Sisältöön sitemap

Sijoitusasuntoja Jyväskylän halutuimmalta asuinalueelta!

Sijoitusasuntoja Jyväskylän halutuimmalta asuinalueelta!

Jyväskylän Lutakosta tarjolla valmiiksi vuokrattuja asuntoja selvästi alle markkinahinnan!

 Nyt tarjolla 1999 rakennetun kerrostalon kaikki 27 asuntoa Jyväskylän Lutakosta – selvästi alle markkinahinnan!

Omistusasujien suosimasta Lutakosta on viimevuosina ollut vaikeaa löytää hyviä sijoitusasuntoja. Tällä hetkellä julkisessa myynnissä olevista asunnoista saa n. saa markkinavuorkalla vuokratuottoa kolmen prosentin molemmin puolin. Meidän asuntojen vuokratuotot ovat selvästi korkeammat – markkinavuokralla n. 5%.

Kirjoitushetkellä Lutakossa on myynnissä 8 käytettyä ja omatonttista kerrostaloasuntoa. Myytävien kaksioiden ja kolmioiden hinnat vaihtelevat 184 900 ja 344 000 euron välillä. Käytettyjen asuntojen toteutuneiden kauppojen neliöhinnat Lutakossa ovat viimeisen kahden vuoden olleet n. 4500€/m². Tuttuun tapaan meidän kohteen asunnot myydään selvästi alle tämän, keskineliöhintamme myytävässä kohteessa on vain n. 3000€/m²!

Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus ostaa asunto lutakosta alle markkinahinnan. Näitä asuntoja himoitsevat niin vuokralaiset kuin myös omistusasujat.

Pienemmät asunnot sopivat erittäin hyvin helpoiksi ja varmoiksi pitokohteiksi, kun taas isommat asunnot omaavat hyvän arvonnousupotentiaalin ja mahdollisuuden hyväkatteiseen flippiin.

Jyväskylä – yksi suomen parhaista asuntosijoitusakaupungeista

Jyväskylä on ollut lähes millä tahansa mittarilla mitattuna kärkipäässä vertaillessa Suomen parhaita sijoituskaupunkeja. Jyväskylä ylitti viime vuonna 140.000 asukkaan rajapyykin, ja nousi samalla asukasluvultaan Suomen 7. suurimmaksi kaupungiksi. Jyväskylä on elinvoimainen yliopistokaupunki, ja kiistatta yksi maamme merkittävimmistä kasvukeskuksista.

Kaupungissa opiskelee kaikkiaan noin 30.000 opiskelijaa, joista noin puolet opiskelee Jyväskylän yliopistossa. Juuri runsaan ja kasvavan opiskelijamäärän vuoksi Jyväskylä menestyy sijoituskaupunkivertailuissa, kun opiskelijakysyntä pitää vuokratasot korkealla.

Heinäkuussa 2019 julkaistussa Pellervon taloustutkimuksen ennusteessa Jyväskylä sijoittui jälleen Suomen 5. parhaaksi asuntosijoituskaupungiksi. Tutkimuksessa vertailtiin Suomen kaupunkeja arvonnousun, vuokratuoton ja alueellisten kehitystekijöiden perusteella.

Lutakko – Jyväskylän halutuin asuinalue

Lutakon kaupunginosa sijaitsee Jyväsjärven rannalla, aivan Jyväskylän keskustan vieressä.

Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevaa Keskustaa huomattavasti rauhallisemmasta Lutakosta löytyy hyvin palveluita, kuten mm. 2 ruokakauppaa, ravintoloita, useampi parturikampaamo, hotelli ja tapahtumakeskus Paviljonki. Jyväsjärven ympäri kulkeva rantaraitti tarjoaa hyvät puitteet lenkkeilylle.

Lutakossa sijaitsee myös Jyväskylän Ammattikorkeakoulun kampus ja Kielon 3 suurta toimistorakennusta.

Kesällä Jyväsjärven läheisyys tuo Lutakkoon aivan uutta eloa ja tunnelmaa. Puistot ja uimarannat täyttyvät iloisista ihmisistä ja satamassa on tapahtumia lähes joka viikonloppu. Satamasta pääsee veneellä suoraan Päijänteelle.

