Asuntosijoittajaksi kymmenessä päivässä – ilmainen verkkokurssi asuntosijoittamisen tuottoisaan aloittamiseen!

Haluatko oppia asuntosijoittamisen salat ja alkaa rakentaa vaurautta asunnoilla? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Sijoitusasunnot.comin ilmanen asuntosijoittamisen verkkokurssi antaa sinulle kaiken tarvittavan tiedon tuottoisan asuntosijoittamisen aloittamiseen. Emme tyytyneet pelkästään perusteiden kertomiseen, vaan seassa on todella timanttisia, vuosien kokemuksemme tuomia helmiä, joilla voit nousta keskimääräistä paremmaksi asuntosijoittajaksi.

Asuntosijoittaminen on melko varma tapa vaurastua (mutta riskejä siihenkin liittyy, ja nuo riskit käymme kurssilla läpi), ja se mahdollistaa hienosti myös taloudellisen riippumattomuuden tavoittelun. Palkan lisäksi sijoittajalle tulevat muut rahavirrat antavat turvaa tulevaisuuteen, mahdollisesti enemmän vapaa-aikaa sekä enemmän päätäntävaltaa omasta taloudesta.

Verkkokurssimme on jaettu kymmeneen osioon, jotka käymällä läpi ja omaksumalla sinä opit asuntosijoittamisen perusteet, osaat välttää tyypillisimmät sudenkuopat ja osaat kasvattaa omaa varallisuuttasi asuntojen avulla. Kurssi ei sisällä virkamiesmäistä jargonia, vaan rehtiä ja ymmärrettävää puhetta asuntosijoittamisesta hyvässä ja pahassa.

Tällä asuntosijoittamisen verkkokurssilla opit mm. seuraavat tiedot ja taidot

 • millaisia erilaisia strategioita asuntosijoittamiseen on, ja mikä/mitkä niistä soveltuvat parhaiten sinulle
 • kuinka paljon asuntosijoittamisella voi tehdä rahaa
 • mistä tunnistaa hyvän sijoitusasunnon
 • millainen sijoitusasunto sopii mihinkin strategiaan
 • miten asuntosijoittaminen vertautuu osakesijoittamiseen
 • kuinka paljon pitää olla tilillä rahaa, että asuntosijoitustoiminnan voi aloittaa
 • mitkä ovat asuntosijoittajan tärkeimmät laskutoimitukset, ja miten ne tehdään ja mitä laskelmat kertovat
 • kuinka luet ja tulkitset taloyhtiön papereita, ja mitä sieltä erityisesti kannattaa katsoa
 • mistä löydän ja tunnistan hyvän vuokralaisen
 • miten teen vuokrasopimuksen siten ettei siitä tule minulle ongelmia
 • ja paljon, paljon muuta!

Kurssiin on tiivistetty vuosikymmenien opit Sijoitusasunnot.comin työntekijöiden omasta kuin myös meidän firman sijoitustoiminnasta. Me olemme tehneet virheitä ja keränneet oppia kantapään kautta, jotta sinun ei tarvitsisi tehdä samoja mokia mitä me ja meidän lähipiirimme ovat tehneet.

Kymmenen aihealuetta

Kenelle tämä verkkokurssi sopii?

Kurssi on suunnattu etenkin

 • heille joilla ei ole sijoitusasuntoja, mutta ovat kiinnostuneita tietämään, kuinka asuntosijoittamisella voi vaurastua
 • heille, jotka haluaisivat aloittaa asuntosijoittamisen ja haluavat varmistua, että aloittaessaan eivät tee virheitä
 • heille joilla on yksi tai muutama sijoitusasunto, ja ovat kiinnostuneita ymmärtämään asuntosijoittamista kokonaisvaltaisemmin

Kurssilla on osuuksia, joista myös kokeneemmat sijoittajat voivat saada paljonkin arvoa omaan sijoittamiseensa. Etenkin Waltterin vetämä osio vuokraustoiminnasta ja Aarnen isännöimä osuus osakeyhtiön kautta sijoittamisesta ovat sellaisia, jotka kokeneempikin asuntosijoittaja voi hyvillä mielin katsoa ja odottaa saavansa uusia näkökulmia omaan toimintaansa.

Miksi tämä kurssi kannattaa katsoa?

