Sisältöön sitemap

1999 valmistuneita sijoitusasuntoja Keravalta

1999 valmistuneita sijoitusasuntoja Keravalta

Tarjolla valmiiksi vuokrattuja sijoitusasuntoja Keravan keskustasta!

Tarjolla 1999 valmistuneen 8-kerroksisen kerrostaloyhtiön kaikki pienet asunnot! Sijainti on loistava, sillä kohde sijaitsee Keravan kattavien palveluiden äärellä ja aivan junaradan vieressä. Junamatka Helsingin keskustaan taittuukin nopeimmillaan vain vähän reilussa 20 minuutissa.  

Kerava on monen asuntosijoittajan kiikarissa, sillä etäisyys Helsinkiin on lyhyt, mutta hintataso on selvästi edullisempi ja vuokratuotot parempia. Myös asuntojen vuokrattavuus on erittäin hyvä.

Tarjontaa näin hyviltä sijainneilta on kuitenkin varsin rajoitetusti. Nyt sinulla on kuitenkin ainutkertainen mahdollisuus ostaa asunto Keravan parhaalta paikalta alle markkinahinnan. Lähes vastaavasta naapuritalosta (Kurkelankatu 3) oli myyty hyväkuntoinen 1. kerroksen 48m² kaksio kesällä 2020 hintaan 180 000€! Näitä asuntoja himoitsevat niin vuokralaiset kuin omistusasujatkin.

Myynnissä on yhteensä 23 kpl saunalla ja lasitetulla parvekkeella (1. kerroksessa terassi) varustettua kaksiota. Asuntojen koot ovat 37,5 -47,5m².

Myymme kohteen isot asunnot toimijalle, joka remontoi asuntoja ja myy niitä omistusasujille. Uskomme tämän olevan taloyhtiön arvonkehityksen kannalta erittäin positiivinen asia!

Kerava – Vahvaa väkiluvun kasvua

Pääkaupunkiseudun vetovoima sekä runsas työvoiman tarve on pitänyt huolen siitä, että Keravan asukasluku on kasvanut vahvasti ja vuokra-asunnoille on kysyntää myös jatkossa.

Yli 37 000 asukkaan Kerava sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella. Junamatka Helsingin keskustaan taittuu nopeimmillaan n. 20 minuutissa. Autolla kyseinen matka taittuu n. puolessa tunnissa.

Kohteemme sijaitsee loistavalla paikalla. Juna-asema, sekä keskustan palvelut sijaitsevat aivan kohteen vieressä.  Keskustan päiväkoti sijaitsee n. 100 metrin päässä eikä Keskustan kouluunkaan ole matkaa kuin 350 metriä.

Taloyhtiö – Asunto Oy Keravan Kurkelankatu 5

 

Asuntojen kunto

Asuntoja on remontoitu vuokralaisten vaihtuessa ja kaikki asunnot ovatkin perushyvässä kunnossa.  Suurimmassa osassa asuntoja (25/39) lattiaan on vaihdettu laminaatti. Jos asunnon lattiassa on vielä muovimatto, se on huomioitu hinnassa selkeästi.

Seinissä on pääosin hyväkuntoinen ja helppohoitoinen maalipinta, joten työläitä tapetinirroitustalkoitakaan ei ole tulossa.

 

Keittiöt

Keittiöt ovat alkuperäisessä, mutta hyvässä kunnossa, joten niillä on vuokrauskäytössä vielä käyttöikää reilusti jäljellä. Jokaisessa keittiössä on valkoiset ovet sekä vaaleat työtasot. Kodinkoneita ja työtasoja on uusittu tarpeen mukaan ja ne ovat pääosin hyvässä kunnossa. Asuntokierroksella muutama vuokralainen toivoi uutta lattialiettä, joten tilasimme ne heille.

Kaikkien asuntojen keittiöissä on valmiina liitännät ja paikka astianpesukoneelle. Osalla vuokralaisista on käytössä oma astianpesukone.

Kylpyhuoneet

Asuntojen kylpyhuoneet ovat toimivia ja mukavankokoisia. Peruskuntoisten kylpyhuoneiden seinät ovat valkoista laattaa ja lattia muovimattoa. Asuntojen A1, A10 ja A31 kylpyhuoneet on remontoitu. Kaikkien asuntojen kylpyhuoneissa on ppk-liitännät.

