Sisältöön sitemap
07.10.2024

Tässä 10 vinkkiä, joilla varmistat, että pysyt köyhänä loppuelämäsi ajan

Haluatko sinäkin olla köyhä loppuelämäsi ajan? Lue nämä 10 vinkkiä, niin onnistut varmasti!

1. Pidä tulotasosi mahdollisimman alhaisena. Älä mielellään mene töihin ollenkaan.

2. Jos päätät ryhtyä yrittäjäksi, valitse ala, jossa on hyvät mahdollisuudet epäonnistua. Osta isolla velalla esim. jalkapallojoukkue, laskettelurinne tai ravintola, niin olet oikealla tiellä.

3. Osta asioita, jotka menettävät arvoaan ja tuovat mukanaan lisämenoja sekä ylimääräistä työtä, jotta et vain harhaudu käyttämään aikaasi tienaamiseen. Syrjäinen ja huonokuntoinen kesämökki on oiva valinta.

4. Aloita kallis harrastus. Hevosurheilu, ralliautoilu ja uhkapelaaminen ovat hyviä vaihtoehtoja.

5. Käytä vapaa-aikasi ruudun katseluun, mutta pidä huoli ettet harhaudu mihinkään opettavaan. Iltapäivälehtien uutiset menevät, mutta muu lukeminen on pääosin haitallista.

6. Tuhlaa kaikki rahasi sinä päivänä, kun ne ilmestyvät tilillesi. Laita tämä päivämäärä ylös ja ole valmistautunut, jotta et jää arpomaan, vaan tiedät heti mihin rahat käyttää.

7. Kun olet tuhlannut omat rahasi, kasvata kulutustasi ottamalla velkaa. Kulutusluotot, luottokortit ja pikavipit ovat hyviä keinoja. Maksa edelliset velat ottamalla uutta isompaa velkaa. Näin saat korkoa korolle -ilmiön toimimaan.

8. Jos menetät luottotietosi, onneksi olkoon! Nyt köyhänä pysyminen onnistuu helpommin. Mene piiloon velkojiltasi äläkä tee velkajärjestelyä. Varoituksen sana: älä erehdy maksamaan velkojasi takaisin, koska nykyään saat muuten luottotietosi pian takaisin.

9. Älä laita rahaa säästöön. Säästötilit ovat pankkien huijausta. Elä joka päivä taloudellisesti kuin viimeistä päivääsi. Jos kuolet huomenna, sinua harmittaa ettet käyttänyt rahojasi.

10. Jos olet onnistunut yllä mainituissa, tämän kanssa ei pitäisi olla ongelmia, mutta älä missään tapauksessa sijoita rahojasi. Erityisen vaarallisia ovat tällä hetkellä asunnot, jotka tuottavat tasaista vuokratuottoa ja joiden arvot voivat lähteä rivakkaan nousuun.

Oisko sulla antaa jotain vinkkiä lisää? Käy jättämässä kommentti Henrin LinkedIn-julkaisuun täällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

kela vuokra

Kelan asumismenojen ylärajat ja niiden vaikutukset asuntojen vuokraustoimintaan

16.10.2024

Kelan asumismenojen ylärajat ovat herättäneet keskustelua ja niiden vaikutukset näkyvät tällä hetkellä vuokramarkkinoilla. Tässä blogitekstissä käsitellään lyhyesti, mitä asumismenojen ylärajat tarkoittavat, miten ne vaihtelevat eri kaupungeissa sekä miten ne vaikuttavat vuokrattavuuteen ja vuokrankorotuksiin. Kelan tuet eivät kosketa kaikkia vuokralaisia, mutta ylärajoista ja niiden vaikutuksista on silti hyödyllistä olla tietoinen.

Tässä 10 vinkkiä, joilla varmistat, että pysyt köyhänä loppuelämäsi ajan

07.10.2024

Haluatko sinäkin olla köyhä loppuelämäsi ajan? Lue Henri Neuvosen 10 vinkkiä, joiden avulla onnistut varmasti. Erityisesti viimeinen vinkki on todella vaarallinen.

Poikkeuksellisia mahdollisuuksia asuntomarkkinassa

03.10.2024

Korkotason lasku on vaikuttanut positiivisesti sekä sijoittajien kysyntään, että sijoittajien markkinalta saamaan tuottoon. Positiivinen vire näkyy meillä sekä asuntojen varaus- että myyntimäärissä. Saimme nettisivumme kautta huimat 47 % enemmän varauksia juuri päättyneellä Q3:lla verrattuna edelliseen kvartaaliin. Teimmekin syyskuussa vuoden ennätysmyynnin ja myimme kuukaudessa 42 asuntoa! 

Miksi remontoidun asunnon ostaminen on fiksu valinta?

11.09.2024

Julkisessa markkinassa oli taannoin myytävänä asunto, joka osoitti hyvin asuntomarkkinassa esiintyvän tyypillisen hinnoitteluvirheen. Lue asiasta lisää Henri Neuvosen blogikirjoituksesta.

Lue lisää blogistamme

LIITY ASUNTOSIJOITTAJIEN SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAAT ENSIMMÄISENÄ TIEDON UUSISTA SIJOITUSKOHTEISTA!

Liity postituslistalle

Liittymällä joukkoon mukaan saat:

  • Ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme
  • Työkalut ja oppaat ilmaiseksi käyttöösi
  • Tiedon uusista artikkeleista suoraan sähköpostiisi