Sisältöön sitemap

11 sijoitusasuntoa Jyväskylästä - vuokratuotot jopa 17%!

11 sijoitusasuntoa Jyväskylästä - vuokratuotot jopa 17%!

VIDEO

Asunnon ja taloyhtiön tiedot

Sijainti
Jyväskylä
Vuokratuotto
n. 6 - 17%
OPO %
9,73 - 46,15% (Laskettu 70% velkavivulla sekä 4,5% kokonaiskorolla)
Myyntihinnat
13 970 - 88 910€
Velattomat hinnat
24 900 - 99 900€
Tutustu kohteen materiaalipankkiin

Kaikki tämän kohteen asunnot on myyty!

Katso myynnissä olevat asuntomme täältä:
https://sijoitusasunnot.com/myytavat-sijoitusasunnot/

 

Tarjolla todella kovia vuokratuottoja, loisto sijainteja sekä isompia asuntoja flippaukseen!

Tällä kertaa tuomme tarjolle 11 hyvin erilaista sijoitusasuntoa Jyväskylästä, kaikkia asuntoja yhdistää kuitenkin se, että ne on hinnoiteltu erittäin houkuttelevasti.

  • Asuntojen koot vaihtelevat 30-85m² välillä.
  • Myyntihinnat ovat alkaen 13 970€
  • Velattomat hinnat asettuvat 24 900 – 99 900€ välille.
  • Vuokratuotot 6,5-17%
  • Kaikilla taloyhtiöillä oma tontti
  • Kaikki asunnot valmiiksi vuokrattu

Asuntojen varaus tapahtuu alla olevasta varaustaulukosta. Tarkemmat asuntojen kuvaukset löydät hinnaston alapuolelta ja asuntojen kaikki asiakirjat löydät materiaalipankista.

Asuntojen tarkemmat kuvaukset

+
Keskussairaalantie 5 A 18

SIISTIKUNTOINEN YKSIÖ AIVAN YLIOPISTON VIERESTÄ!

Tämä asunto on oikea osta, vuokraa, vaurastu – strategian ruumiillistuma. Sijanti kasvavassa yliopistokaupungissa ja aivan Yliopiston vieressä pitää huolen, että vuokralaisia löytyy nyt ja jatkossa.

Taloyhtiöstä on pidetty huolta ja kalleimmat remontit ovatkin jo takana päin. Mm. käyttövesiputket on uusittu, viemärit pinnoitettu/sukitettu ja katto kunnostettu. Taloyhtiö on lunastanut tontin omakseen 2014, joten tonttivuokran noususta ei tarvitse stressata.

Myös asuntoa on remontoitu vuosien varrella. Keittiö, kylpyhuone ja pinnat on kaikki remontoitu, joten tässä on helppoa omistamista vuosiksi!

Samasta taloyhtiöstä on viime vuonna myyty samankokoinen tyydyttävä kuntoinen yksiö hintaan 84 500€, joten meidän hintamme pitäisi olla enemmän kuin kohdallaan!

+
Viitaniementie 22 B 17

YKSIÖ PUTKIREMONTOIDUSTA TALOSTA HYVÄLTÄ PAIKALTA VAIN 64 900€!

Tämä 30,5m2 yksiö sijaitsee Viitaniemessä n. kilometrin päässä AMK:sta sekä Jyväskylän keskustasta! Sijainnin lisäksi myös taloyhtiö on kunnossa Julkisivu on saneerattu, ikkunat uusittu, viemärit sukitettu sekä käyttövesiputket ja sähköverkko on uusittu. Tämäkin taloyhtiö seisoo omalla tontillaan.

Asunto on peruskuntoinen, mutta sijaintinsa johdosta menee vuokralle tässäkin kunnossa. Remontilla vuokrattavuutta, vuokraa sekä asunnon arvoa voi nostaa tuntuvasti!

Samalta kadulta viimeisen 5 vuoden aikana myytyjen yksiöiden keskihinta on ollut 85 380€, joten tästä saat asunnon selvästi alle markkinahinnan!

+
Auvilanperä 3 B 8

SAUNALLINEN KAKSIO PUTKIREMONTOIDUSTA LUHTITALOSTA!

Tämä asunto sijaitsee viihtyisällä ja suositulla Kortepohjan asuinalueella. Jyväskylän keskustaan on matkaa n. 3 kilometriä. Laajavuoren ulkoilumaastot ja laskettelukeskus sijaitsevat kävelymatkan päässä. Lähimpään ruokakauppaan on vain muutama sata metriä.

