Sisältöön sitemap

Sijoitusasuntoja huippuhintaan upealta paikalta Lahden sataman ja keskustan kupeesta

Uusi kattaus sijoitusasuntoja huippuhintaan upealta paikalta Lahdesta

VIDEO

Asunnon ja taloyhtiön tiedot

Sijainti
Pollarikatu 7, 15140 Lahti
Valmistumisvuosi
2010
Tyyppi
Kerrostalo
Vuokratuotto
5,45 - 6,19 %
Myyntihinnat
82 900 - 108.500€
Velattomat hinnat
82 900 - 108.500€
Tutustu kohteen materiaalipankkiin Varaa asuntoja

Sijoitusasuntoja Lahden sataman ja keskustan läheisyydestä alle markkinahintojen

Tuomme tarjolle uuden kattauksen sijoitusasuntoja suositusta Lahden välityskohteesta. Asunnot sijaitsevat erinomaisella paikalla Lahden Ankkurissa, osoitteessa Pollarikatu 7.

Myyntiin tulee 6kpl sijoitusasuntoja, joiden koot vaihtelevat 50m² kaksiosta 67m² kolmioon. Kaikki asunnot ovat saunallisia ja parvekkeellisia. Asuntojen velattomat myyntihinnat alkavat 82 900 eurosta ja ne myydään herkullisilla 5,45 – 6,19 % vuokratuotoilla.

Asunto Oy Lahden Jukolan Tuomas on vuonna 2010 valmistunut kerrostalo Ankkurin puistomaisella alueella sataman tuntumassa, Vesijärven rantamaisemissa. Lahden keskustaan on matkaa vain n. 1,8 km ja lähikauppana toimiva S-market sekä kuntosali ovat viereisellä tontilla. Taloyhtiö on velaton, jolloin riskiä yhtiölainoista ja muiden osakkaiden rahoitusvastikkeiden maksukyvystä ei ole.

Tässä kohteessa yhdistyvät huikealla tavalla edulliset myyntihinnat, huikea sijainti ja kauniit maisemat!

Katso video ja tutustu Lahden kohteeseen tarkemmin! Videolla pääset tutustumaan tarkemmin taloyhtiöön ja asuntoihin. 
Katso video ja tutustu Lahden kohteeseen tarkemmin! Videolla pääset tutustumaan tarkemmin taloyhtiöön ja asuntoihin. (siirryt YouTuben puolelle)

 

Kaikissa asunnoissa on modernit saunalliset kylpyhuoneet ja liitännät pyykinpesukoneille. Osassa asuntoja keittiöiden pintoja on päivitelty. Kaikista keittiöstä löytyy paikka sekä liitäntä tiskikoneelle. Tilavat lasitetut parvekkeet löytyvät jokaisesta asunnosta.

Taloyhtiössä on kuusi kerrosta. Yhteiset tilat sijaitsevat tulokerroksessa. Maantason asunnoilla on oman lasitetun parvekkeen lisäksi aidattu piha-alue.

Tämän kohteen hinnoittelu on todella houkutteleva! Asunnot myydään n. 1600-1700 €/m² hinnoilla, mikä on todella reilusti alle markkinahintojen. Myynnin alkaessa viereisestä talosta on Etuovella myynnissä vuokratontille 2010 valmistuneita asuntoja, joiden hintataso on n. 2600-2800€/m². Eroa Etuovella myynnissä oleviin on siis todella reilusti, jopa 1200€/m².

Ankkuri on arvostettu ja upea alue Vesijärven rantamaisemissa kuitenkin aivan Lahden ydinkeskustan tuntumassa. Alueen rakentamisessa on keskitytty korkeatasoisuuteen ja sinne on pyritty rakentamaan kansallisesti ja kansainvälisestikin vetovoimaisia kohteita. Vajaan 2 km päässä asunnoilta löytyvät LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun kampukset. Ankkurissa pääsee nauttimaan palveluiden lisäksi luonnosta ja kauniista maisemista, sillä rantaviivaa on noin kolmen kilometrin verran.

