Sisältöön sitemap

Valmiiksi vuokrattuja sijoitusasuntoja maalämpötalosta Jyväskylästä - Tuotot jopa 7,90%!

Polttolinja 27, 40520 Jyväskylä Kuokkala

VIDEO

Asunnon ja taloyhtiön tiedot

Sijainti
Polttolinja 27, 40520 Jyväskylä
Valmistumisvuosi
1990
Tyyppi
Kerrostalo
Vuokratuotto
7,4-7,9 %
Myyntihinnat
65900-69900 €
Velattomat hinnat
65900-69900 €
Tutustu kohteen materiaalipankkiin Varaa asuntoja

Katso video ja tutustu tähän Kuokkalan kohteeseen tarkemmin! Videolla mainitaan välityksessä oleva, naapurissa sijaitseva kohde, jonka löydät tästä.
Katso video ja tutustu tähän Kuokkalan kohteeseen tarkemmin (siirryt YouTuben puolelle). Videolla mainitaan välityksessä oleva, naapurissa sijaitseva kohde, jonka löydät tästä.

 

Hyvällä tuotolla olevia valmiiksi vuokrattuja kaksioita kahden vuoden tuottotakuulla!

Myymme kohteen viimeiset jäljellä olevat asunnot huimalla tuotolla ja kahden vuoden vuokratuottotakuulla! Valmiiksi vuokrattujen asuntojen tuotot liikkuvat 7,4-7,9% välillä. Asunnot ovat sijoituskäyttöön loistavasti soveltuvia pienempiä 38,5-45 neliön parvekkeellisia kaksioita. Näiden viiden asunnon lisäksi välityksessämme on läheisestä taloyhtiöstä yksiö autopaikan kera

Kaksioiden pohjat ovat erittäin käytännöllisiä ja neliöt on tehokkaasti käytetty. 

Kaikissa asunnoissa on remontoitu kylpyhuone ja lähes kaikki asunnot on pintaremontoitu viime vuosien aikana, joten huoletonta tuottoa on tiedossa.

Olemme pyytäneet aiemmin myymistämme 35 & 37 neliön kaksioista välittäjänarviot, jotka asettuvat hintahaarukkaan 80.000-85.000€, joten nyt myyntiin tulevat asunnot myydään selvästi alle välittäjänarvion! 

Osoitteessa Polttolinja 27 ja vuonna 1990 rakennetussa taloyhtiössä on yhteensä 51 asuntoa ja 5 liiketilaa. Pihasta löytyy taloyhtiön omistamat 23 autopaikkaa ja lisää pysäköinti mahdollisuuksia tarjoaa ilmainen tienvarsipysäköinti. 

Aloitimme kohteen myynnin lokakuussa 2022 ja kauppa on käynyt tässä kohteessa hienosti. Myymmekin nyt viimeiset asunnot kohteesta todella sijoittajaystävällisin hinnoin! 

As Oy Jyväskylän Tahkonkartano on hyvällä sijainnilla aivan kehittyvän Kuokkalan palvelujen ääressä. Vieressä on muun muassa ruokakaupat, ravintoloita, postipalvelut ja apteekki. Matkaa yliopiston kampusalueille ja Jyväskylän keskustaan on vain 2 kilometriä. Jyväskylän kaupunki panostaa Kuokkalan kehittämiseen vahvasti, mikä tietää hyvää alueen asuntomarkkinan kehittymiselle. Lue lisää aiheesta Jyväskylän kaupungin verkkosivuilta tästä linkistä.

Paikka on vuokralaisten mieleen ja taloyhtiö on viihtyisä, joten taloon on löytynyt luotettavia ja pitkäänkin talossa viihtyneitä vuokralaisia. 