Tähän omatonttiseen taloyhtiöön on valmistunut putkiremontti 2021. Myös vesikatot ja ikkunat on uusittu 2000-luvulla. Korjauksista onkin jäljellä n. 32 686 euroa yhtiölainaa, joten tähän asuntoon pääsee kiinni pienellä n. 24 000 euron myyntihinnalla!

Asunto on perus siistissä kunnossa. Keittiö on uusittu arviolta 2010-luvulla ja sieltä löytyy astianpesukone. Isot ikkunat tuovat paljon valoa asuntoon ja sauna helpottaa vuokraamista.

+
Kolikkotie 5 A 10

KORKEA VUOKRATUOTTO JA HYVÄ FLIPPIPOTENTIAALI!

Tässä asunnossa yhdistyy korkea vuokratuotto ja hyvä flippipotentiaali. OP-Koti myy samasta taloyhtiöstä kerrosta alempaa vastaavaa asuntoa hintaan 150 000€! OP-Kodin välittäjän hintapyynti ei kuitenkaan ole tuulesta temmattu, vaan samasta talosta on viime syyskuussa myyty 2. kerroksen 85m2 asunto hintaan 142 000€.

Holsti on kysytty asuinalue reilun 2 kilometrin päässä keskustasta. Jyväskylän isoin kauppakeskus, Seppä, sijaitsee vain n. 900 metrin päässä!

Taloyhtiöstä on pidetty hyvää huolta ja isoimpina remontteina mainittakoon käyttövesiputkien ja ikkunoiden uusinta sekä viemäreiden sukitus. Taloyhtiöstä löytyy uima-allas!

+
Samettijalka 4 as 1

PIENELLÄ MYYNTIHINNALLA KÄSIKSI PUTKIREMONTOITUUN ASUNTOON!

Tästä saat hyvää vuokratuottoa pienellä myyntihinnalla. Asunto on perus siistissä kunnossa, mutta kylpyhuone on hiljattain remontoitu, kallein osa huoneistoremonttia on siis takanapäin. Asunnon keittiöstä löytyy astianpesukone, mikä helpottaa vuokrausta.

Tähän omatonttiseen taloyhtiöön on tehty 2020 LVIS Saneeraus. Tarkemman remonttisisällön ja tiedot tulevista remonteista löydät kunnossapitotarveselvityksestä.

Keltimäen asuinalue sijaitsee vähän yli 4 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Alueelta löytyy kuitenkin hyvät palvelut mm. lähin ruokakauppa sijaitsee golf-lyönnin päässä asunnolta. Myös päiväkoti sijaitsee parinsadan metrin päässä. Myös urheilumahdollisuudet ovat kunnossa. Aivan talon takapihalta löytyy jalkapallokenttä sekä hiihtoladut kulkevat tontin rajalla.

 

+
Niitynpääntie 6-8 as 3

EDULLINEN RIVITALOASUNTO YLI 10% VUOKRATUOTOLLA

Tämä saunallinen rivitalokaksio tarjoaa hyvää vuokratuottoa, mutta myös hyvän myyntivoiton mahdollisuuden flippaajalle.

Asunto on ollut jo 10 vuotta vuokrattuna samalle vuokralaiselle!

Taloyhtiö seisoo omalla tontilla Jyväskylän Vaajakoskella. Alue on rauhallinen, mutta kuitenkin alle 10 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä.

+
Laikuttajantie 5 A 22

KOVAA TUOTTOA JA KASSAVIRTAA!

17% vuokratuottoa Jyväskylästä, ei paha! Tässä olisi peruskuntoinen, mutta sitäkin edullisempi kaksio Jyväskylän Kangaslammelta. Asunto on vuokrattu pitkäaikaiselle vuokralaiselle, joka on asunut asunnossa yli 10 vuotta ja aikoo omien sanojensa mukaan asua vielä pitkään.

Kangaslampi sijaitsee n. 5 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Alueelta löytyy peruspalvelut kuten ruokakauppa eikä Seppälän todella kattavien palveluiden äärelle ole kuin n. 3 kilometriä. Alueelta pääsee kätevästi julkisella liikenteellä keskustaan sekä Seppälään.

Taloyhtiöön tulee keväällä hissiremontti, joka maksaa tälle asunnolle arviolta 2 637€. Hissiremontinkin jälkeen tuotto on 17%!  Hissiremontin lisäksi suunnitteilla on käyttövesiputkiston uusinta. Tulevat remontit on huomioitu hinnassa. Tämän edullisempaa valmiiksi vuokrattua ja omatonttista kaksiota on Jyväskylästä erittäin vaikea löytää!

