Seitsemän hyvää syytä sijoittaa asuntoihin

Asunnot tarjoavat erinomaista tuottoa oikealla strategialla

Asuntosijoittaminen tarjoaa paljon mahdollisuuksia

Tässä lyhyt oppimäärä asuntosijoittamisen tärkeimmistä hyvistä puolista.

1) Tasainen kuukausittainen tulo

Vuokraamalla asunnon saat tasaista kuukausittaista kassavirtaa.

2) Lainarahan saaminen

Pankit arvostavat asuntoja ja lainoittavat niitä mielellään. Yleensä asunnon vakuusarvo on pankissa 70-80%, joten tarvitset 20-30% omaa rahaa ja/tai vakuuksia asunnon ostamiseen. Velkavipua käyttämällä on mahdollista saada tuotto omalle pääomalle erittäin korkeaksi sekä kasvattaa asuntosalkkua suuremmaksi.

[ Lue myös vinkkejä pankin lainaneuvotteluun ]

3) Mahdollisuus vaikuttaa tuottoihin

Sinulla on ohjakset käsissä, joten pystyt vaikuttamaan tuottoihin. Tärkeintä on valita sijoitusasunto oikein. Voit myös mm. remontoida asunnon ja nostaa asunnon vakuusarvoa ylöspäin.

4) Alle markkinahintaiset kohteet

Asuntoja on mahdollista ostaa alle markkinahinnan sekä vapailta markkinoilta että mm. sivujemme kautta. Katso myytävät asunnot. Isot sijoittajat pääsevät käsiksi edullisesti asuntoihin ostamalla suuremman kokonaisuuden kerralla.

5) Keskimääräistä paremmat tuotot

Pörssiosakkeita ostamalla on vaikea tehdä keskimääräistä parempaa tuottoa, mutta asunnoissa tilanne on aivan toinen. Hyvä sijoittaja saa keskimääräistä parempaa tuottoa.

6) Pieni riski

Asuntojen hinnat ovat pääosin nousseet tasaisesti ylöspäin. Heilunta on merkittävästi pienempää kuin osakkeilla ja vaikka hinnat laskisivat, ei se vaikuta vuokratuottoon. Jos hinnat laskevat, on hyvä aika kasvattaa salkkua ja tehdä hyviä kauppoja.

7) Tietotaidon voi muuttaa rahaksi

Kokemuksen myötä opit asuntosijoittamisesta enemmän ja enemmän. Kaikki kokemus auttaa seuraavassa diilissä ja näin pystyt välttämään huonot kohteet ja maksimoimaan tuottosi hyvien kohteiden kohdalla.


0 Kommentit

Jätä kommentti

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *