Sisältöön sitemap

Sijoitusasuntoja Helsingistä ja Vantaalta todella edullisin hinnoin - KATSO VIDEO!

Edullisia asuntosijoitusdiilejä PK-seudulta!

VIDEO

Asunnon ja taloyhtiön tiedot

Sijainti
Helsinki, Vantaa
Valmistumisvuosi
1939-2019
Tyyppi
Kerrostalo
Vuokratuotto
4,77 - 5,24%
Myyntihinnat
45 008 - 167 799 €
Velattomat hinnat
109 000 - 169 000€
Tutustu kohteen materiaalipankkiin Varaa asuntoja

Loistavia asuntosijoitusdiilejä Helsingistä ja Vantaalta!

 

Tällä kertaa tuomme tarjolle neljä hyvin erilaista sijoitusasuntoa Helsingistä ja Vantaalta! Kaikki asunnot tarjoavat omat uniikit erityispiirteensä, joiden avulla kohteeseen sijoittava pärjää varmasti haastavassakin asuntomarkkinassa!

  • Kaikki asunnot ovat pieniä 22-30m² yksiöitä
  • Myyntihinnat ovat alkaen 45 008 €
  • Vuokratuotot 4,77-5,24%
  • Joukosta löytyy niin Helsingin edullisin 2015 jälkeen rakennettu yksiö kuin loistavalla arvonnousu potentiaalilla varustettu yksiö maalämpötalosta!

Asuntojen varaus tapahtuu alla olevasta varaustaulukosta. Kaikkien asuntojen tarkemmat kuvaukset löytyvät hinnaston alla olevasta pudotusvalikosta ja asuntojen kaikki asiakirjat löydät materiaalipankista.

 

Katso video ja tutustu näihin upeisiin pk-seudun kohteesiin tarkemmin!  
Katso video ja tutustu näihin upeisiin pk-seudun kohteisiin tarkemmin! (siirryt YouTuben puolelle).

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot
Huoneisto
Kolsarinkuja 6 A 5
Tyyppi
1h+avok+kph
Pinta-ala
22.0 m²
Kuntopisteet
30
Myyntihinta
109,000.00 €
Velaton hinta
109,000.00 €
Vuokratuotto nyt
5.24%
Varaa asunto
Huoneisto
Orvokkitie 20 A 24
Tyyppi
1h+makuuparvi+k+kph
Pinta-ala
30.0 m²
Kuntopisteet
31.5
Myyntihinta
84 790,30 €
Velaton hinta
159,000.00 €
Vuokratuotto nyt
4.77 %
Myyty
Huoneisto
Pohjoiskaari 12 B 22
Tyyppi
1h+kk+kph
Pinta-ala
26.0 m²
Kuntopisteet
29,0
Myyntihinta
167 799,76 €
Velaton hinta
169,000.00 €
Vuokratuotto nyt
Tyhjä
Liity jonoon
Huoneisto
Tankomäenkatu 10 B 59, AP 12
Tyyppi
1h+avok+kph
Pinta-ala
24.0 m²
Kuntopisteet
31.5
Myyntihinta
45 008,15 €
Velaton hinta
119,000.00 €
Vuokratuotto nyt
5,24 %
Liity jonoon

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Asuntojen tarkemmat kuvaukset

+
Kolsarinkuja 6 A 5

22m2 yksiö putkiremontoidusta taloyhtiöstä Helsingin Konalasta! 

Kyseessä on Helsingin edullisin omatonttinen yksiö putkiremontoidusta taloyhtiöstä.

Taloyhtiö on valmistunut vuonna 1964 ja yhtiöstä on pidetty hyvää huolta. Taloyhtiössä on tehty kattavasti remonttieja viimeisimpinä suurina töinä , mm. putkiston- ja sähköverkon perusparannus (2017), viemärisaneeraus (2017), Katon maalaus (2019), Lämmönjakokeskuksen uusinta (2021), Kaukolämpökekskuksen uusinta (2022). Kattavan listauksen yhtiössä tehdyistä remonteista löydät materiaalipankin kunnossapitotarveselvityksestä. 

Kattavat peruspalvelut päivittäistavarakauppoineen, kuntosaleineen ym. löytyvät kävelymatkan päästä, noin 450m päässä sijaitsevasta kauppakeskuksesta. Autoilijalle liikenneyhteydet ovat kunnossa viereisen kehä 1 kautta pääsee kätevästi liikkumaan ympäri PK-seutua ja julkisillakin matkan Helsingin keskustaan taittaa 30 minuutissa.

