Sisältöön sitemap

Mitä kurssin läpikäyneet sanovat kurssistamme?

 • Kiitos teille! Loistava kokonaisuus kokeneemmallekin sijoittajalle. Paljon uusia näkökulmia ja juttuja.
 • Mahtava kurssi, joka herättää vielä kovemman nälän kohti alkua ja ensimmäistä ostettua sijoitusasuntoa.
 • Vaikka olenkin perehtynyt asiaan, en ole ehkä aiemmin ihan täysin hahmottanut velkavivun vaikutusta.
 • Ostin vuosi sitten ensimmäisen sijoitusasuntoni, keväällä toisen ja olen itseoppinut näitä asioita. Kurssilta sain kivan varmistuksen siihen, että olen tehnyt ihan oikeita asioita
 • Kurssi oli aivan huikea. Tästä olisi hyvin voinut maksaakin. Mutta hienoa, että pystytte tarjoamaan kaikille tämän tiedon ilmaiseksi. Toki netistä googlaamalla löytää paljon infoa, mutta onhan tämä kiva, että ei tarvi itse kaivaa sitä tietoa eri paikoista, vaan se on kasattu järkevästi yhteen kurssiin.
 • Todella hyvä kurssi. Videot on saatu mielenkiintoisiksi ja helpoiksi kuunnella.
 • Uskomatonta, että näin kattava infopaketti ilmaiseksi tarjolla. Suosittelen kyllä kaikille asiasta kiinnostuneille tämän katsomaan.

Aloita ilmainen verkkokurssi

Haluatko oppia asuntosijoittamisen salat ja alkaa rakentaa vaurautta asunnoilla? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Sijoitusasunnot.comin ilmanen asuntosijoittamisen verkkokurssi antaa sinulle kaiken tarvittavan tiedon tuottoisan asuntosijoittamisen aloittamiseen. Emme tyytyneet pelkästään perusteiden kertomiseen, vaan seassa on todella timanttisia, vuosien kokemuksemme tuomia helmiä, joilla voit nousta keskimääräistä paremmaksi asuntosijoittajaksi.

Asuntosijoittaminen on melko varma tapa vaurastua (mutta riskejä siihenkin liittyy, ja nuo riskit käymme kurssilla läpi), ja se mahdollistaa hienosti myös taloudellisen riippumattomuuden tavoittelun. Palkan lisäksi sijoittajalle tulevat muut rahavirrat antavat turvaa tulevaisuuteen, mahdollisesti enemmän vapaa-aikaa sekä enemmän päätäntävaltaa omasta taloudesta.

Verkkokurssimme on jaettu kymmeneen osioon, jotka käymällä läpi ja omaksumalla sinä opit asuntosijoittamisen perusteet, osaat välttää tyypillisimmät sudenkuopat ja osaat kasvattaa omaa varallisuuttasi asuntojen avulla. Kurssi ei sisällä virkamiesmäistä jargonia, vaan rehtiä ja ymmärrettävää puhetta asuntosijoittamisesta hyvässä ja pahassa.

Tällä asuntosijoittamisen verkkokurssilla opit mm. seuraavat tiedot ja taidot

 • millaisia erilaisia strategioita asuntosijoittamiseen on, ja mikä/mitkä niistä soveltuvat parhaiten sinulle
 • kuinka paljon asuntosijoittamisella voi tehdä rahaa
 • mistä tunnistaa hyvän sijoitusasunnon
 • millainen sijoitusasunto sopii mihinkin strategiaan
 • miten asuntosijoittaminen vertautuu osakesijoittamiseen
 • kuinka paljon pitää olla tilillä rahaa, että asuntosijoitustoiminnan voi aloittaa
 • mitkä ovat asuntosijoittajan tärkeimmät laskutoimitukset, ja miten ne tehdään ja mitä laskelmat kertovat
 • kuinka luet ja tulkitset taloyhtiön papereita, ja mitä sieltä erityisesti kannattaa katsoa
 • mistä löydän ja tunnistan hyvän vuokralaisen
 • miten teen vuokrasopimuksen siten ettei siitä tule minulle ongelmia
 • ja paljon, paljon muuta!

Kurssiin on tiivistetty vuosikymmenien opit Sijoitusasunnot.comin työntekijöiden omasta kuin myös meidän firman sijoitustoiminnasta. Me olemme tehneet virheitä ja keränneet oppia kantapään kautta, jotta sinun ei tarvitsisi tehdä samoja mokia mitä me ja meidän lähipiirimme ovat tehneet.

Teimme markkinoiden parhaan asuntosijoittamisen verkkokurssin. Tarjoamme sen sinulle täysin ILMAISEKSI!

Syöttämällä alla olevaan kenttään sähköpostiisi, ohjaamme sinut suoraan verkkokurssimme pariin ja saat linkin kurssiin myös sähköpostiisi. Liityt samalla sähköpostikirjeemme tilaajaksi. Näin saamme pidettyä materiaalimme ilmaisina.

