Sisältöön sitemap

Saneerattuja sijoitusasuntoja Jyväskylästä 2 vuoden tuottotakuulla!

As Oy Roninmäen Helmi

VIDEO

Asunnon ja taloyhtiön tiedot

Sijainti
Roninmäentie 6, 40500 Jyväskylä
Valmistumisvuosi
1981
Tyyppi
Kerrostalo
Vuokratuotto
6,09 - 6,32%
Myyntihinnat
alk. 21 692 €
Velattomat hinnat
Alk. 74 900€
Yhtiölaina
Korko: 12kk euribor + marginaali 2%. Laina-aika 15 vuotta
Tutustu kohteen materiaalipankkiin Varaa asuntoja

Tarjolla erittäin helppohoitoisia ja huolettomia sijoitusasuntoja kasvavasta yliopistokaupungista – viimeiset asunnot isolla alennuksella!

 

Hinta ennen ALE-hinta nyt
H A 8 79 900€ 74 900€
H A 15 26 692€ 21 692€

 

Suositusta Roninmäen Helmen taloyhtiöstä Jyväskylästä on jäljellä vain kaksi asuntoa. Vapaana olevat 24,5 m² ja 28 m² yksiöt myydään reilulla alennuksella nopeimmille!

Olemme saneeranneet taloyhtiön ja asunnot erittäin kattavasti, joten tarjolla on helppoa ja huoletonta omistamista. Kirsikkana kakun päälle tarjoamme nämäkin asunnot valmiiksi vuokrattuna ja 2 vuoden tuottotakuulla.Tämän helpommaksi ei asuntosijoittaminen muutu!

Sijainti on kohdillaan, sillä kattavat Keljonkeskuksen palvelut ovat vain muutaman sadan metrin päässä ja keskustaan on matkaa vain kolme kilometriä. Myynnissä olevat asunnot on vuokrattu hyville ja puhtaat luottotiedot omaaville vuokralaisille. Uskomme tähänkin kohteeseen, joten lupaamme kaikille ostajille 2 vuoden tuottotakuun!

Taloyhtiössä  on yhteensä 24 remontoitua 24,5 – 32,5 m² asuntoa. Pienet neliöt pitävät huolen siitä, että vastike- ja korjauskulut pysyvät jatkossakin edullisina.

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot
Huoneisto
H A 15
Tyyppi
1 h + k + p
Pinta-ala
28
Kuntopisteet
UUSI
Myyntihinta
21,692 €
Velaton hinta
78,900 €
Vuokratuotto nyt
6,09%
Myyty
Huoneisto
H A 8
Tyyppi
1 h + k + p
Pinta-ala
24.5
Kuntopisteet
UUSI
Myyntihinta
74,900 €
Velaton hinta
74,900 €
Vuokratuotto nyt
6.32%
Myyty
Huoneisto
H B 22
Tyyppi
1 h + avok + p
Pinta-ala
32
Kuntopisteet
UUSI
Myyntihinta
79,900 €
Velaton hinta
79,900 €
Vuokratuotto nyt
5.91%
Myyty

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Lisätietoja kohteesta

+
Asunnot

Kaikki kohteen asunnot ovat kooltaan 24,5 -32,5m² yksiöitä ja pieniä kaksioita. Asunnot ovat käyneet läpi täydellisen remontin jossa kaikki pinnat, keittiöt ja kylpyhuoneet on uusittu.

Jokaisessa keittiössä on astianpesukone.

Kylpyhuoneet on remontoitu vaaleilla ja aikaa kestävillä väreillä. Jokaisessa kylpyhuoneessa on lattialämmitys sekä paikka ja liitännät pyykinpesukoneelle.

Lattiassa on laadukas Egger pro -laminaatti, jonka käyttöluokka on 32. Seinäpinnat on maalattu valkoiseksi.

Kaikki parvekkeet on remontoitu sekä parvekeovet ja ikkunat vaihdettu uusiin. Sisältä onkin lähes mahdoton huomata, että ei olla uudiskohteessa!

+
Taloyhtiö Asunto Oy Roninmäen Helmi

Taloyhtiöön on tehty perusteellinen peruskorjaus. Alkuperäistä on vain runko, perustukset, katto ja lämmityspatterit.

Merkittävin uudistus on koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihto. Se on energiatehokas ratkaisu ja tuo ennen kaikkea asumisviihtyvyyttä asukkaille.

Lisäksi kaikki LVISA- järjestelmät on uusittu. Vanhojen asuntojen viemärit ja pohjaviemäri on sukitettu.

Kiinteistön kaukolämpöpaketti on uusittu myös remontin yhteydessä.

Julkisivu on ruiskurapattu ja peltiosat maalattu. Ikkunat, parvekeovet ja parvekkeet on uusittu. Jokainen parveke on lasitettu.

Yhteiset tilat, kuten käytävät ja varastot on kunnostettu pinnoiltaan.