Tässä on loistava tilaisuus ostaa saunallinen, parvekkeellinen asunto todella arvostetulta alueelta, uudehkosta ja velattomasta yhtiöstä, sekä reilusti alle markkinahintojen! Nämä asunnot sopivat mainiosti niin pitkään salkkuun kuin flippaukseenkin.

Miksi tähän kohteeseen kannattaa sijoittaa?
 • Uudehko ja velaton taloyhtiö
 • Hinnat reilusti alle markkinahintojen
 • Saunallisissa ja parvekkeellisissa asunnoissa vuokralaiset voivat viihtyä pitkäänkin
 • Kohde sijaitsee huippupaikalla Lahden sataman ja keskustan kupeessa
 • Kasvavasta ja kehittyvästä Lahdesta matkaa pääkaupunkiseudulle hetkessä

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot
Huoneisto
A 4
Tyyppi
3h+kt+s
Pinta-ala
60.0 m²
Kuntopisteet
28.4
Myyntihinta
95 900.00 €
Velaton hinta
95 900.00 €
Vuokratuotto nyt
5.45 %
Liity jonoon
Huoneisto
A 7
Tyyppi
2h+kt+s
Pinta-ala
50.0 m²
Kuntopisteet
24.9
Myyntihinta
82 900.00 €
Velaton hinta
82 900.00 €
Vuokratuotto nyt
5,21 %
Liity jonoon
Huoneisto
A 8
Tyyppi
3h+kt+s
Pinta-ala
60.0 m²
Kuntopisteet
24.8
Myyntihinta
95 900.00 €
Velaton hinta
95 900.00 €
Vuokratuotto nyt
6,04 %
Liity jonoon
Huoneisto
A 19
Tyyppi
2h+kt+s
Pinta-ala
50.0 m²
Kuntopisteet
25.0
Myyntihinta
85 900.00 €
Velaton hinta
85 900.00 €
Vuokratuotto nyt
Flippiin
Liity jonoon

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Asuntojen kuvaus

+
Asuntojen kuvia

Myytävät asunnot ovat kooltaan 50m² kaksioista 67m² kolmioihin. Kaikissa asunnoissa on modernit saunalliset kylpyhuoneet ja liitännät pyykinpesukoneille sekä keittössä paikka ja liitäntä tiskikoneelle. Lasitetut parvekkeet tuovat asuntoihin mukavasti tilan tuntua.

Asuntojen kunto on pääosin siisti ja pintoja on osassa asuntoja vuosien saatossa päivitelty. Asuntojen lattiamateriaalina on siisti muovimatto tai laminaatti, ja seinäpinnat on maalattu.

+
Taloyhtiö - Asunto Oy Lahden Jukolan Tuomas
Taloyhtiö Asunto Oy Lahden Jukolan Tuomas
Tyyppi Kerrostalo, 6 kerrosta
Rakennusvuosi 2010
Osoite Pollarinkatu 7, 15140 Lahti
Rakennuksia 1 kpl
Hissi Kyllä
Asuntojen määrä 22 kpl
Autopaikkojen määrä 21 kpl
Vastike 6,7 €/m²
Käyttökorvaukset Vesimaksu, konserni 22,00 €/kpl
Autohallipaikkavuokra ulko 25,00 €/kk
Autohallipaikkavuokra, sisä 45,00 €/kk
Lämmitysmuoto Kaukolämpö
Koneellinen
Rakennus- ja pintamateriaalit Betoni
Tasakatto, Kumibitumikate
Tontti Vuokratontti
794 m²
NFS Finland 6 Oy
Vuokrasuhde päättyy 4.11.2115
Vuosivuokra 55982,96 €, alv. 0 %
Vuokrantarkistusperusteena toimii Elinkustannusindeksi
Energialuokka E (2013)
Yhteiset tilat Lämmönjako-, sähkö-/puhelin- ja kuivaushuone
Siivouskomero
Irtainvarastot 2kpl
Ulkoiluvälinevarastot
Yhteydet Kaapeli-TV (DVB-C),
yhteinen laajakaista 2M

 

+
Remontit

Hallitus on kirjannut näkemyksensä tulevista korjaustarpeista viidelle vuodelle:

