Rekry: Kiinteistönvälittäjä (Perustajaosakas)

Oletko valmis hyppäämään mukaan rakentamaan uutta menestyvää konseptia sijoitusasuntojen markkinointiin ja myyntiin verkossa?

Tarjolla on mahtava tilaisuus motivoituneelle ja asuntosijoittamisesta kiinnostuneelle kiinteistönvälittäjälle! Etsimme yrittäjähenkistä henkilöä, joka haluaa ottaa vastuuta ja menestyä.

Haemme kiinteistönvälittäjää osakkaaksi perustettavaan sijoitusasuntojen välityspalvelua tarjoavaan yritykseen. Uusi palvelumme mahdollistaa yksityishenkilöille sijoitusasunnon myynnin kustannustehokkaasti, pelkästään digitaalisia kanavia hyödyntäen. Kiinteistönvälittäjä onkin ehkä väärä titteli, sillä et tule pitämään näyttöjä asunnoissa tai tekemään arviokäyntejä. Tärkein tehtäväsi on ostajien ja myyjien kanssa kommunikointi, myyntiä tukevien materiaalien tuottaminen sekä palvelun kehittäminen asiakkaiden palautteen pohjalta. Kehittämisessä tukenasi on tiimi osaavia koodareita, jotka hoitavat palvelun teknisen toteutuksen.

Uuden yrityksen takana on Sijoitusasunnot.com nimellä tunnettu JHS-Kiinteistöt Oy. Sijoitusasunnot.com on ostanut ja myynyt pelkästään tänä vuonna satoja sijoitusasuntoja ilman yhtään myyjää – tiedämme siis, miten sijoitusasunnot löytävät ostajan kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

  • Rakastat asuntosijoittamista ja ymmärrät myös sen taustalla olevaa teoriaa.
  • Ymmärrät (digitaalisen) markkinoinnin päälle.
  • Olet luonteeltasi sosiaalinen ja tulet loistavasti toimeen ihmisten kanssa.
  • Olet yrittäjähenkinen ja tulosorientoitunut tiimipelaaja.
  • Digitalisaatio ei pelota sinua ja ymmärrät, miten liiketoimintaa tehdään verkossa.

Tarjoamme henkilölle:

  • Pääset osakkaaksi ja nauttimaan samalla yrityksen tuloksesta sekä arvonnoususta
  • Olemme kehittäneet konseptin valmiiksi ja testanneet sen kysyntää. Hoidamme tuotekehityksen sekä valmiit verkostot, josta asiakkaat löytyvät. Pääset siis niin sanotusti valmiiseen pöytään.
  • Saat kiinteän kuukausipalkan + bonukset (n. 3000€/kk riippuen työkokemuksestasi ja pätevyydestäsi)
  • Elämäsi tilaisuuden, joka ei tule toistumaan

Työ ei ole paikkaan sidottua, mutta palvelun kehityksen kannalta on tärkeää, että pystyisit työskentelemään vähintään alkuvaiheessa Jyväskylässä. Työ alkaa elokuussa 2019, joten ehdit hyvin järjestellä asiasi kuntoon ennen sitä.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@sijoitusasunnot.com niin keskustellaan lisää! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jotain epäselväksi? Jos kiinnostuit, mutta jokin jäi askarruttamaan tai haluat kuulla lisää palvelusta/työnkuvasta niin voit soittaa minulle numeroon 0415466400 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen anttoni.kerkkonen@sijoitusasunnot.com.

Anttoni Kerkkonen

Viestintäpäällikkö

0415466400

anttoni.kerkkonen@sijoitusasunnot.com