Kaikista asunnoista löytyy sauna!

 

Pohjakuvat asunnoista

 • 47,5m² kaksioiden parvekkeet ja ikkunat ovat etelän suuntaisesti.
 • 39m² kaksioiden parveke on etelään päin ja ikkunat etelän ja idän suuntaisesti.
 • 37,5m² kaksion pohjaratkaisu on erittäin tehokas. Asunnon parveke on länteen ja ikkunat sekä etelään että länteen.
 • 42,5m2 kaksio on uniikki kattohuoneisto isolla kattoterassilla!

Kaikissa asunnoissa on sauna. 2-8 kerrosten asunnoilla on lasitettu parveke. 1. kerroksen asunnoilla on oma piha ja pieni terassi.

 

Asuntojen vuokrat

Alue on erittäin kysytty, joten vuokrattavuus kohteen asunnoilla on erittäin hyvä!

Kohteen vuokrataso on tällä hetkellä alhainen ja teimme vuokriin tasokorotukset, jotka astuvat voimaan 1.5.2021. Myös vesimaksu korotettiin tasolle 25€/kk (nykyinen vesimaksu 17€/kk). Vuokrat ovat korotuksista huolimatta selvästi edullisemmat kuin naapuritalossa.

Autopaikat

Yhtiö omistaa Molanderinmäen pysäköinti Oy:n osakkeet 4521-6301, jotka oikeuttavat autopaikkojen 34-42, 61-64, 73-82 ja 168-176 hallintaan. Tällä hetkellä autopaikoista on peritty vain vastikkeen suuruista vuokraa. Uuden vuokranantajan on kuitenkin mahdollista korottaa autopaikkojen vuokria. Autopaikkojen hallintaoikeus on yhtiöjärjestyksessä määrätty tietylle asunnolle.

Hallipaikan hinta on 4 900€, katospaikan 3 900€ ja pihapaikan 1 490€.

 • Halli- ja katospaikkojen vastike on 19€
 • Pihapaikan vastike on 13€

Myyntihinnasto

Muokkaa
HUONEISTO VELATON HINTA ALK. VUOKRATUOTTO % MARKKINAVUOKRALLA
2h+kk+s 37,5m² 122 900€ 5,48 – 4,73%
2h+kk+s 39m² 119 900€ 5,41 – 4,52%
2h+kk+s 42,5m² 159 900€ 4,4%
2h+kk+s 47,5m² 139 900€ 5,14 – 4,52%
Kohteen asunnot on tarkistettu, kuvattu ja asuntojen kunnot dokumentoitu. Asunnot on hinnoiteltu asunnon kunnon mukaan. Asukkaiden yksityisyyden vuoksi asuntokohtaiset kuvat toimitetaan nähtäväksi vain asunnon ostajalle.
Materiaalikansiosta löydät välittäjän tekemän arviokirjan. Arviot on tehty alkuperäiskunnossa olevista asunnoista.

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.

 • Myyntihinnasto ja varaustilanne
 • Kunnossapitotarveselvitys
 • Yhtiöjärjestys
 • Talousarvio
 • Pohjakuvat
 • Välittäjän tekemä arviokirja (huom. arvio tehty alkuperäiskuntoisesta asunnosta)

Miksi tämä kohde?

Kohde

 • Hyvä arvonnousupotentiaali
 • Myyntihinnat alle alueen toteutuneiden kauppahintojen
 • Erittäin hyvä vuokrattavuus
 • Asunnot valmiiksi vuokrattu
 • Mahdollisuus remontoida asunto ja tehdä hyvä myyntivoitto
 • Oma tontti

Alue

 • Rauhallinen sijainti keskustan palveluiden välittömässä
 • Juna-asema aivan vieressä
 • Hyvät liikenneyhteydet Helsinkiin, niin junalla kuin autolla

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto sivun ylälaidassa olevasta taulukosta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa, ja yhteyshenkilömme on sinuun sen jälkeen yhteydessä ja vahvistaa varauksen kanssasi.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Jätä meille viesti

Suostumus
Suostumus
Suostumus