2024 Palovaroittimet – Pelastuslain muutos 01.01.2024 2024 Huoneistoparvekkeiden taustaseinien huoltokäsittely
2024 Elementtisaumojen uusiminen
2024 Vesikaton tarkastus

Kunnossapito- ja muutostyöhistoria

2018 IV-kanavien puhdistus ja säätö
2021 Hissin kunnostusta
2022 IV-puhdistus ja säätö sekä huoltotoimenpiteet IV-koneisiin.
2022 Smartvatten-vedensäästöpalvelu
2022 Automaatio ja sähköhuolto
2022 Rakennusautomaation säädin ja ohjelmointi

+
Kuntopisteet
 • Tuottolaskelmat eivät huomioi varainsiirto- ja pääomatuloveron vaikutusta
 • Mikäli vuokrasopimus sisältää veden, sähkön tai autopaikan ja kulu tulee osakkaan maksettavaksi, on se huomioitu asunnon tuottolaskelmissa
 • Asunnot on pisteytetty keittiöiden, kylpyhuoneiden sekä asuinpintojen mukaan. Kuntopisteet eivät perustu erillisiin kuntotutkimuksiin vaan asuntokierroksella silmämääräisesti tehtyihin arvioihin
 • Hinnoittelu on tehty asunnon vuokran sekä kunnon mukaan, painottaen keittiön ja kylpyhuoneen kuntoa. Kuntopisteiden painotuskertoimet kokonaispisteissä (keittiö x 3, jääkaappi x 0,25, liesi x 0,25, kylpyhuone x 5, lattia x 1 ja seinät x 1)
 • Kuntopisteiden arviointikriteerit:
  -Keittiö: 3=remontoitu siisti, 2=remontoitu epäsiisti / siisti ei remontoitu, 1=ei remontoitu epäsiisti
  -Jääkaappi&liesi: 3=uusittu siisti, 2=ei ihan uusi / uusi epäsiisti, 1=vanha / huonokuntoinen
  -Kylpyhuone: 3=remontoitu siisti, 2=käytetty hyväkuntoinen / remontoitu huonokuntoinen, 1=huonokuntoinen
  -Lattiat: 3=hyväkuntoinen laminaatti/parketti/vinyyli, 2=hyväkuntoinen muovimatto / epäsiisti laminaatti/parketti/vinyyli, 1=huonokuntoinen
  -Kuivien tilojen seinäpinnat: 3=hyväkuntoiset seinäpinnat, 2=pääosin hyväkuntoiset seinäpinnat, 1=huonokuntoiset seinäpinnat
+
Lahti asuntosijoituskaupunkina

Lahti on Vesijärven rannalla sijaitseva Päijät-Hämeen maakuntakeskus ja asukasluku on kasvanut tasaisesti ollen tällä hetkellä lähes 120 000. Lahti on Suomen nuorin yliopistokaupunki ja se tarjoaa viihtyisää asumista kehittyvässä Etelä-Suomen kaupungissa. Lahdessa opiskelee noin 7000 opiskelijaa kasvavassa LUT-yliopistossa ja LAB-ammattikorkeakoulussa. Lahti tunnetaan myös vahvana urheilu- ja kulttuurikaupunkina. Eri palloilulajien pääsarjajoukkueiden lisäksi Lahti muistetaan kansainvälisistä talviurheilukisoistaan. Kansainväliseen maineeseen noussut Sinfonia Lahti on monipuolistaneet Lahden tarjontaa kulttuurikaupunkina.

Lahden keskustan alue on tällä hetkellä jatkuvassa muutoksessa. Palveluverkkoa kehitetään, yhdyskuntarakenne tiivistyy ja uusia vetovoimakohteita rakennetaan. Suurimpia kehittämiskohteita ovat mm. Ranta-Kartanon alue hotelli-vesiliikuntakeskuksineen, Malskin kulttuurikeskus ja Paavolaan rakennetaan iso koulukampus. Kehitystoimilla pyritään tekemään Lahden keskustasta viihtyisä asumisen, asioinnin ja yrittämisen paikka. Vuoteen 2030 mennessä keskusta-alueelle kaavaillaan noin 5000 uutta asukasta.

