Sisältöön sitemap

Lohjan Virkkalasta valmiiksi vuokrattuja asuntoja edullisesti ja todella hyvillä vuokratuotoilla – jopa yli 11%

As Oy Lohjan Koulukuja 14

VIDEO

Asunnon ja taloyhtiön tiedot

Taloyhtiö
As Oy Lohjan Koulukuja 14
Rakennusvuosi
1976
Osoite
Lähdehaankuja 2, 08700 Lohja
Tyyppi
Kerrostalo, 4-5 asuinkerrosta
Rakennuksia
2 asuinrakennusta
Asuntojen määrä
54 kpl
Autopaikkojen määrä
24 pistokepaikkaa
Hoitovastike
4,7 €/m²
Käyttökorvaukset
– Vesi 20€/hlö/kk – Lämpötolpallinen autopaikka 10€/kk – Saunamaksu 10€/kk
Lämmitysmuoto
Kaukolämpö, vesipatterit
Runko/julkisivu
Betonielementti / rapattu ja maalattu
Vesikatto
Tasakatto, huopa
Tontin omistus
Oma
Yhteiset tilat
Sauna, kuivaushuone ja kerhotilat
Energialuokka
F (alaindeksi 2013)
Tutustu kohteen materiaalipankkiin

Kaikki tämän kohteen asunnot on myyty!

Katso myynnissä olevat asuntomme täältä:
https://sijoitusasunnot.com/myytavat-sijoitusasunnot/

 

As Oy Lohjan Koulukuja 14 on omalle tontille v. 1976 rakennettu kerrostaloyhtiö, joka käsittää 54 huoneistoa. Kohde sijaitsee Lohjan Virkkalassa osoitteessa Lähdehaankuja 2, hyvien peruspalveluiden ympäröimänä.

Saimme välitykseen tästä kohteesta 35 asunnon kokonaisuuden, johon kuuluu niin yksiöitä, kaksioita kuin kolmioitakin. Asuntokoot ovat 32,5 m2 – 78,5m2, velattomat myyntihinnat 36 600 – 45 400 euroa ja vuokratuotot nykyisillä vuokrilla 6,6 – 12,9 %.  Osa vuokrista on hieman matalia ja markkinavuokrilla tuotot lähtevätkin n. 8 prosentista.  Taloyhtiö on täysin velaton, joten asuntoihin ei kohdistu yhtiölainaa.

Lohja on yli 45 000 asukkaan kaupunkina varsin potentiaalinen asuntosijoituskaupunki, etenkin jos kaavailtu Lohjan kautta kulkeva Tunnin juna-hanke toteutuu. Kaupungissa on tehty myös paljon investointeja esimerkiksi päiväkoteihin ja kouluihin. Tulevan kesän asuntomessut tuovat myös varmasti mukavasti nostetta. Lohjan asuntomarkkina on toimiva ja Lohjallakin ihmiset muuttavat sinne missä palveluita on tarjolla.

Asunnot myydään selkeästi alle myynnissä olevien Virkkalan asuntojen hintojen.

Kun tutkaillaan Virkkalan samanikäisten (1970-1979) kerrostaloasuntojen markkinaa (Etuovi.com), tarjolla on 6 asuntoa ja hinnat ovat alkaen 64.000 euroa (tarjouskauppa), ja pienin myynnissä oleva asunto 55m2, hintaan 79.000 euroa.

Kohteen vuokrattavuus on hyvä ja tyhjiä/tyhjeneviä asuntoja on myynnin alkaessa vain kolme. Iso osa vuokrasuhteista on todella pitkiä ja parhaimmillaan samassa asunnossa on viihdytty jopa kymmeniä vuosia.

Miksi tämä kohde?

Kohde

 • Erittäin hyvä vuokratuotto
 • Positiivinen kassavirta
 • Valmiiksi vuokratut asunnot
 • Suurimmassa osassa asuntoja parveke

Alue

 • Lohja on mielenkiintoinen kohde sijoittajalle
 • Palvelut aivan kohteen vieressä
 • Hyvät liikenneyhteydet Lohjan keskustaan sekä pääkaupunkiseudulle

Asuntojen kuvaus

+
Lohja asuntosijoittajan silmin

Lohja on upeiden vesistömaisemien kaunistama kaupunki, joka sijaitsee Uudenmaan maakunnassa. Lohjalla on ollut kuntaliitoksia, kun vuonna 2009 Sammatin kunta liittyi Lohjaan. Vuonna 2013 Lohja, Karjalohjan kunta ja Nummi-Pusulan kunta muodostivat yhteiskaupungin. Lohja kuuluu Helsingin työmarkkina-alueeseen ja Lohjalta kulkee useampi tuhat ihmistä päivittäin Helsingin suuntaan töihin, autolla matka taittuu alle kolmessa vartissa.