Sijoittajan yhtälöihin sopii erityisen hyvin taloyhtiön panostukset energiatehokkuuteen. As Oy Tahkonkartanosta löytyy maalämpö, lämmön talteenotto, huoneistokohtaiset älytermostaatit ja katolta aurinkopaneelit. Taloa on myös lisäeristetty, mikä vähentää lämpöhukkaa. Myynnissä on näin ollen kohde, jonka hoitokuluja ei rassaa kasvavat kaukolämpökulut tai epävarmuus lämmityksen kustannuksista.

Tässä onkin hieno tilaisuus hankkia sijoitusasunto aktiivisena opiskelijakaupunkina tunnetusta Jyväskylästä!

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla yllä olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.
-Yhtiöjärjestys
-Talousarvio
-Välittäjän arviokirja
-Maanvuokrasopimus
-Kunnossapitotarveselvitys

Tutustu myös lähistöllä sijaitsevaan välityksessämme olevaan yksiöön 

Läheisessä taloyhtiössä on myynnissä valmiiksi vuokrattu hyväkuntoinen yksiö autopaikan kera. Vuokratuotto on 7,7 % ja tämä asunto remontoitu kauttaaltaan 2017, mm. uusi kylpyhuone ja keittiö sekä pinnat. Vähän neliöitä = pieni vastike + hyvä tuotto ja sijainti! Tähän kohteeseen pääset tutustumaan tästä linkistä https://sijoitusasunnot.com/kohteet/polttolinja-19-jyvaskyla/

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot
Huoneisto
A 10
Tyyppi
2h+kk
Pinta-ala
46,00 m²
Kuntopisteet
25,25
Myyntihinta
68.990,00 €
Velaton hinta
68.990,00 €
Vuokratuotto nyt
7,46 %
Liity jonoon
Huoneisto
C 51
Tyyppi
2h+kk
Pinta-ala
45,0 m²
Kuntopisteet
29,25
Myyntihinta
69 500,00 €
Velaton hinta
69 500,00 €
Vuokratuotto nyt
7,47 %
Myyty
Huoneisto
C 49
Tyyppi
2h+kt
Pinta-ala
38,5 m²
Kuntopisteet
25,38
Myyntihinta
65 900,00 €
Velaton hinta
65 900,00 €
Vuokratuotto nyt
7,90 %
Myyty
Huoneisto
C 44
Tyyppi
2h+kt
Pinta-ala
38,5 m²
Kuntopisteet
28,06
Myyntihinta
66 900,00 €
Velaton hinta
66 900,00 €
Vuokratuotto nyt
7,85 %
Myyty
Huoneisto
C 41
Tyyppi
2h+kk
Pinta-ala
45,0 m²
Kuntopisteet
32,13
Myyntihinta
68 900,00 €
Velaton hinta
68 900,00 €
Vuokratuotto nyt
7,50 %
Myyty
Huoneisto
B34
Tyyppi
2h+kk
Pinta-ala
44,5 m²
Kuntopisteet
29,25
Myyntihinta
69 900,00 €
Velaton hinta
69 900,00 €
Vuokratuotto nyt
7,46 %
Myyty

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Lisätietoja kohteesta

+
Asunnot

Nyt myyntiin tulee yhteensä 5 kaksiota. Näistä kaksi on 38,5m², kolme 44,5-45 m².

Asunnot ovat pääosin hyvässä kunnossa ja toimivat vuokrauskäytössä vielä pitkään. Pinnat ovat vaaleita ja mm. kodinkoneita on päivitetty tilanteiden mukaan. Asuntojen keittiöistä löytyy liitännät astianpesukoneelle.

Ehdoton plussa on wc/kylpyhuone, joka on kaikissa asunnoissa remontoitu taloyhtiön toimesta vuonna 2013. Kylpyhuoneet on remontoitu aikaa kestävillä väreillä. Jokaisessa kylpyhuoneessa on paikka ja liitännät pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiön jokaisessa asunnossa on oma parveke.

