On aika avata paras markkinapaikka sijoitusasunnoille!

On aika tehdä sijoitusasuntojen ostosta ja myynnistä nopeampaa, tehokkaampaa ja laadukkaampaa. On aika avata paras markkinapaikka sijoitusasunnoille.

Olemme Sijoitusasunnot.comissa tähän saakka myyneet vain itse omistamiamme asuntoja ja markkinoineet asuntoja uudiskohteista. Mahtavaa tässä liiketoiminnassa on ollut se, että olemme pystyneet luomaan aidosti arvoa asiakkaillemme.

Esimerkiksi eräs kesällä tapaamani asiakkaamme sanoi, että hänen sijoitustensa nettovarallisuus nousi juuri yli miljoonan euron ja se tapahtui vain muutamassa vuodessa. Hän antoi kovasti kiitosta, koska oli ostanut lähes kaikki sijoitusasuntonsa meidän kautta. Olen edelleen tästä palautteesta kovin iloinen ja kiitollinen, erityisesti hänen puolestaan, mutta tunnustus tästä saavutuksesta kuuluu silti yksin hänelle. Olemme tarjonneet tismalleen samoja mahdollisuuksia muillekin sijoittajille, mutta hän on osannut tarttua niihin.

Kaksi ongelmaa meillä on kuitenkin ollut.

Ensinnäkin emme ole pystyneet palvelemaan kaikkia potentiaalisia sijoitusasuntojen ostajia. Kokonaisia kerrostaloja on hankittavissa Suomesta vuositasolla vain hyvin rajallinen määrä, joten pystymme tarjoamaan myyntiin asuntoja vain rajoitetusti. Emme ole vielä onnistuneet ostamaan kerrostaloja esimerkiksi Helsingistä, Vantaalta, Espoosta, Turusta, Joensuusta, Kouvolasta, Kotkasta, Porista tai Seinäjoelta. Emme ole pystyneet siis palvelemaan asuntosijoittajia, jotka etsivät asuntoja mm. näiltä paikkakunnilta.

Nyt tähän tulee muutos.  Jos olet asuntosijoittaja ja haluat kasvattaa asuntosalkkuasi, meistä tulee paras kaverisi.

Toinen ongelmamme liittyy tämän kaltaisiin viesteihin, joita tulee tasaisesti:

”Teillä kun on niin laaja verkosto, niin voisitteko myydä sijoitusasuntoni eteenpäin?”

Aiemmin vastaus on ollut aina ei. Yksittäisen sijoitusasunnon myyminen on, hieman kärjistäen, lähes yhtä työlästä kuin kokonaisen kerrostalollisen myyminen. Kun myyntimateriaalit tekee hyvin, mikä on ehdoton vaatimuksemme, vaatii se paneutumista kohteeseen.

Tähän liittyviä haasteita on mietitty, tehostettu, hiottu, digitalisoitu ja automatisoitu niin, että voimme vihdoin vastata ”kyllä” ja tarjota palvelua yksittäisten sijoitusasuntojen myyntiin. Jos olet asuntosijoittaja ja haluat myydä asuntosi, meistä tulee myös silloin paras kaverisi.

Kuulostaa hyvältä, kerro lisää!

Paras markkinapaikka sijoitusasunnoille. Ei yhtään vähempää. Meillä on jo valmiina sekä asuntojen myyjät että ostajat, jotka vain saatamme yhteen. Pidämme huolen siinä välissä, että kaikki kauppaan liittyvät asiat hoituvat mahdollisimman sujuvasti.

Uskomme laadukkaisiin myyntimateriaaleihin. Jokaisen myytävän asunnon kohdalta selviää avaintiedot, nimenomaan asuntosijoittajan näkökulmasta, ensimmäisenä (listattuna alla). Panostamme oleellisiin tietoihin, kuten taloyhtiön remontteihin ja vuokratuottoihin. Tiedät puolessa minuutissa kannattaako sinun perehtyä kohteeseen tarkemmin vai siirtyä seuraavaan. Eikö ole helppoa?

Alta näet esimerkkejä siitä, kuinka tulemme tiivistämään sijoittajalle oleellisia tietoja kohteista.