Lahden keskustasta löytyvät monipuoliset palvelut ja kauppakeskus Trio tarjoaa ostosmahdollisuudet jokaiseen makuun. Lahden ydinkeskustassa sijaitsevat myös tunnetut rakennukset Eliel Saarisen kaupungintalo sekä Alvar Aallon vaikuttava Ristinkirkko, joka on valtakunnallisestikin merkittävä kulttuurinähtävyys. Keskustan itäpuolella Paavolan alueella on Lahden kaupunginteatteri sekä Lahden kaupunginkirjasto. Kaupungissa liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset. Salpausselän tunnettu talviurheilukeskus tarjoaa hyvät latu- ja retkeilyverkostot sekä kaupungissa on useita uimahalleja, monitoimihalleja ja jäähalleja.

Lahdessa koulut, päiväkodit ja kaupat ovat lähellä. Paikallis- ja seutubusseilla pääsee liikkumaan kätevästi ja nopeimmillaan junamatka Helsingistä Lahteen kestää 48 minuuttia. Lahti kuuluu käytännössä Helsingin metropolialueeseen, koska pääkaupunkiseudun kasvu säteilee Lahteen. Samaan kokonaisuuteen liittyvät Helsinki–Lahti-moottoritie ja Lahden oikorata. Matka-ajan kutistaminen Helsingin suuntaan onkin tuottanut 2000-luvun puolivälistä alkaen tulosta ja työssäkäynti pääkaupunkiseudulle ja sieltä Lahteen on lisääntynyt huomattavasti.

Lahden Ankkuri

Ankkuri sijaitsee upealla paikalla Vesijärven rannalla aivan Lahden ydinkeskustan läheisyydessä. Noin 4000 asukkaan alue käsittää Ruoriniemen, Ankkurirannan sekä Ankkuripuiston asuinalueet. Alueen keskellä sijaitsevasta Ankkurikeskuksesta löytyvät monipuoliset palvelut ja yritysten toimitiloja. Ankkurikeskukseen liittyy Satamaranta, johon kuuluvat Vesijärven ja Teivaan satamat. Lähialueisiin kuuluvat puolestaan Vesterås, Kivimaa, Kivistönmäki, Kartano sekä Lahden keskusta.

Ankkuri on ollut suurten uudistusten kohteena, sillä ennen teollisuuden käytössä ollut ranta-alue on vapautunut asuinkäyttöön teollisuuden vähentyessä Lahdessa. Nykyinen nimikin sillä on ollut vasta vuodesta 1990. Vuosina 1995–1998 uusittiin Vesijärven satama ja vuonna 2000 valmistui Sibeliustalo. Alueen rakentamisessa on keskitytty korkeatasoisuuteen ja sinne on pyritty rakentamaan kansallisesti ja kansainvälisestikin vetovoimaisia kohteita. Kokonaisuudessaan upeissa rantamaisemissa sijaitseva Ankkuri on valmistunut 2010-luvun alussa. Rantaviivaa on noin kolmen kilometrin verran ja alue tarjoaa loistavat puitteet ulkoiluun ja veden äärellä viihtymiseen.

+
Sijainti kartalla

Tutustu kohteen materiaalipankkiin Varaa asuntoja

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto myyntisivulla olevasta varaustaulukosta. Sinulla ei tarvitse varaushetkellä olla valmiina rahoitusta tai lainalupausta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa ja järjestellä rahoituksen kuntoon. Yhteyshenkilömme on sinuun päin yhteydessä varauksen tiimoilta ja voitte sopia jatkosta.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Uudehko ja velaton taloyhtiö

Hinnat reilusti alle markkinahinnan

Kohde sijaitsee halutulla ja arvostetulla alueella Lahden Ankkurissa

Osassa asuntoja pitkäaikaisia vuokralaisia

Saunallisia ja parvekkeellisia asuntoja

Lahdesta matkaa pääkaupunkiseudulle hetkessä

Annan mielelläni lisätietoja kohteesta

Matti Honkasalo

Myynti ja välitystoiminta, Vastaava hoitaja, LKV

041 4392 489

matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com

Jätä meille viesti