Kurssiosiossa pyydämme sinua vielä luomaan tunnukset kurssialustalle, mikäli sinulla ei niitä vielä ole. Näin pysyt kärryillä siitä, mitkä osiot olet jo suorittanut ja voit seurata edistymistäsi.

Liityt samalla sähköpostikirjeemme tilaajaksi. Sitä kautta saat kaikki työkalumme käyttöösi sekä ensimmäisenä tiedon uusista, myytävistä sijoitusasunnoistamme. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille, ja voit aina halutessasi poistua helposti listaltamme.

Kymmenen aihealuetta

Kenelle tämä verkkokurssi sopii?

Kurssi on suunnattu etenkin

 • heille joilla ei ole sijoitusasuntoja, mutta ovat kiinnostuneita tietämään, kuinka asuntosijoittamisella voi vaurastua
 • heille, jotka haluaisivat aloittaa asuntosijoittamisen ja haluavat varmistua, että aloittaessaan eivät tee virheitä
 • heille joilla on yksi tai muutama sijoitusasunto, ja ovat kiinnostuneita ymmärtämään asuntosijoittamista kokonaisvaltaisemmin

Kurssilla on osuuksia, joista myös kokeneemmat sijoittajat voivat saada paljonkin arvoa omaan sijoittamiseensa. Etenkin Waltterin vetämä osio vuokraustoiminnasta ja Aarnen isännöimä osuus osakeyhtiön kautta sijoittamisesta ovat sellaisia, jotka kokeneempikin asuntosijoittaja voi hyvillä mielin katsoa ja odottaa saavansa uusia näkökulmia omaan toimintaansa.

Aloita ilmainen verkkokurssi

Kurssi on ilmainen, mutta silti täynnä laatutavaraa

Voisimme pyytää tästä kurssista satoja euroja, ja jokainen joka sen sijoituksen tekisi, saisi rahoilleen tuottoa kurssin vinkkejä noudattamalla. Tarjoamme kuitenkin tämänkin teille täysin ilmaiseksi!

Aloita kurssi

Oman talouden turvaamisen taito

Taloustaitoja ei normaalissa koulussa opita, vaikka ne ovat erittäin tärkeitä meille jokaiselle. Me kerromme, kuinka voit asuntosijoittamisen avulla hankkia palkkatyön ohelle lisää tulovirtoja, turvata eläkepäiviäsi ja tulla taloudellisesti riippumattomammaksi muista.

Aloita kurssi

Me kerromme, kuinka vältät aloittelijan virheet

Kurssilla käymme läpi parhaat käytännöt asuntojen etsimiseen, oman sijoitusstrategian laatimiseen, asuntojen vuokraukseen ja oman kassavirran hallintaan, vain muutama kohta mainitaksemme. Opit todella paljon kullanarvoisia taitoja, jotta voit tehdä hyviä sijoituksia asuntomarkkinoilla etkä tee virheitä, jotka veisivät rahasi.

Aloita kurssi

Sinun ei tarvitse tietää aiheesta vielä mitään – aloitamme aivan perusteista

Käymme kurssilla asuntosijoittamista läpi aivan perusteista lähtien ja syvennymme matkan aikana tarkemmin pieniin mutta tärkeisiin nyansseihin. Sinun ei tarvitse tietää vielä mitään asuntosijoittamisesta startataksesi tälle kurssille, mutta voit olla varma, että opit hirmuisen määrän käymällä kurssin läpi.

Aloita kurssi

Verkkokurssin opettajina toimivat Sijoitusasunnot.comin asiantuntijat

Matti Honkasalo

Myynti ja välitystoiminta, Vastaava hoitaja, LKV

041 4392 489

matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com

Autamme sinua, jos jokin askarruttaa

Meidän tavoitteemme on kertoa rehellisesti asuntosijoittamisen mahdollisuuksista ja riskeistä, ja auttaa sinua tekemään tuloksellista asuntosijoittamista. Mikäli sinulla on mitään kysyttää tästä kurssista tai asuntosijoittamisesta ylipäänsä, voit alta jättää meille kysymyksen ja me vastaamme sinulle parhaan taitomme mukaan.

Opettavaisia ja viihtyisiä hetkiä asuntosijoittamisen verkkokurssimme parissa!

Aloita ilmainen verkkokurssi
 1. Verkkokurssi ei ole kiinnostanut, mutta katsoin videon, jolla Kummeli on mukana.

  1. Moikka Henri! Laitoin suoran linkin sähköpostiisi, ja fiksasin virheen liittymislomakkeessa. Ei ollut käyttäjäkohtainen virhe vaan palveluntarjoajan tällä kertaa. 🙂 Mukavia opiskeluhetkiä!

   1. Moi! Minulla sama ongelma, ajattelinkin ilmaisen kurssin olevan jotain liian hyvää ollakseen totta. Linkit ei toimi, vaikka olen yrittänyt jokaisesta ”aloita kurssi” kohdasta. Toivottavasti saatte linkit kuntoon 🙂

    1. Totta puhut! Laitoin sinulle sähköpostia ja kehitin tätä ”Verkkokurssi” -sivua vielä lisää, joskohan nyt olisi painikeongelmat historiaa! 😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *