Sisältöön sitemap

Sijoitusasunto Tampereen Kalevasta

Sijoitusasunto Tampereen Kalevasta

HUOM! Tämä asunto on myyty. Jos olet kiinnostunut vastaavanlaisista kohteista, liity postituslistallemme ja saat heti tiedon kun uusia kohteita tulee myyntiin.

HALUAN ILMOITUKSEN KUN VASTAAVIA KOHTEITA TULEE MYYNTIIN!

Tarjolla erinomaista sijoitustuottoa tarjoava kohde loistavalta sijainnilta Tampereelta. Kohde on isompi huoneisto, joka on muutettu soluasunnoksi. Huoneistossa on yhteensä neljä eri makuuhuonetta, joissa oma lukitus. Kaikilla vuokralaisilla on määräaikaiset sopimukset voimassa 31.7.2017 asti (optiot myös jatkaa sopimusta). Erillinen keittiö ja tilava aulatila. Kylpyhuoneella ja erillisellä vessalla.

Sijaintinsa ja kuntonsa takia huoneistoon on helppo saada vuokralaisia. Huoneistolta on 1,5 km yliopistolle, 1 km TAMK:iin ja 2 km keskustastaan. Kaupat ja palvelut aivan vieressä sekä hyvä julkinen liikenne.

As Oy Sammonkatu 41 on hyvin hoidettu yhtiö, joka koostuu 65 asuinhuoneistosta ja yhdestä liikehuoneistosta. Yhtiössä isot remontit takanapäin.

Kokoonpano 4h, k, aula, kph, wc, vh
Pinta-ala 90,5
Velaton hinta 190 000,00 €
Myyntihinta 158 688,29 €
Yhtiölaina 31 311,71 €
Vuokrat yht. 1 480,00 €
Hoitovastike 298,65 €
Rahoitusvastike 271,50 €
Sijoitustuotto 7,4 %
Kerros 2/2

Taloyhtiö

Taloyhtiö As Oy Sammonkatu 41
Rakennusvuosi 1963
Sijainti Sammonkatu 41, 33540 Tampere
Tyyppi Kerrostalo
Vastike 3,30 € / m2
Rahoitusvastike 3,00 € / m2
Käyttökorvaukset Vesi: 21 € / hlö / kk
Tehdyt korjaukset Kylmä- ja lämminvesijohdot -95, katto 1/2 -99 ja 1/2 -07, parveke- ja ulkopintojen korjaus -03, linjasaneeraus (viemäreiden uusiminen, pesutilojen kunnostus ja viestintäverkko) -12, lukosto -13, Ikkuna- ja parvekeovet kevät -16
Tulevat korjaukset
Tontin omistus Vuokra
Lämmitys Kaukolämmitys

Lisätietoa sijainnista

Tulevaisuuden suhteen huoneiston sijainti on loistava. Juuri tehdyn päätöksen mukaisesti, Tampereelle rakennetaan ratikka ja ensimmäisessä vaiheessa valmistuva reitti kulkee Sammonkatua pitkin, aivan taloyhtiön edestä. Lisäksi, vieressä sijaitseva Kalevanrinteen alue on ison uudistuksen alla. Alueelle on jo rakennettu ja ollaan koko ajan rakentamassa lisää useita uusia kerrostaloja. Viereisen Prisma-keskuksen laajennus valmistui kesän aikana, jolloin alueen palvelut paranivat entisestään. Aivan vieressä sijaitsee myös Kalevan uimahalli ja sen viereen on suunniteltu rakennettavan maauimala.

Lisää Kalevan alueesta voi lukea Etuoven sivuilta: http://www.etuovi.com/alue/tampere/kaleva

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Jätä meille viesti

Suostumus
Suostumus
Suostumus