+
Kulottajantie 8 A 21

KOVATUOTTOINEN KOLMIO KANGASLAMMELTA!

Tästä erittäin hyvää tuottoa omatonttisesta taloyhtiöstä. Taloyhtiöön on tehty jo isompia remontteja kuten vesikattopinnoitteen uusiminen, ikkunoiden ja parveke ovien uusiminen sekä hissin peruskorjaus. Seuraavaksi suunnitteilla on käyttövesiputkiston saneeraus.

Asunto on pitkälti alkuperäisessä kunnossa, mutta se on huomioitu hinnassa. Tästä kovaa tuottoa ja kassavirtaa salkkuun.

Kangaslampi sijaitsee n. 5 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Alueelta löytyy peruspalvelut kuten ruokakauppa eikä Seppälän todella kattavien palveluiden äärelle ole kuin n. 3 kilometriä. Alueelta pääsee kätevästi julkisella liikenteellä keskustaan sekä Seppälään.

+
Laikuttajantie 9 A 24

PITKÄAIKAISELLE VUOKRALAISELLE VUOKRATTU KAKSIO KOVALLA TUOTOLLA!

Asunnon keittiö on remontoitu 2000-luvulla, mutta muuten asunto on hyvin alkuperäisessä kunnossa. Taloyhtiöön taas on jo ehditty tehdä isompia remontteja kuten käyttövesiputkien uusiminen, ikkunaremontti, hissin uusiminen ja parvekkeiden peruskunnostus sekä lasitus.

Vuokralainen on asunut asunnossa jo vuodesta 2011 lähtien!

Samasta taloyhtiöstä on myyty 2 vuotta sitten saman kokoinen kaksio hintaan 64 000€!

Kangaslampi sijaitsee n. 5 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Alueelta löytyy peruspalvelut kuten ruokakauppa eikä Seppälän todella kattavien palveluiden äärelle ole kuin n. 3 kilometriä. Alueelta pääsee kätevästi julkisella liikenteellä keskustaan sekä Seppälään.

+
Laikuttajantie 9 A 25

KOLMIO KANGASLAMMELTA KOVALLA TUOTOLLA!

Asunnon keittiö on remontoitu, seinät maalattu ja lattia vaihdettu 2000-luvulla, mutta muuten asunto on hyvin alkuperäisessä kunnossa. Taloyhtiöön taas on jo ehditty tehdä isompia remontteja kuten käyttövesiputkien uusiminen, ikkunaremontti, hissin uusiminen ja parvekkeiden peruskunnostus sekä lasitus.

Samasta taloyhtiöstä on myyty vuonna 2021 saman kokoinen kolmio hintaan 69 500€!

Kangaslampi sijaitsee n. 5 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Alueelta löytyy peruspalvelut kuten ruokakauppa eikä Seppälän todella kattavien palveluiden äärelle ole kuin n. 3 kilometriä. Alueelta pääsee kätevästi julkisella liikenteellä keskustaan sekä Seppälään.

+
Valimonkatu 4 as. 8

KORKEATUOTTOINEN RIVITALOKAKSIO TIKKAKOSKELTA

Tämä Jyväskylän Tikkakoskella sijaitseva edullinen rivitaloasunto tarjoilee omistajalleen kovaa vuokratuottoa ja hyvää kassavirtaa. Tikkakoskelta hurauttaa autolla uutta nelostietä pitkin Jyväskylän keskustaan n. 20 minuutissa.

Asunnon kylpyhuone ja sauna on remontoitu, joten kallein huoneistoremontti on jo takanapäin. Taloyhtiönkin on juuri tehty vesikaton uusinta eikä suurempia remontteja ole 5-vuotissuunnitelmassa.

Samasta taloyhtiöstä on myynnissä huonommalla kylpyhuoneella varustettu asunto hintaan 65 000 eurolla ja viimeisin toteutunut kauppa on tehty hinnalla 65 001 euroa, joten tästä saat asunnon selvästi alle markkinahinnan!

Tutustu kohteen materiaalipankkiin

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto myyntisivulla olevasta varaustaulukosta. Sinulla ei tarvitse varaushetkellä olla valmiina rahoitusta tai lainalupausta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa ja järjestellä rahoituksen kuntoon. Yhteyshenkilömme on sinuun päin yhteydessä varauksen tiimoilta ja voitte sopia jatkosta.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Valmiiksi vuokratut asunnot

Hyvät vuokratuotot

Kasvava yliopistokaupunki

Jätä meille viesti