Lohjan asukasluku on pysynyt varsin tasaisena koko 2000-luvun ajan ja se on asukasluvultaan Suomen 24. suurin kaupunki. Lohjan oleellisin potentiaali liittyy sen sijaintiin ja suunnitellun Turusta Helsinkiin Lohjan kautta kulkevan Tunnin junan toteutuminen olisi erittäin positiivinen uutinen Lohjalle ja parantaisi yhteyksiä pääkaupunkiin huomattavasti.

Etelä-Suomen suurimman järven rannalla sijaitseva Lohja on luonnonkaunis ja vireä kaupunki, mikä tullaan varmasti huomaamaan Lohjan vuoden 2021 asuntomessuilla. Lohjan keskustaa on elävöitetty ja uusi kauppakeskus Lohi avattiin vuonna 2019. Kauppakeskuksen yhteydessä uusissa tiloissa toimii myös Laurean AMK-kampus, jossa opiskelee reilut 500 opiskelijaa. Perheystävällisenä kaupunkina tunnettu Lohja investoi 3 vuoden aikana lähes 40 miljoonaa euroa kouluihin ja päiväkoteihin, mikä on huomattava summa Lohjan kokoiselle kaupungille.

+
Virkkala asuinalueena

Virkkala on Lohjan eteläpuolella sijaitseva asuinalue Lohjanjärven tuntumassa.

Virkkalassa on kattavat peruspalvelut kuten lähikaupat, ravintolat, koulut, apteekki ja kirjasto, sekä Lohjan ainoa ruotsinkielinen lukio. Lähdehaankujan lähistöltä löytyy myös uimaranta ja urheilukenttä, joiden lisäksi upeita luontopolkuja ja lenkkeilymaastoja on Virkkalassa hyvin tarjolla.

Vain 5 minuutin ajomatkan päässä on isot marketit ja Lohjan sairaala, sekä alle 15 minuutin ajomatkan päässä Lohjan keskusta kattavine palveluineen.

+
Taloyhtiö

Asunto Oy Lohjan Koulukuja 14 on vuonna 1976 rakennettu, iso hissillinen kaukolämpökerrostaloyhtiö, joka käsittää 2 kerrostaloa ja yhteensä 54 huoneistoa yksiöistä kolmioihin. Autopaikkoja kohteessa on 24 kappaletta ja ne ovat yhtiön omistuksessa.

1970-luvulla rakennettuun yhtiöön on ehditty vuosien aikana tekemään erinäisiä remontteja, joista merkittävimpiä ovat julkisivujen peruskorjaus 1996, lukituksen uudistus Abloy Exec 2002, saunaosaston peruskorjaus 2010 ja hissien korjaus 2012, sekä viheralueen teko talon ja parkkipaikan väliin 2015.

Taloyhtiö on rakennettu omalle 4982 m2 kokoiselle tontille ja yhtiö on täysin velaton, joten rahoituksen pitäisi järjestyä myös tuleviin saneerauksiin.

Taloyhtiö As Oy Lohjan Koulukuja 14
Rakennusvuosi 1976
Osoite Lähdenhaankuja 2, 08700 Lohja
Tyyppi Kerrostalo, 4-5 asuinkerrosta
Rakennuksia 2 asuinrakennusta
Asuntojen määrä 54 kpl
Autopaikkojen määrä 24 pistokepaikkaa
Hoitovastike 4,7 €/m²
Käyttökorvaukset – Vesi 20€/hlö/kk
– Lämpötolpallinen autopaikka 10€/kk
– Saunamaksu 10€/kk
Lämmitysmuoto Kaukolämpö, vesipatterit
Runko/julkisivu Betonielementti / rapattu ja maalattu
Vesikatto Tasakatto, huopa
Tontin omistus Oma
Yhteiset tilat Sauna, kuivaushuone ja kerhotilat
Energialuokka F (alaindeksi 2013)