Lisäksi kohteeseen on asennettu Abloyn Pulse- lukitusjärjestelmä, mikä tekee lukoston hallinnasta ja hoidosta vaivatonta.

Tarkemmat tiedot remonttien sisällöstä löydät tästä.

Taloyhtiö Asunto Oy Roninmäen Helmi
Tyyppi Kerrostalo
Rakennusvuosi 1981
Osoite Roninmäentie 6, 40500 Jyväskylä
Rakennuksia 1kpl
Asuntojen määrä 41 kpl
Autopaikat Omina osakkeinaan. Autopaikat myydään erikseen
Käyttökorvaukset asukkaille Vesi kulutuksen mukaan (ennakko 20€/hlö/kk).
Vastike 4,1€/m2
Yhtiölaina Suupohjan Osuuspankki, Laina-aika 15v. Lyhennystapa annuiteetti. Korko 2% + euribor 12kk.
Lämmitysmuoto Kaukolämpö
Tontin omistus Vuokra. Vuokrasopimus päättyy 31.5.2069. Tontin vuokra sisältyy vastikkeeseen.Tontti on lunastettavissa 10 vuoden välein (ensimmäistä kertaa 10 vuotta sopimuksen alkamisesta eli 2028). Lunastushinta muodostuu 4,6% tuottovaatimuksen mukaan.

Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin, kuitenkin 1%:in vuosittaisella minimikorotuksella.

+
Jyväskylä asuntosijoittajan silmin

Yli 143 000 asukkaan Jyväskylä on Suomen 7. suurin kaupunki. Jyväskylä on lähes millä tahansa mittarilla mitattuna kärkipäässä kun vertaillaan Suomen parhaita sijoituskaupunkeja. Jyväskylä on elinvoimainen yliopistokaupunki, ja kiistatta yksi maamme merkittävimmistä kasvukeskuksista.

Kaupungissa opiskelee kaikkiaan noin 42 000 opiskelijaa, joista noin 14 700 opiskelee Jyväskylän yliopistossa. Juuri runsaan ja kasvavan opiskelijamäärän vuoksi Jyväskylä menestyy sijoituskaupunkivertailuissa, sillä opiskelijakysyntä pitää vuokratasot korkealla.

Vaikka Jyväskylään on viime vuosina rakennettu paljon, hyville asunnoille on vielä kysyntää. Tämäkin talo saatiin vuokrattua nopeasti täyteen valmistumisen jälkeen!

+
Roninmäki asuinalueena

Luonnonläheinen Roninmäki sijaitsee alle kolmen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta, aivan Keljon kauppakeskuksen vierellä. Vierestä löytyy mm. Lidl, Citymarket, Prisma, Subway, Hesburger, kuntosali, Motonet ja Burger King. Uutena Keljosta löytyy myös 7 kentän Padel-halli!

Kulkuyhteydet Roninmäestä keskustaan ja oppilaitoksiin ovat loistavat. Aivan kohteen vierestä kulkee tiheästi bussiyhteyksiä eri puolille kaupunkia, ja polkupyörällä pääsee keskustaan hieman alle 10 minuutissa. Autoileville vuokralaisille kohteesta löytyy myös autopaikkoja.

+
2 vuoden tuottotakuu

Tee kaupat lokakuun aikana ja saat asunnollesi 2 vuoden rautaisen tuottotakuun ilmaiseksi!

Luotamme siihen mitä myymme! Siksi tarjoamme lokakuuna aikana kaupat tehneille 2 vuoden tuottotakuun! Tuottotakuu tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että saat kohteesta varman tuoton 2 vuoden ajan! Alla esimerkkejä siitä miten tuottotakuu toimii:

  • Jos vuokralainen vaihtuu, etsimme sinulle uuden veloituksetta
  • Jos vuokralainen ei maksa vuokriaan, me maksamme ne sinulle
  • Mikäli asunto on tyhjillään, maksamme asunnostasi täyden vuokran
+
Autopaikat

Autopaikat ovat erillisellä osakesarjalla. Mikäli asukkaalla on käytössä autopaikka pitää ostajan ostaa autopaikka. Lämpötolppapaikan hinta on 1 900€, vuokra 12€/kk ja vastike on 3.72€/kk.

Tutustu kohteen materiaalipankkiin Varaa asuntoja

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto myyntisivulla olevasta varaustaulukosta. Sinulla ei tarvitse varaushetkellä olla valmiina rahoitusta tai lainalupausta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa ja järjestellä rahoituksen kuntoon. Yhteyshenkilömme on sinuun päin yhteydessä varauksen tiimoilta ja voitte sopia jatkosta.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Miksi tämä kohde?

Kattavasti saneerattu taloyhtiö

2 vuoden tuottotakuu!

Valmiiksi vuokratut asunnot

Muuttovoittoinen yliopistokaupunki

Osassa asunnoista tuloutettua yhtiölainaa

Jätä meille viesti