Kohteen tarkemmat tiedot ja mm. taloyhtiössä tehdyt remontit löydät materiaalipankista.

+
Orvokkitie 20 A 24

2017 valmistunut Helmi – 22m2 parvellinen yksiö maalämpötalosta!

Taloyhtiö Tikkurilan Helmestä myytävässä 22m2 yksiössä on paketti kohdillaan: Tuore 2017 valmistunut taloyhtiö, oma tontti, lämmitysmuotona maalämpö ja hinta todellakin kohdillaan!

Kohteen sijainti on loistava, Tikkurilan keskustaan loistavien palveluiden äärelle on matkaa alle kilometri, josta junalla matkaa Helsingin keskustaan vain 13 minuutissa.
Parasta kohteessa kaikista hyvistä puolistaan huolimatta on hinta, myymme asunnon nyt nykymarkkina huomioon ottaen todella edulliseen hintaan! Vastaavia asuntoja samasta taloyhtiöstä on myyty 30.000€ kalliimmalla, joten nyt fiksulla sijoittajalla on mahdollisuus päästä kiinni oikeasti hyvään asuntosijoitusdiiliin ja voittaa markkinaa reilusti!

Kohteen tarkemmat tiedot löydät materiaalipankista.

 

+
Pohjoiskaari 12 B 22

Valmiiksi remontoitu sijoitusdiili onnellisten saarelta – Loistavaa arvonnousua tiedossa! 

Tarjolla on vuonna 1939 valmistuneesta jykevästä kivitalosta juuri täysin remontoitu 26m2 yksiö loistavalla sijainnilla Helsingin Lauttasaaresta!

Taloyhtiössä on valmistumassa putkiremontti, jonka yhteydessä asunnon kylpyhuone uusitaan ja taloyhtiössä otetaan käyttöön maalämpö. Sijainniltaan kohde on loistava, matkaa meren rantaan on vain 200 metriä, metrolle kävelee 800 metrin matkan hetkessä ja Helsingin keskusta on vain muutama kilometri tai metrolla muutama minuutti. Tämän yksiön saa nyt itselleen todella edullisella hinnalla, taloyhtiön kunto ja kohteen sijainti huomioon ottaen tässä on loistava diili asuntosijoittajan pitkään salkkuun, arvonnousua on varmasti luvassa! 

Kohteen tarkemmat tiedot ja mm. taloyhtiössä tehdyt remontit löydät materiaalipankista.

+
Tankomäenkatu 10 B 59, AP 12

Helsingin edullisin 2015 jälkeen rakennettu yksiö! 

Tarjolla on vuonna 2019 rakennetusta taloyhtiöstä ylimmän kerroksen 24m2 parvekkeellinen yksiö. Asuntoon kohdistuu vieläpä n. 70.000€ verotehokas tuloutettu yhtiölaina.

Kohteen sijainti on rauhallinen ja viihtyisä. Luonnon läheiset lenkkipolut lähtevät aivan kotioven vierestä ja julkisen liikenteen yhteydet kulkevat muutaman minuutin kävelymatkan päästä. Autoilevan ihmisen näkökulmasta liikenneyhteydet ovat myös kohdillaan ja asunnon hintaan sisältyy myös autopaikka. Tässä asunnossa vuokralainen vaihtui juuri. Vuokralaisen vaihtumisen yhteydessä maalasimme asunnon seinät ja hoidamme asunnon vuokrauksen tulevalle omistajalle, joten senkään suhteen ei uuden omistajan tarvitse hikoilla!

Mikäli etsit loistavaa asuntosijoitusdiiliä niin tässä olis sellainen. Tätä edullisemmin ei tämän ikäluokan yksiötä Helsingistä nimittäin saa!

Kohteen tarkemmat tiedot löydät materiaalipankista.

Tutustu kohteen materiaalipankkiin Varaa asuntoja

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto sivun ylälaidassa olevasta taulukosta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa, ja yhteyshenkilömme on sinuun sen jälkeen yhteydessä ja vahvistaa varauksen kanssasi.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Valmiit vuokralaiset

Loistava sijainti

Loistavaa arvonnousua tiedossa

Tehokkaat neliöt

Juuri remontoituja asuntoja

Aarne Urvas

Kaupallinen johtaja

040 503 2215

aarne.urvas@sijoitusasunnot.com

Tutustu

Jätä meille viesti