 

 

+
Asunto Oy Jyväskylän Tahkonkartano

 

As Oy Jyväskylän Tahkonkartano on 1990 rakennettu 51 asunnon ja 5 liikehuoneiston taloyhtiö. Tähän asuin-liiketaloon kuuluu pohjakerros + 3-4 kerrosta. Talossa on kolme rappua ja jokaisesta löytyy hissit.

Taloyhtiön energiatehokkuuteen on panostettu mittavasti. Vuosina 2020-2021 tehdyssä energiaremontissa taloyhtiön lämmöntuottojärjestelmäksi vaihdettiin maalämpö. Lisäksi asennettiin poistoilman lämmöntalteenotto sekä katolle aurinkosähköjärjestemä. Samassa yhteydessä tehtiin yläpohjaan lämmöneristys.

Tuoreimpina energiaa säästävänä toimenpiteinä taloyhtiöön on tehty lokakuussa 2022 vedensäästökalusteiden asennus kaikkiin asuntoihin sekä liiketiloihin. Marraskuun aikana yhtiössä otetaan käyttöön älykäs lämmönsäätöpalvelu, johon kuuluu huoneistokohtaiset etäohjattavat älytermostaatit. Järjestelmän avulla energiatehokkuus paranee entisestään.

Taloyhtiöllä on maanvuokrasopimus tontista 31.7.2072 asti. Tonttivuokra sisältyy yhtiövastikkeeseen. Kokonaisuudessaan taloyhtiöstä on pidetty hyvää huolta ja rakennuksia on huollettu asianmukaisesti.

Tarkemmat tiedot tehdyistä sekä tulevista remonteista löydät kunnossapitotarveselvityksestä.

 

Taloyhtiö As Oy Jyväskylän Tahkonkartano
Tyyppi Asuin-liiketalo, pohjakerros + 3-4 kerrosta
Rakennusvuosi 1990
Osoite Polttolinja 27, 40520 Jyväskylä
Rakennuksia 1kpl
Hissi 3 (1/porras)
Asuntojen määrä 51 kpl
Autopaikkojen määrä 23 kpl pihapaikkoja. Taloyhtiö omistaa autopaikat.
Vastike 3,7€/m2
Käyttökorvaukset -vesi 25€/hlö/kk
-autopaikka 25€/kk
-saunamaksu 13€(kk
Lämmitysmuoto Maalämmitysjärjestelmä + aurinkopaneelit / vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihto: Koneellinen poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla
Tontin omistus Vuokra. Tontin vuokra sisältyy vastikkeeseen. Vuokrasopimus voimassa  31.7.2072 asti.
Putkistot: Käyttövesiputket kuparia. Viemärit pääosion muovia. Pohjakerroksen vaakalinjat valurautaa, uusittu syksyllä 2022.

 

 

 

+
Jyväskylä asuntosijoituskaupunkina

Jyväskylä on ollut lähes millä tahansa mittarilla mitattuna kärkipäässä vertaillessa Suomen parhaita sijoituskaupunkeja. Jyväskylä ylitti viime vuonna 144.000 asukkaan rajapyykin, ja on näin asukasluvultaan Suomen 7. suurin kaupunki. Tasaisesti kehittyvä Jyväskylä on elinvoimainen yliopistokaupunki, ja kiistatta yksi maamme merkittävimmistä kasvukeskuksista.

Kaupungissa opiskelee kaikkiaan noin 42.000 opiskelijaa, joista noin 14 500 opiskelee Jyväskylän yliopistossa. Juuri runsaan ja kasvavan opiskelijamäärän vuoksi Jyväskylä menestyy sijoituskaupunkivertailuissa, kun opiskelijakysyntä pitää vuokratasot korkealla.

