Sisältöön sitemap

Yleisiä markkinoita parempia sijoitusasuntoja, paremmilla diileillä

Kaikkeen tottuu, jopa siihen, että kerran kuussa vuokralainen laittaa sinun tilillesi rahaa joka kuukausi!

Ostamme kokonaisia kerrostaloja ja muita isompia asuntokokonaisuuksia, ja myymme asunnot eteenpäin asuntosijoittajille. Meillä näissä tukkuostoissamme peruskalliona on se, että asunnot on saatava ostettua alle markkinahintaan. Koska emme maksimoi omaa katettamme, vaan nopean kaupankäynnin ja volyymin turvin voimme tyytyä pienempään siivuun, voimme tarjota asiakkaillemme asuntoja alle markkinahinnoin, valmiiksi vuokrattuna ja sijoittajille sopivista taloyhtiöistä.

Sadat asuntosijoittajat ovat ostaneet meiltä asuntoja salkkuunsa vuosien saatossa – ja ovat näin rakentaneet itselleen lisää tulovirtoja ja nostaneet varallisuuttaan. Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisenä tiedon uusista, myyntiin tulevista kohteista!
 
 

Liity Sijoitusasunnot.comin uutiskirjeen tilaajaksi

 

Saat aina ensimmäisenä tiedon uusista sijoituskohteista, sekä ajankohtaista tietoa ja erilaisia näkökulmia asuntosijoittamiseen. Emme lähetä roskapostia, ja voit halutessasi aina poistua listalta helposti parilla klikkauksella.

Myytävät sijoitusasunnot

 

 

Tutustu nyt tarjolla oleviin sijoituskohteisiimme ja osta omaan strategiaasi sopivat itsellesi.

Katso kohteet tästä!

Välitystoiminta

 

 

Haluatko myydä sijoitusasuntosi? Tavoitamme ostohousut jalassa olevat sijoittajat läpi Suomen, tehokkaasti ja toimivasti.

Tutustu välitystoimintaan!

Ilmainen verkkokurssi

 
 

10 jaksoon jaettu täysin ilmainen verkkokurssimme opastaa sinut asuntosijoittamisen saloihin! Taattua laatua sijoittajilta sijoittajille.

Tästä kurssille!

Tarjoamme innostavan, helpon ja turvallisen tavan sijoittaa asuntoihin

Kun ostamme kokonaisen talon, käymme taloyhtiön tarkasti läpi asuntosijoittajan silmin. Käymme läpi mm. isännöitsijän valitsemisen, yhtiöjärjestyksen laatimisen sekä kulurakenteen tarkastelun. Se teettää meille aika paljon töitä, mutta on hienoa myydä sijoittajille asuntoja tietäen, että taloyhtiö on trimmattu tuottavaan kuntoon.

Ostamme myymämme kohteet ensin itsellemme ennen kuin laitamme ne myyntiin. Se tarkoittaa, että uskomme näihin kohteisiin.

 

 

 
Jääkiekkomaalivahti Christian Heljanko on pitänyt asioinnin helppoudesta ostaessaan sijoitusasuntoja Sijoitusasunnot.comilta.

Tilaa uutiskirjeemme ja kasva asuntosijoittajana

Alta näet minkälaisia viestejä olemme lähettäneet uutiskirjeemme tilaajille vuosien varrella

Hei, kielsit evästeiden käytön www-sivuillamme, joten emme voi näyttää sinulle esimerkkejä uutiskirjeemme viesteistä. Katsoaksesi tähän lisätyt esimerkit sähköpostiviesteistämme, hyväksy evästeet vasemmasta alakulmasta ja päivitä sen jälkeen tämä sivu.

Tilaa uutiskirje

 

Käymme kohteet aina tarkasti läpi ja kerromme, miksi kyseinen kohde on meidän mielestä hyvä asuntosijoittajalle ja minkälaisen strategian sijoittajalle kohde sopii.

Tilaa sijoituskohteet sähköpostiisi!