti soveltuvat 25m² yksiö ja 33m² parvekkeellinen kaksio. Asunnot myydään valmiiksi vuokrattuna erinomaisilla 7,21-7,39% vuokratuotoilla!

Asuntojen pohjat ovat erittäin käytännöllisiä ja neliöt on tehokkaasti käytetty. Asuntojen kaikki pinnat on juuri pintaremontoitu, joten huoletonta tuottoa on tiedossa.

Osoitteessa Polttolinja 27 ja vuonna 1990 rakennetussa taloyhtiössä on yhteensä 51 asuntoa ja 5 liiketilaa. Pihasta löytyy taloyhtiön omistamat 23 autopaikkaa ja lisää pysäköinti mahdollisuuksia tarjoaa ilmainen tienvarsipysäköinti. 

As Oy Jyväskylän Tahkonkartano on hyvällä sijainnilla aivan kehittyvän Kuokkalan palvelujen ääressä. Vieressä on muun muassa ruokakaupat, ravintoloita, postipalvelut ja apteekki. Matkaa yliopiston kampusalueille ja Jyväskylän keskustaan on vain 2 kilometriä. Jyväskylän kaupunki panostaa Kuokkalan kehittämiseen vahvasti, mikä tietää hyvää alueen asuntomarkkinan kehittymiselle. Lue lisää aiheesta Jyväskylän kaupungin verkkosivuilta tästä linkistä.

Paikka on vuokralaisten mieleen ja taloyhtiö on viihtyisä, joten taloon on löytynyt luotettavia ja pitkäänkin talossa viihtyneitä vuokralaisia. 

Sijoittajan yhtälöihin sopii erityisen hyvin taloyhtiön panostukset energiatehokkuuteen. As Oy Tahkonkartanosta löytyy maalämpö, lämmön talteenotto, huoneistokohtaiset älytermostaatit ja katolta aurinkopaneelit. Taloa on myös lisäeristetty, mikä vähentää lämpöhukkaa. Myynnissä on näin ollen kohde, jonka hoitokuluja ei rassaa kasvavat kaukolämpökulut tai epävarmuus lämmityksen kustannuksista.

Tässä onkin hieno tilaisuus hankkia sijoitusasunto aktiivisena opiskelijakaupunkina tunnetusta Jyväskylästä!

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla yllä olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.
-Yhtiöjärjestys
-Talousarvio
-Välittäjän arviokirja
-Maanvuokrasopimus
-Kunnossapitotarveselvitys

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot
Huoneisto
A14
Tyyppi
2h+kt+p
Pinta-ala
33m²
Kuntopisteet
31,5
Myyntihinta
84 900,00 €
Velaton hinta
84 900,00 €
Vuokratuotto nyt
7,21%
Myyty
Huoneisto
A13
Tyyppi
1h+kt
Pinta-ala
25m²
Kuntopisteet
31,5
Myyntihinta
74 900,00 €
Velaton hinta
74 900,00 €
Vuokratuotto nyt
7,39%
Varaa asunto

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Lisätietoja kohteesta

+
Asunnot

Tuomme myyntiin juuri saneerauksesta valmistuneet 25m² yksiön sekä parvekkeellisen 33m² kaksion.

Asunnot on saneerattu laadukkailla materiaaleilla kestämään aikaa.

 

 

+
Asunto Oy Jyväskylän Tahkonkartano

 

As Oy Jyväskylän Tahkonkartano on 1990 rakennettu 51 asunnon ja 5 liikehuoneiston taloyhtiö. Tähän asuin-liiketaloon kuuluu pohjakerros + 3-4 kerrosta. Talossa on kolme rappua ja jokaisesta löytyy hissit.

Taloyhtiön energiatehokkuuteen on panostettu mittavasti. Vuosina 2020-2021 tehdyssä energiaremontissa taloyhtiön lämmöntuottojärjestelmäksi vaihdettiin maalämpö. Lisäksi asennettiin poistoilman lämmöntalteenotto sekä katolle aurinkosähköjärjestemä. Samassa yhteydessä tehtiin yläpohjaan lämmöneristys.

Tuoreimpina energiaa säästävänä toimenpiteinä taloyhtiöön on tehty lokakuussa 2022 vedensäästökalusteiden asennus kaikkiin asuntoihin sekä liiketiloihin. Marraskuun aikana yhtiössä otetaan käyttöön älykäs lämmönsäätöpalvelu, johon kuuluu huoneistokohtaiset etäohjattavat älytermostaatit. Järjestelmän avulla energiatehokkuus paranee entisestään.

Taloyhtiöllä on maanvuokrasopimus tontista 31.7.2072 asti. Tonttivuokra sisältyy yhtiövastikkeeseen. Kokonaisuudessaan taloyhtiöstä on pidetty hyvää huolta ja rakennuksia on huollettu asianmukaisesti.

Tarkemmat tiedot tehdyistä sekä tulevista remonteista löydät kunnossapitotarveselvityksestä.

 

Taloyhtiö As Oy Jyväskylän Tahkonkartano
Tyyppi Asuin-liiketalo, pohjakerros + 3-4 kerrosta
Rakennusvuosi 1990
Osoite Polttolinja 27, 40520 Jyväskylä
Rakennuksia 1kpl
Hissi 3 (1/porras)
Asuntojen määrä 51 kpl
Autopaikkojen määrä 23 kpl pihapaikkoja. Taloyhtiö omistaa autopaikat.
Vastike 3,9€/m² (1.7. alkaen 4,20€/m²)
Käyttökorvaukset -vesi 26€/hlö/kk
-autopaikka 23€/kk
-saunamaksu 13€/kk
Lämmitysmuoto Maalämmitysjärjestelmä + aurinkopaneelit / vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihto: Koneellinen poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla
Tontin omistus Vuokra. Tontin vuokra sisältyy vastikkeeseen. Vuokrasopimus voimassa  31.7.2072 asti.
Putkistot: Käyttövesiputket kuparia. Viemärit pääosion muovia. Pohjakerroksen vaakalinjat valurautaa, uusittu syksyllä 2022.