Kuokkalan alue on mikrosijaintia ajatellen hyvä paikka asuntosijoittamiselle. Keskustaan, yliopistolle ja ammattikorkeakoululle on varsin kohtuullinen matka ja lähipalvelut ovat aivan vieressä. Asuntojen hintataso ei ole yhtä korkea kuin keskustassa, mutta vuokrissa ei silti ole suurta eroa. Jyväskylän kaupungin yhtenä kärkihankkeena kaavoituksen ja aluekehityksen puolella on Kuokkalan kehittäminen. Aivan kohteemme viereen Kuokkalan keskustaan on nousemassa uusi terveyskeskus ja viisi puukerrostaloa. Puukerrostalot muodostavat yhtenäisen alueen yhdessä arkkitehtuurin Finlandia-palkinnon voittaneen Puukuokka -puukerrostalon ja upean Kuokkalan kirkon kanssa. On selvää, että alueen kehittäminen uusien asuintalojen, terveyskeskuksen ja viheralueiden muodossa tulee nostamaan koko alueen profiilia ja haluttavuutta. Asuntomarkkinassa tällainen tarkoittaa tyypillisesti nousevia hintoja.

Lisätietoja alueen kehittämisestä löydät Jyväskylän kaupungin verkkosivuilta osoitteesta: https://www.jyvaskyla.fi/kaavoitus/viheraluesuunnittelu/viheralueiden-yleissuunnittelu/kuokkalan-torialueen-kehittaminen

+
Lisätietoja kuntopisteistä ja tuottolaskelmista
 • Tuottolaskelmat eivät huomioi varainsiirto- ja pääomatuloveron vaikutusta
 • Mikäli vuokrasopimus sisältää veden, sähkön tai autopaikan ja kulu tulee osakkaan maksettavaksi, on se huomioitu asunnon tuottolaskelmissa
 • Velattomien asuntojen oman pääoman tuotto laskettu 70% velkavivulla ja 3% kokonaiskorolla. Velallisten asuntojen kohdalla on käytetty yhtiölainan tämän hetken korkoa.
 • Asunnot on pisteytetty keittiöiden, kylpyhuoneiden sekä asuinpintojen mukaan. Kuntopisteet eivät perustu erillisiin kuntotutkimuksiin vaan asuntokierroksella silmämääräisesti tehtyihin arvioihin
 • Hinnoittelu on tehty asunnon vuokran sekä kunnon mukaan, painottaen keittiön ja kylpyhuoneen kuntoa. Kuntopisteiden painotuskertoimet kokonaispisteissä (keittiö x 3, jääkaappi x 0,25, liesi x 0,25, kylpyhuone x 5, lattia x 1 ja seinät x 1)
 • Kuntopisteiden arviointikriteerit:
  • Keittiö: 3=remontoitu siisti, 2=remontoitu epäsiisti / siisti ei remontoitu, 1=ei remontoitu epäsiisti
  • Jääkaappi&liesi: 3=uusittu siisti, 2=ei ihan uusi / uusi epäsiisti, 1=vanha / huonokuntoinen
  • Kylpyhuone: 3=remontoitu siisti, 2=käytetty hyväkuntoinen / remontoitu huonokuntoinen, 1=huonokuntoinen
  • Lattiat: 3=hyväkuntoinen laminaatti/parketti/vinyyli, 2=hyväkuntoinen muovimatto / epäsiisti laminaatti/parketti/vinyyli, 1=huonokuntoinen
  • Kuivien tilojen seinäpinnat: 3=hyväkuntoiset seinäpinnat, 2=pääosin hyväkuntoiset seinäpinnat, 1=huonokuntoiset seinäpinnat
Tutustu kohteen materiaalipankkiin Varaa asuntoja

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto sivun ylälaidassa olevasta taulukosta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa, ja yhteyshenkilömme on sinuun sen jälkeen yhteydessä ja vahvistaa varauksen kanssasi.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Asunto Oy Jyväskylän Tahkonkartano

Kahden vuoden vuokratuotto takuu

Kasvava kaupunki

Hyvä sijainti, keskusta ja mm. yliopisto 2km säteellä

Kaupat ja peruspalvelut 200m

Kiinteistössä aurinkosähköjärjestelmä

Edullinen maalämpö

Jätä meille viesti