Sisältöön sitemap

Anne Aaltola

Yhteyspäällikkö

Tunnollinen raataja, joka oikein motivoituneena omistautuu työlleen ja heittäytyy siihen välillä liiankin intensiivisesti. Vastapainona työlle ovat koti, koira, kaksi poikaa sekä aviomies, jotka siirtävät hyvin ajatukset työasioista vapaalle.

Vaatetus- ja kaupanalta siirtynyt alan vaihtaja. Halu kehittää itseäni ja oppia uutta ovat tuottaneet monta tutkintoa ja avanneet mahdollisuuksia, joihin rohkeasti tarttumalla olen päätynyt nykytilanteeseen. Vaihteleva ja mielekäs työ pitävät motivaatioita yllä. Uusia asioita tulee vastaan tarjoten sopivasti haastetta. Roolini tässä työyhteisössä on kiinteistöhallinnon ja vuokravalvonnan lisäksi erilaisten asioiden hoitaminen mitä vuokralaiset ja muut tahot meidän omistamissa kohteissa keksivät järjestää.

Arvostan hyvää työilmapiiriä ja pyrin pitämään sitä omalta osaltani yllä. Tasavertaisuus, avoimuus ja toisten huomioiminen ovat tässä avainasemassa.

Matkustaminen ja livekeikat miehen tai hyvien ystävien kanssa katkaisevat mukavasti arjen rutiineja silloin tällöin. Olen nautiskelija, joka rakastaa suklaata ja hyvää ruokaa. Joka maanantai alkaa uusi terveellisempi elämä ja kestää hyvällä tuurilla seuraavaan viikonloppuun. Olen vilukissa, joka rentoutuu saunassa tai takkatulen äärellä viinilasillisen kanssa.

Käsitöitä ja lukemista haluaisin harrastaa enemmän, kuin viime aikoina on ollut mahdollista. Säännöllistä kuntoilua pyrin harjoittamaan salilla ryhmätunneilla. Koiran kanssa lenkkeily ja metsässä liikkuminen kuuluvat jokaiseen päivään.

Jätä meille viesti