Vastaan meillä Kauppa Käyn puolella kaupantekoprosessien etenemisestä, kauppakirjojen tekemisestä, laskutuksesta ja monenmoisista muista käytännönpuolen työtehtävistä.

Myyntihommat tosin jätän suosiolla kollegalleni Matille. Aiempi työni kauneusalan yrittäjänä toi minulle roppakaupalla osaamista ja tietoa yritystoiminnan eri osa-alueista ja velvollisuuksista. On ollut huikeaa tehdä uusi aluevaltaus kiinteistönvälitysalalle ja oppia joka päivä jotain uutta mahtavien työkavereiden opastuksella.

Olen ystävällinen asiakaspalvelija ja haluan tulla ihmisten kanssa hyvin toimeen. Tykkään järjestyksestä ja selkeistä työvaiheista, mikä näkyy työnteossani ja siinä, että pyrin omalta osaltani edistämään myös työkavereiden to do-listojen tekemistä ja työtehokkuutta.

Vapaa-aikani vietän kotisohvalla hömppäsarjojen parissa, ulkoillen tai kavereiden kanssa maailmaa parantaen. Välillä luovuus ottaa vallan ja päädyn piirtelemään, maalaamaan tai tekemään käsitöitä. Hyvä ruoka ja herkut ovat lähellä sydäntäni ja välillä tuon herkkuja myös työkavereiden iloksi.