Tehdyt korjaukset:

 • 1996 Julkisivun peruskorjaus
 • 2001 Jäteaseman kunnostus
 • 2002 Lukituksen uudistus Exec
 • 2007 Antenniverkoston kunnostus
 • 2008 Poistoilmakanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö
 • 2010 Saunaosastot peruskorjattu
 • 2012 Huippuimurit uusittu
 • 2012 Hissien korjaus
 • 2014 Lämmönvaihtimien uusinta
 • 2015 Viheralueiden tekeminen talon ja parkkipaikan väliin
 • 2015 Parkkipaikan valaistuksen parantaminen
 • 2015 Patteriverkoston säätö ja tasapainotus, sekä patteritermostaattien vaihto talo 1
 • 2016 Patteriverkoston säätö ja tasapainotus, sekä patteritermostaattien vaihto talo 2
 • 2018 Ilmanvaihtokanavien nuohous


Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeesta

 • Porraskäytävien (C ja D) huoltomaalaus
 • Parvekeovien vaihto
 • Parvekkeiden sisäseinien kunnostus
 • Pihan asfaltointi
 • ”kerhohuoneen” ulkoseinissä vesivahinkoja


Päätetyt remontit

 • 2021 Porraskäytävien (C ja D) huoltomaalaus, remonttiin on budjetoitu yhtiön kassavaroista 7000e. 

Alla olevasta painikkeesta saat auki kohteen materiaalipankin, josta löydät mm. malli-isännöitsijäntodistuksen liitteineen, kuvia yhtiöstä ja yhteisistä tiloista sekä asuntojen pohjakuvat.

+
Asunnot

Myyntiin tulee 7 kappaletta yksiöitä 17 kpl kaksioita ja 10 kpl kolmioita.

Kaikki myytävät asunnot on kierretty, valokuvattu ja pisteytetty asuntojen silmämääräisen kunnon mukaisesti. Asuntojen hinnat määräytyvät kunnon, kerroksen ja vuokran mukaan.

Asunnot ovat keskimäärin tyydyttävässä kunnossa. Huonoimmassa kunnossa ovat ne asunnot, jotka ovat olleet samoilla vuokralaisilla useita vuosia. Suurimpaan osaan on asennettu laminaatti ja tehty jonkinasteisia pintaremontteja, sekä uusittu keittiöitä valkoisiksi. Osassa asuntoja on alkuperäiset keltaiset keittiöt ja muovimatot.

Keittiöt

Asuntojen keittiöt ovat toimivia ja pääsääntöisesti perus- tai tyydyttäväkuntoisia. Osaan asuntoja on jossain vaiheessa uusittu valkoiset keittiöt, osassa on yhä alkuperäiset keltaiset keittiöt.  Mahdolliset astianpesukoneet ja toiset jääkaapit/pakastimet ovat vuokralaisten omia.  Kodinkoneita on uusittu tarpeen mukaan ja kaikki ovat toimivia.

Kylpyhuoneet

Asuntojen kylpyhuoneet ovat pääosin tyydyttäväkuntoisia. Osa on myös hyvässä kunnossa. Kylpyhuoneiden seinät ovat joko maalattuja tai laatoitettuja ja lattiat massalattioita. Kaikissa kylpyhuoneissa on pyykinpesukoneliitännät ja osassa huoneistoja on myös erilliset WC:t.

Kohteessa on yksi täysin remontoitu kylpyhuone, kun taas pääasiassa loput kylpyhuoneista on päivitetty massalattialla ja seinät maalaamalla / laatoittamalla. Muutamissa kylpyhuoneissa seinien valkoinen maali on alkanut irrota ja alta näkyy seinän alkuperäinen sininen väri, sekä osassa on vielä siniset seinät.

Tutustu kohteen materiaalipankkiin

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto myyntisivulla olevasta varaustaulukosta. Sinulla ei tarvitse varaushetkellä olla valmiina rahoitusta tai lainalupausta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa ja järjestellä rahoituksen kuntoon. Yhteyshenkilömme on sinuun päin yhteydessä varauksen tiimoilta ja voitte sopia jatkosta.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Matti Honkasalo

Myynti ja välitystoiminta, Vastaava hoitaja, LKV

041 4392 489

matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com

Jätä meille viesti