Sisältöön sitemap

Huikeita vuonna 2022 valmistuneita vuokrattuja yksiöitä Jyväskylästä!

Oma tontti, valmiiksi vuokratut asunnot ja 2022 valmistunut taloyhtiö

VIDEO

Asunnon ja taloyhtiön tiedot

Sijainti
Äijälänrannantie 30, 40520 Jyväskylä
Valmistumisvuosi
2022
Tyyppi
Kerrostalo
Vuokratuotto
4,42-5,15%
Myyntihinnat
19 800-29 800€
Velattomat hinnat
108 100-165 700€
Yhtiölaina
88 300-135 900€
Lainaehdot
Korko: 12 kk:n Euribor + 1,10 %, Koronmaksu ja lyhennys: 30.6. ja 30.12. (1. Lyhennys 1.7.2024), Lyhennystapa: Tasalyhennys, Laina päättyy 31.12.2046. Rahoitusvastikkeet tuloutetaan.
Tutustu kohteen materiaalipankkiin

Kaikki kohteen asunnot on myyty. Löydät myynnissä olevat kohteemme täältä: https://sijoitusasunnot.com/myytavat-sijoitusasunnot/

Huikeita näköala-yksiöitä Jyväsjärven rannasta – Jopa 28 000€ alle alkuperäisten RS-hintojen!

Nyt tulee tarjolle sellaista tavaraa, jota ei myydä ihan joka päivä, eikä edes joka vuosi! On nimittäin huolettomia sijoittajaystävällisiä yksiöitä järven rannalla, omalla tontilla ja omalla kuntosalilla, viihtyisän, vehreän ja arvostetun asuntomessualueen sydämmessä, fiksulla etäisyydellä keskustasta! Tämä kaikki tarjotaan nyt kymmeniä tuhansia euroja alle rakennuttajan alkuperäisten hintojen! Tervetuloa Äijälänrantaan!

Tuomme myyntiin 11 sijoitusasuntoa omalle tontille rakennetusta taloyhtiöstä Jyväskylän Äijälänrannasta. Hyvin varustellut asunnot sijaitsevat näyttävässä tornitalossa aivan Jyväsjärven rannalla osoitteesta Äijälänrannantie 30. Vehreästä miljööstään huolimatta kohde sijaitsee lyhyen matkan päässä keskustan vilinästä. Kyseessä ei ole perinteinen vuokratalo, vaan asuntoja on runsaasti myös omistuskäytössä ja omistus on valmiiksi hajautunut.

Kaikki nyt myytävät asunnot myydään vuokrattuna. Vuokriin on tehty korotukset ja ne astuvat voimaan 1.11.2023 tai 1.1.2024 alkaen. Korotuksen jälkeen vuokrat ovat 549-719€ ja vuokratuotot 4,42-5,15%. Nykyvuokran ja markkinavuokran välisen erotuksen hyvitys on huomioitu asuntojen hinnoissa. Ostaja pääse siis kiinni markkinavuokratasoon heti alusta asti. Vuokrauksessa ei ole ollut lainkaan tyhjiä kuukausia, joten vuokraus on vetänyt hyvin myös parhaan vuokraussesongin ulkopuolella.

Taloyhtiö on 65 asunnosta koostuva 13 kerroksinen kerrostalo, oikea Jyväskylän maamerkki. Myytävien asuntojen koot ovat 29,5-38m² ja ne sijaitsevat kerroksissa 2-8. Yhtiön hoitovastike on edullinen, vain 3,26€/m² ja rahoitusvastike on 0,24€/jyvitetty osake. Hoitovastike autokatokselle on 13,55€/kk ja autopaikalle 10,97€/kk.

Asuntojen lisäksi myydään 4kpl lämpötolpallisia autopaikkoja omilla osakkeillaan 2 900€ hinnalla. Autopaikat on liitetty asuntojen varaustaulukossa neljälle eri asunnolle. Autopaikkojen vuokrat ja vastikkeet löytyvät varaustaulukosta asuntojen lisätiedoista.