 • Kurssi on ilmainen, mutta silti täynnä laatutavaraa

  Voisimme pyytää tästä kurssista satoja euroja, ja jokainen joka sen sijoituksen tekisi, saisi rahoilleen tuottoa kurssin vinkkejä noudattamalla. Tarjoamme kuitenkin tämänkin teille täysin ilmaiseksi!

 • Oman talouden turvaamisen taito

  Taloustaitoja ei normaalissa koulussa opita, vaikka ne ovat erittäin tärkeitä meille jokaiselle. Me kerromme, kuinka voit asuntosijoittamisen avulla hankkia palkkatyön ohelle lisää tulovirtoja, turvata eläkepäiviäsi ja tulla taloudellisesti riippumattomammaksi muista.

 • Me kerromme, kuinka vältät aloittelijan virheet

  Kurssilla käymme läpi parhaat käytännöt asuntojen etsimiseen, oman sijoitusstrategian laatimiseen, asuntojen vuokraukseen ja oman kassavirran hallintaan, vain muutama kohta mainitaksemme. Opit todella paljon kullanarvoisia taitoja, jotta voit tehdä hyviä sijoituksia asuntomarkkinoilla etkä tee virheitä, jotka veisivät rahasi.

 • Sinun ei tarvitse tietää aiheesta vielä mitään - aloitamme aivan perusteista

  Käymme kurssilla asuntosijoittamista läpi aivan perusteista lähtien ja syvennymme matkan aikana tarkemmin pieniin mutta tärkeisiin nyansseihin. Sinun ei tarvitse tietää vielä mitään asuntosijoittamisesta startataksesi tälle kurssille, mutta voit olla varma, että opit hirmuisen määrän käymällä kurssin läpi.

Verkkokurssin opettajina toimivat Sijoitusasunnot.comin asiantuntijat

Anttoni Kerkkonen

Anttoni Kerkkonen JHS-Kiinteistöt Oy

Anttoni on sijoittanut asuntoihin sekä henkilökohtaisesti että yhtiökumppaninsa kanssa sijoitusyhtiön kautta. Hän toimii Sijoitusasunnot.comilla kaupallisena johtajana ja omaa kokemusta niin keskusta- kuin lähiökohteista, BRRR-sijoittamisesta flippaamiseen. Tuttu herra mm. Helsingin Sanomista.

Aarne Urvas

Aarne on asuntosijoittamisen ja kiinteistöjen saralla kova ottelija. Hänellä ja hänen sijoitusyhtiöllään on sijoitusasuntoja ympäri Suomen, ja Aarne on kunnostautunut myös erilaisten asuntokokonaisuuksien ja kiinteistöjen myymisessä ja vuokraamisessa yrityksille. Sijoitusasunnot.comilla Aarne toimii asiakkuuspäälikkönä.

Matti Honkasalo

Massi Matti

Massi-Matti on taloyhtiöiden ja asunnon arvoa nostavien remonttien erikoismies. Matti on toiminut pitkään kiinteistönvälittäjänä, ja sitäkin kautta tuntee asuntoja paremmin kuin moni kaduntallaaja. Etenkin flippaamiseen erikoistunut herra toimii Sijoitusasunnot.comilla välitysliike Kauppa Käyn vetäjänä.

Waltteri Hiljanen

Waltteri on vuokrannut satoja vuokra-asuntoja ympäri Suomen, tavannut tuhansia vuokralaiskandidaatteja ja lukenut heidän vuokrahakemuksia, ja nähnyt vuokraamisen saralla yhtä ja toista – mikään ei tule tälle jantterille enää yllätyksenä. Sijoitusasunnot.comilla Waltteri vastaa vuokraustiimin toiminnasta.

Autamme sinua jos jokin askarruttaa

Meidän tavoitteemme on kertoa rehellisesti asuntosijoittamisen mahdollisuuksista ja riskeistä, ja auttaa sinua tekemään tuloksellista asuntosijoittamista. Mikäli sinulla on mitään kysyttää tästä kurssista tai asuntosijoittamisesta ylipäänsä, voit alta jättää meille kysymyksen ja me vastaamme sinulle parhaan taitomme mukaan.

Opettavaisia ja viihtyisiä hetkiä asuntosijoittamisen verkkokurssimme parissa!