 

+
Jyväskylä asuntosijoituskaupunkina

Jyväskylä on ollut lähes millä tahansa mittarilla mitattuna kärkipäässä vertaillessa Suomen parhaita sijoituskaupunkeja. Jyväskylä on lähes saavuttanut 150.000 asukkaan rajapyykin, ja on näin asukasluvultaan Suomen 7. suurin kaupunki. Tasaisesti kehittyvä Jyväskylä on elinvoimainen yliopistokaupunki, ja kiistatta yksi maamme merkittävimmistä kasvukeskuksista.

Kaupungissa opiskelee kaikkiaan noin 42.000 opiskelijaa. Juuri runsaan ja kasvavan opiskelijamäärän vuoksi Jyväskylä menestyy sijoituskaupunkivertailuissa, kun opiskelijakysyntä pitää vuokratasot korkealla. Kuokkalan alue on mikrosijaintia ajatellen hyvä paikka asuntosijoittamiselle. Keskustaan, yliopistolle ja ammattikorkeakoululle on varsin kohtuullinen matka ja lähipalvelut ovat aivan vieressä. Asuntojen hintataso ei ole yhtä korkea kuin keskustassa, mutta vuokrissa ei silti ole suurta eroa. Jyväskylän kaupungin yhtenä kärkihankkeena kaavoituksen ja aluekehityksen puolella on Kuokkalan kehittäminen. Kuokkalan upeat puukerrostalot muodostavat yhtenäisen alueen yhdessä arkkitehtuurin Finlandia-palkinnon voittaneen Puukuokka -puukerrostalon ja upean Kuokkalan kirkon kanssa. On selvää, että alueen kehittäminen uusien asuintalojen, terveyskeskuksen ja viheralueiden muodossa tulee nostamaan koko alueen profiilia ja haluttavuutta. Asuntomarkkinassa tällainen tarkoittaa tyypillisesti nousevia hintoja. Lisätietoja alueen kehittämisestä löydät Jyväskylän kaupungin verkkosivuilta osoitteesta: https://www.jyvaskyla.fi/kaavoitus/viheraluesuunnittelu/viheralueiden-yleissuunnittelu/kuokkalan-torialueen-kehittaminen
+
Lisätietoja kuntopisteistä ja tuottolaskelmista
 • Tuottolaskelmat eivät huomioi varainsiirto- ja pääomatuloveron vaikutusta
 • Mikäli vuokrasopimus sisältää veden, sähkön tai autopaikan ja kulu tulee osakkaan maksettavaksi, on se huomioitu asunnon tuottolaskelmissa
 • Velattomien asuntojen oman pääoman tuotto laskettu 70% velkavivulla ja 3% kokonaiskorolla. Velallisten asuntojen kohdalla on käytetty yhtiölainan tämän hetken korkoa.
 • Asunnot on pisteytetty keittiöiden, kylpyhuoneiden sekä asuinpintojen mukaan. Kuntopisteet eivät perustu erillisiin kuntotutkimuksiin vaan asuntokierroksella silmämääräisesti tehtyihin arvioihin
 • Hinnoittelu on tehty asunnon vuokran sekä kunnon mukaan, painottaen keittiön ja kylpyhuoneen kuntoa. Kuntopisteiden painotuskertoimet kokonaispisteissä (keittiö x 3, jääkaappi x 0,25, liesi x 0,25, kylpyhuone x 5, lattia x 1 ja seinät x 1)
 • Kuntopisteiden arviointikriteerit:
  • Keittiö: 3=remontoitu siisti, 2=remontoitu epäsiisti / siisti ei remontoitu, 1=ei remontoitu epäsiisti
  • Jääkaappi&liesi: 3=uusittu siisti, 2=ei ihan uusi / uusi epäsiisti, 1=vanha / huonokuntoinen
  • Kylpyhuone: 3=remontoitu siisti, 2=käytetty hyväkuntoinen / remontoitu huonokuntoinen, 1=huonokuntoinen
  • Lattiat: 3=hyväkuntoinen laminaatti/parketti/vinyyli, 2=hyväkuntoinen muovimatto / epäsiisti laminaatti/parketti/vinyyli, 1=huonokuntoinen
  • Kuivien tilojen seinäpinnat: 3=hyväkuntoiset seinäpinnat, 2=pääosin hyväkuntoiset seinäpinnat, 1=huonokuntoiset seinäpinnat
Tutustu kohteen materiaalipankkiin Varaa asuntoja

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto myyntisivulla olevasta varaustaulukosta. Sinulla ei tarvitse varaushetkellä olla valmiina rahoitusta tai lainalupausta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa ja järjestellä rahoituksen kuntoon. Yhteyshenkilömme on sinuun päin yhteydessä varauksen tiimoilta ja voitte sopia jatkosta.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Asunto Oy Jyväskylän Tahkonkartano

Kasvava kaupunki

Hyvä sijainti, keskusta ja mm. yliopisto 2km säteellä

Kaupat ja peruspalvelut 200m

Kiinteistössä aurinkosähköjärjestelmä

Edullinen maalämpö

Täysin saneeratut asunnot

Matti Honkasalo

Myynti ja välitystoiminta, Vastaava hoitaja, LKV

041 4392 489

matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com

Jätä meille viesti