Nämä asunnot myydään nyt äärimmäisen edullisesti ja eroa rakennuttajan RS-hintoihin on 20.000-28.000 euroa! Asuntojen myyntihinnat ovat alkaen 19.800€ ja velattomat myyntihinnat alkaen 108.100€. Kaikkiin asuntoihin kohdistuu taloyhtiölainaa asuntokoosta riippuen 88.300-135.900€. Tällaisia tilaisuuksia tulee äärimmäisen harvoin tarjolle!

 

Katso video ja tutustu kohteeseen tarkemmin! Videolla pääset tutustumaan tarkemmin taloyhtiöön ja asuntoihin. 
Katso video ja tutustu kohteeseen tarkemmin! Videolla pääset tutustumaan tarkemmin taloyhtiöön ja asuntoihin. (siirryt YouTuben puolelle).
Miksi sijoittaa tähän?

Kaupunki & alue

  • Suuri vetovoimainen yliopistokaupunki
  • Alueella monipuoliset palvelut
  • Hyvät liikenneyhteydet Jyväskylän keskustaan ja oppilaitoksille
  • Hyvä vuokrataso & kehittyvä kaupunki
  • Luonnonläheinen asuinalue

Kohde

  • Oma tontti
  • Vuokratuotot jopa 5,15%
  • Uudehko taloyhtiö
  • Ei merkittäviä korjaustarpeita näköpiirissä
  • Hyvät ja modernit pohjaratkaisut
Myyntimateriaalit

Varaajille toimitetaan huoneistokohtaiset valokuvat asunnoista, esimerkki isännöitsijäntodistuksesta ja yhtiön materiaalit.

Asuntojen kuvaus

+
Asunnot
Asunnot

Myytävät asunnot ovat 29,5-38m² yksiöitä. Pohjaratkaisut ovat hyviä ja asunnot tuntuvat neliöitään suuremmilta. Kaikissa asunnoissa on joko lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Ilmalämpöpumput on asennettu asuntoihin, joissa on lasitettu parveke. Ilmalämpöpumppu on mainio vuokrausvaltti varsinkin kesäsesongissa.

Asuntojen laadukkaat ja uudehkot pinnat ovat taatusti vuokralaisten mieleen. Huoneistojen seinät ovat maalattuja ja lattiat ovat pesutilojen laattoja lukuun ottamatta parkettia. Kaikissa asunnoissa on tiskikoneet sekä liitännät pyykinpesukoneelle.

+
Taloyhtiö - Asunto Oy Jyväskylän Taivaankansi
Taloyhtiö

Asunto Oy Jyväskylän Taivaankansi on rakennettu vuonna 2022 omalle tontille. Yhtiö koostuu 65 asunnosta ja 65 lämpötolpallisesta autopaikasta/autokatospaikasta. Autopaikoista yksi on yhtiön hallinnassa. Yhtiön hoitovastike on edullinen 3,26€/m², rahoitusvastike on 0,24€/jyvitetty osake, tietoliikennevastike 2,50€/kk ja vesimaksuennakko 30€/kk. Hoitovastike autokatokselle on 13,55€/kk ja autopaikalle 10,97€/kk.

Taloyhtiön lämmitys toimii kaukolämmöllä ja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Ilmanvaihtona on keskitetty koneellinen poisto- ja tuloilmajärjestelmä lämmöntalteenotolla. Taloyhtiön yhteisinä tiloina on kuntosali, lastenvaunu-, irtain- ja talovarastot, kuivaushuone, tekniset tilat sekä piharakennus.