 

Alueen rauhallisuus, keskustan ja Jyväsjärven läheisyys tekevät Lutakosta Jyväskylän halutuimman asuinalueen, jossa asunnot käyvät kaupaksi eikä tyhjiä kuukausia tarvitse pelätä!

Taloyhtiö – Asunto Oy Jyväskylän Varppaaja 3

Kerrostalo on rakennettu vuonna 1999 ja se seisoo omalla tontilla. Koska kohde on kohtuullisen tuore on talotekniikka nykyaikaista, eikä kalliita remontteja ole tulossa pitkään aikaan.

Tehdyt remontit:

Yhtiön rakennuksissa on aiemmin toteutettu seuraavat merkittävimmät kunnossapito- ja muutostyöt:

  • Suihkujen, hanojen ja wc-laitteiden muuttaminen vettä säästäväksi v. 2016 Fiksuvesi™- palvelun (Envera Oy) toteuttamana. Lisäksi käytössä on tällä hetkellä Fiksuvesi-reaaliaikainen etäseurantapalvelu
  • egain Sense™ palvelun käyttöönotto 2016. Jokaiseen asuntoon on asennettu langattomat anturit lämpötilan ja ilman suhteellisen kosteuden seurantaan ja lämpöenergian kulutuksen optimointia varten.
  • Rappukäytävän maalaus 1 ja 2 kerros v. 2015
  • Ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätäminen v. 2010

Arvio remonteista vuosille 2020–2024

Normaalien vuosittaisten kunnossapito- ja korjaustöiden lisäksi seuraavat:

  • Elementtisaumojen uusiminen (+ julkisivun maalaus)
  • Lämmönjakohuoneen päivittäminen (mm. lämmönvaihdin paketin uusiminen).
  • Ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätämiset.
  • Korvausilmaventtiileiden puhdistus.
  • Kunnossapitoselvitys perustuu talolle laaditun huoltokirjan ja Rakennustietosäätiön Tekniset käyttöiät ja kunnossapito jaksot -ohjetiedostoon RT 18-10922, 2008.
Taloyhtiö Asunto Oy Jyväskylän Varppaaja 3
Tyyppi Kerrostalo, 5 asuinkerrosta
Rakennusvuosi 1999
Osoite Varppaaja 3, 40100 Jyväskylä
Rakennuksia 1kpl
Hissi On
Asuntojen määrä 27 kpl
Autopaikkojen määrä 17 kpl. Autopaikat jyvitetty tietyille asunnoille
Vastike 3,6€/m2
Käyttökorvaukset -vesi 26€/hlö/kk
-pistokepaikka 18€/kk
-autohallipaikka 23€/kk
-vuokraan ja vastikkeeseen sisältyy myös Telian laajakaistayhteys sekä kaapeli-tv
Lämmitysmuoto kaukolämpö, vesikiertoinen
Putkistot: Käyttövesiputket kuparia, viemärit muovia.
Tontin omistus Oma

Asuntojen kunto

Asuntoja on remontoitu aina vuokralaisten vaihtuessa ja kaikki asunnot ovatkin perushyvässä kunnossa.  Suurimmassa osassa asuntoja (22/27) on lattiaan vaihdettu laminaatti. Jos asunnon lattiassa on vielä muovimatto, on se huomioitu hinnasta selkeästi.

Seinissä on hyväkuntoinen ja helppohoitoinen maalipinta, joten työläitä tapetinirrotus talkoitakaan ei ole tulossa.”

Keittiöt

Keittiöt ovat alkuperäisessä, mutta hyvässä kunnossa ja toimivia, joten niillä on vielä käyttöikää reilusti jäljellä. Jokaisessa keittiössä on valkoiset ovet sekä vaaleat työtasot. Kodinkoneita on uusittu tarpeen mukaan ja ne ovat hyvässä kunnossa.

Kaikkien asuntojen keittiöissä on valmiina liitännät ja paikka astianpesukoneelle. Suurimmalla osalla vuokralaisista on käytössä oma astianpesukone.

Kylpyhuoneet

Asuntojen kylpyhuoneet ovat toimivia ja mukavan kokoisia. Seinät ovat valkoista laattaa ja lattia muovimattoa. Kaikkien asuntojen kylpyhuoneissa on pk-liitännät. 68,5m² kolmioissa on 2 vessaa.

Kaikista asunnoista löytyy sauna!

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Jätä meille viesti