Asunnon perustiedot: Yleisten tietojen lisäksi mukana myös tieto onko oma vai vuokratontti. Mikäli kyseessä on vuokratontti, on samassa yhteydessä oleellisimmat tiedot vuokrasopimuksesta.

Vuokratuottolaskelma: Yksinkertainen vuokratuottolaskuri, josta näkee yhdellä vilkaisulla asunnon tuoton.

Taloyhtiön remontit: Jokaisen ilmoituksen yhteydessä on kooste mikä on tilanne taloyhtiön suurimpien ja kalleimpien remonttien osalta. Yhdellä vilkaisulla saa yleiskuvan taloyhtiön tilanteesta. Enää sinun ei tarvitse käyttää aikaasi lukeaksesi taloyhtiön mattotelineiden uusimisesta.

Miksi tämä asunto?: Lyhyt yhteenveto ranskalaisin viivoin miksi tähän asuntoon kannattaa sijoittaa.

Vuokrasopimus: Perustiedot vuokralaisesta ja vuokrasopimuksesta.

Jos kohde kiinnostaa ja jatkat tutustumista asuntoon, ilahdut miten poikkeuksellisen kattavasti myyntimateriaalit on tehty. Pyrimme tekemään ne niin hyvin, että pystyt tekemään halutessasi ostopäätöksen siltä istumalta.

Edellisten asioiden lisäksi myyntimateriaaleista löytyy tapauskohtaisesti mm. kommentit asunnon myyjältä ja/tai isännöitsijältä. Tarkoituksena on ettei jokaisen sijoittajan tarvitse kerätä tietoa itsenäisesti asunnosta, vaan näemme itse vaivaa ja kerromme ne ilmoituksessa.

Tietoa kaupungista ja asuinalueesta asuntosijoittajan näkökulmasta:

Kirjoitamme perustiedot kaupungista ja asuinalueesta, jossa asunto sijaitsee. Tietojen on tarkoitus auttaa ja helpottaa kynnystä sijoittamiseen erityisesti niiden kohdalla, joille paikkakunta ei ole ennestään tuttu.

Välittäjän huomiot taloyhtiön tilinpäätöksestä:

Luemme tilinpäätökset läpi ja poimimme sieltä nousevat asiat esille myynti-ilmoitukseen.

Kaikki taloyhtiön dokumentit (edellyttää tunnistautumisen):

Lataamme kaikki taloyhtiön dokumentit valmiiksi myyntisivulle, josta niihin pääsee helpolla käsiksi. Ei enää turhaa sähköpostiviestittelyä välittäjän kanssa. Tietoihin pääseminen edellyttää vain rekisteröitymistä ja sitä, että on kiinnostunut tarjoamaan asunnosta.

Eikö ole mahtavaa, että sinun ei tarvitse käyttää aikaasi siihen, että kyselet välittäjältä hyvinkin puuttuvia oleellisia tietoja? Kaikki materiaalit ovat jatkossa sinulla kerralla valmiina selkeässä muodossa.

Toivomme, että kaikki tässä artikkelissa kirjoitetut asiat kertovat siitä, että olemme luomassa erittäin laadukasta palvelua. Niin laadukasta, ettei sijoitusasuntoja ole mitään syytä ostaa tai myydä muuta kautta.

Palvelun hinnoittelu

Mietit ehkä tässä kohtaa, että kuinkahan kipeäksi itsensä saa maksaa näin hyvästä palvelusta. Normaali välittäjän palkkiokin voi hyvin olla 3-5% velattomasta myyntihinnasta ja edullisissa asunnoissa minimipalkkio on yleensä 3.000-4.000€.

Tarjoamme palvelun kuitenkin erittäin edullisesti ja täysin selvällä hinnoittelumallilla. Välityspalkkiomme on kaikkiin asuntoihin vain 2.400€ sisältäen kaikki kustannukset*. Malli on myös täysin riskitön myyjälle:

Jos kauppaa ei tule tavoittelemaasi hintaan, ei sinulle synny kuluja. Selkeämmäksi ja helpommaksi mallia ei voi tehdä.