Taloyhtiö Asunto Oy Jyväskylän Taivaankansi
Tyyppi Kerrostalo, 13 kerrosta
Rakennusvuosi 2022
Osoite Äijälänrannantie 30, 40520 Jyväskylä
Rakennuksia 1 kpl
Hissi Kyllä
Asuntojen määrä 65 kpl
Autopaikkojen määrä 65 kpl
Autopaikka 51 kpl, katospaikkoja 14. Kaikki osakkeina.
Vastike Hoitovastike 3,26€/m²
Autopaikka hoitovastike 10,97€/kk
Autokatos hoitovastike 13,55€/kk
Rahoitusvastike 0,24 €/jyv. osake, 1.1.2024 alkaen 0,48 €/jyv. osake
Tietoliikennevastike 2,50 €/kk
Käyttökorvaukset Vesimaksuennakko 30,00 €/kk
Lämmitysmuoto
Ilmanvaihto
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, myös saunassa ja pesuhuoneissa.
Keskitetty koneellinen poisto ja tuloilmajärjestelmä lämmöntalteenotolla.
Rakennus- ja pintamateriaalit Betoni
Kattotyyppi: Sisäänp.kallistet
Kate: huopakate
Tontti Oma
Energialuokka B, 2018
Yhteiset tilat Kuntosali ja piharakennus
Lastenvaunu-, irtain- ja talovarastot
Kuivaushuone, tekniset tilat
Yhteydet Elisan Kaapeli-TV
Elisan kiinteistökuitu, laajakaistayhteys

 

 

HALLITUKSEN SELVITYS KUNNOSSAPITOTARPEISTA VUOSILLE 2023-2027

SELVITYS AIEMPINA VUOSINA TEHDYISTÄ KUNNOSSAPITO JA MUUTOSTÖISTÄ

+
Lisätietoja pääomavastikevakuudesta ja rahoitusvastikkeesta

Tässä taloyhtiössä sijoittajan on turvallista toimia, sillä taloyhtiössä on varauduttu talouden epävarmuuksiin erittäin hyvin. Taloyhtiö perii osakkailta yhtiöjärjestyksen(6§) mukaisesti kolmen kuukauden pääomavastikevakuuden. Tämä pääomavastikevakuus palautuu osakkaalle.

Yhtiölainan lyhennysten alkaessa 1.7.2024 yhtiö alkaa kerätä puskuria rahoitusvastikkeen muodossa 1.1.2024 (0,48€/jyvitetty osake). Näillä toimilla varmistetaan taloyhtiön vakaa talous ja järjestelyt ovat jokaisen osakkaan etuna ja turvana.

+
Jyväskylä sijoituskaupunkina

Jyväskylä on ollut lähes millä tahansa mittarilla mitattuna kärkipäässä vertaillessa Suomen parhaita sijoituskaupunkeja. Jyväskylä on ylittänyt 145.000 asukkaan rajapyykin, ja on näin asukasluvultaan Suomen 7. suurin kaupunki. Tasaisesti kehittyvä Jyväskylä on elinvoimainen yliopistokaupunki ja kiistatta yksi maamme merkittävimmistä kasvukeskuksista.

Kaupungissa opiskelee kaikkiaan noin 40.000 opiskelijaa, joista noin 14 500 opiskelee Jyväskylän yliopistossa. Juuri runsaan ja kasvavan opiskelijamäärän vuoksi Jyväskylä menestyy sijoituskaupunkivertailuissa, kun opiskelijakysyntä pitää vuokratasot korkealla.

+
Äijälänranta alueena

Äijälänranta sijaitsee Jyväsjärven rannalla, vastapäätä toisella puolella kohoavaa Lutakon kaupunginosaa. Luonnonkaunis alue sijaitsee Päijänteen vesireitin tuntumassa. Kohteen lähellä sijaitsee uimaranta, ruokakauppa, päiväkoti ja bussipysäkki. Matkaa Jyväskylän keskustaan on linnuntietä noin 3km, Rantaraittia pitkin 4km ja autolla reilut 5km.

+
Sijainti kartalla

Tutustu kohteen materiaalipankkiin

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto myyntisivulla olevasta varaustaulukosta. Sinulla ei tarvitse varaushetkellä olla valmiina rahoitusta tai lainalupausta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa ja järjestellä rahoituksen kuntoon. Yhteyshenkilömme on sinuun päin yhteydessä varauksen tiimoilta ja voitte sopia jatkosta.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Miksi tämä kohde?

Sijoitukseen ideaalit asuntokoot

Kaikki asunnot valmiiksi vuokrattuja

Oma tontti

Sijainti suuressa vetovoimaisessa yliopistokaupungissa

Uudehko v.2022 rakennettu taloyhtiö

Matti Honkasalo

Myynti ja välitystoiminta, Vastaava hoitaja, LKV

041 4392 489

matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com

Jätä meille viesti