*arvonlisäveron, asiakirjat ja ammattilaisen ottamat valokuvat

Mahtavaa! Kuinka saan asuntoni myyntiin?

Se on hyvin yksinkertaista. Klikkaa alla olevasta linkistä, lähetä meille asunnon perustiedot ja pääset eteenpäin. Tämä kaikki hoituu parissa minuutissa.

Mitä muuta palvelusta on hyvä tietää?

Otamme lähtökohtaisesti myyntiin asuntoja, jotka sopivat sijoittajille. Meidän on pystyttävä perustelemaan miksi asunto on sijoitukseksi sopiva. Emme halua täyttää palveluamme asunnoilla, jotka eivät sovellu asuntosijoittajille. Päätämme tapauskohtaisesti otammeko asunnon myyntiin.

MIKSI ASUNTO KANNATTAA MYYDÄ SIJOITUSASUNNOT.COMIN KAUTTA?

Tiesitkö, että perinteisillä sivustoilla, joilla listataan myytäviä asuntoja, käy valtava määrä kävijöitä, mutta yksittäisiä ilmoituksia katsotaan yllättävän vähän? Jos luulit, että saat asunnollesi näiden kanavien kautta mahtavan näkyvyyden, olet mitä luultavammin väärässä.

Näillä sivustoilla on muutenkin suuri ongelma. Ne ovat hyvin passiivisia markkinapaikkoja. Palveluun tehdään ilmoitus ja, hakuvahteja lukuun ottamatta, ostajien on itse löydettävä myytävä asunto. Se on mielestämme hyvin passiivista myyntiä, jolla ei saavuteta kunnon tuloksia. Ei sen näin kuuluisi olla, ei ainakaan sijoitusasuntojen kohdalla.

Meillä tehdään asiat toisin. Olemme myyneet kerrostalollisia asuntoja päivässä, toisinaan jopa tunnissa. Jos on mahdollisuus ostaa hyvä sijoitusasunto, sijoittaja haluaa tietää siitä. Siksi tarjoamme sijoittajille aktiivisesti tätä tilaisuutta olemalla heihin yhteydessä. Siinä on ero passiivisuuden ja aktiivisuuden välillä. Aktiivisuuden lopputulos on se, että asunnot saavat paljon näkyvyyttä ja tekevät kauppansa. Hyvin yksinkertaista ja tehokasta.

Sijoitusasunnot.com on Suomen laajin asuntosijoittajien verkosto, ylivoimaisesti. Sähköpostilistallamme on kirjoitushetkellä yli 33.000 asuntosijoittajaa. Kysy (entiseltä) välittäjältäsi kuinka suuri sijoittajalista hänellä on, niin saat yleensä vastaukseksi epämääräistä muminaa.

Olemme myyneet jo reilusti toista tuhatta asuntoa eteenpäin tähän saakka. Käytännössä kaikki asunnot ovat menevät kauttamme kaupaksi.

Palataan vielä otsikon kysymykseen, että minkä takia asunto kannattaa myydä Sijoitusasunnot.comin kautta. Jos omistat hyvän sijoitusasunnon, niin siihen tulee kauttamme paljon kiinnostusta. Sillon kysynnän ja tarjonnan lain mukaisesti hinta nousee myyjän kannalta hyvälle tasolle.

Jos taas omistat haastavamman asunnon, johon kohdistuu vähemmän kysyntää, saat sen todennäköisesti Sijoitusasunnot.comin kautta ylipäänsä kaupaksi. Todennäköisesti myös parempaan myyntihintaan, pienemmällä palkkiolla ja nopeammin kuin millään muulla myyntitavalla.

Valmis sijoittajien rekisteri + laadukkaat myyntimateriaalit + lisäpanostus markkinointiin = upea lopputulos

Kiinteistövälitysyhtiömme nimeksi valikoitui Kauppa Käy LKV Oy*. Se kertoo mitä teemme, kauppaa.

*Kaikki välitystoiminta tapahtuu Kauppa Käy LKV Oy:n (Y-tunnus 3016733-8) kautta.

Henri Neuvonen

sposti: etunimi.sukunimi@sijoitusasunnot.com
puh. 0400 778 146