Sisältöön sitemap

Kahdeksan erinomaista sijoitusasuntoa Keravalla - edullisin hinnoin ja valmiiksi vuokrattuna

Kahdeksan erinomaista sijoitusasuntoa Keravalla - edullisin hinnoin ja valmiiksi vuokrattuna

Saimme välitykseen yhteensä 8 uudehkoa yksiötä Keravan Saviolta!

Asunnot sijaitsevat kahdessa vierekkäisessä taloyhtiössä, osoitteissa Juurakkokatu 27 ja Juurakkokatu 29. Taloyhtiöt ovat hyvin samanlaisia, vuonna 2016 rakennettuja luhtitaloja, mutta toinen on vuokra- ja toinen omatonttinen.

Viisi asuntoa sijaitsee omatonttisessa, 2016 rakennetussa yhtiössä osoitteessa Juurakkotie 29 ja kolme kappaletta vuokratonttisessa 2016 valmistuneessa yhtiössä Juurakkotie 27.

Kaikki asunnot ovat 28m² yksiöitä ja myydään edullisin hinnoin ja valmiiksi vuokrattuna – jopa 5,2% vuokratuotoilla!

Taloyhtiöt sijaitsevat rauhallisella pientaloalueella, noin 2,5 km päässä Keravan keskustasta. Kaikki peruspalvelut, kuten ruokakauppa, posti, apteekki ja ravintolat sijaitsevat alle 500 metrin päässä kohteesta.

Kulkuyhteydet ovat todella hyvät: Savion juna-asemalle on vain noin 350 metriä. Junayhteys Keravan keskustaan on nopea ja Helsinkiin junamatka vie vain 20 minuuttia. Myös linja-autopysäkki sijaitsee suunnilleen 200 metrin päässä.

Velattomat myyntihinnat ovat alkaen 110 500 euroa. Hintoihin sisältyy suuret yhtiölainat, jolloin myyntihinnat jäävät huomattavasti pienemmiksi, alkaen reilut 37 000 euroa!

Nyt on todella hyvä tilaisuus ostaa tyylikäs yksiö kasvukeskuksen uudehkosta yhtiöstä jopa 5,2% tuotolla ja tuloutetulla yhtiölainalla.

Kirjoitushetkellä julkisessa myynnissä (Etuovi) on vastaavia asuntoja n. 8.000 – 10.000 euroa kalliimmalla, joten nämä saa nyt sopivasti, valmiiksi tingittyyn hintaan!

 

Kerava – vahvaa väkiluvun kasvua

Pääkaupunkiseudun vetovoima sekä runsas työvoiman tarve on pitänyt huolen siitä, että Keravan asukasluku on kasvanut vahvasti ja vuokra-asunnoille on kysyntää myös jatkossa.

Yli 37 000 asukkaan Kerava sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella. Junamatka Helsingin keskustaan taittuu nopeimmillaan n. 20 minuutissa. Autolla kyseinen matka taittuu n. puolessa tunnissa.

Savio on Keravan kaupunginosa ja teollisuustaajama, joka sijoittuu Keravan keskustasta katsoen etelälounaaseen. Sijainti on Helsingin ja Riihimäen välisen rautatien varrella ja 26 kilometriä Helsingistä pohjoiseen. Melko väljästi rakennetulla alueella on kerrostaloja ja pienkerrostaloja sekä rivi- ja omakotitaloja. Ympäristö on vehreää ja alueella on runsaasti kevyen liikenteen väyliä. Palveluita ovat muun muassa lähikauppa, asiamiesposti, kampaamoja, pizzeria, baari, kuntosali, fysikaalinen hoitolaitos, koulu, urheilukenttä, vapaaehtoinen palokunta ja Savion ostoskeskus.

Taloyhtiöt – As oy Keravan BlueRock ja BlackRock

As oy Keravan BlueRock on omalle 4022 m2 tontille v. 2016 rakennettu, 2 kerroksinen luhtitalo, joka sijaitsee osoitteessa Juurakkokatu 29. Lämmitysmuotona on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yhtiössä on myös huoneistokohtainen tulo-/poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Yhtiövastike on 3,95e/m2.

As Oy BlackRock on niin ikään vastaava kaksikerroksinen, vuonna 2016 rakennettu luhtitalo, joka sijaitsee osoitteessa Juurakkokatu 27, aivan BlueRock:n naapurissa. Talo on rakennettu FIM rahastojen omistamalle edulliselle vuokratontille.
Tässäkin on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä ja huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Yhtiövastike on 3,7e/m2 + tonttivuokravastike 1,8e/m2, yhteensä 5,5e/m2.

Huoneistokohtaiset tonttiosuudet ovat myös lunastettavissa n. 12 800 euron hintaan yksiöille. Lunastetun tontin tuotoksi saa n. 4,8% vuodessa.

Molempien yhtiöiden jokaisella huoneistolla on omat varastot, jonka lisäksi taloyhtiöissä on yhteisinä tiloina kuivaushuoneet, ulkoiluvälinevarastot ja kerhohuoneet.

Autopaikat ovat taloyhtiöiden omistuksessa ja jaetaan asukkaille jonotusperusteisesti.

Huoneistoihin kohdistuu materiaalipankista löytyvän Excel-taulukon mukaiset yhtiölainat, n. 61 000 – 83 000 euron väliltä. Pääomavastikkeet ovat kirjanpidossa tuloutettu ja lyhennykset siten vähennyskelpoisia verotuksessa.

Pääomavastikkeet ovat Juurakkokatu 29:ssa ovat yhteensä 2,9 euroa / m² / kk. Rakennuslainan marginaali on 0,8% ja viimeinen lyhennys on 2.5.2046. Tonttilainassa on sama 0,8% marginaali ja lainan viimeinen lyhennys on 24.10.2048. Molempien lainojen myöntäjänä on Handelsbanken.
Lainat ovat eriteltynä isännöitsijäntodistuksessa.

Pääomavastikkeet Juurakkokatu 27:ssa ovat yhteensä 14,98 euroa / m² / kk. Pääomavastike koostuu rakennuslainan lyhennyksestä. Rakennuslainan markinaali on 0,7% ja viimeinen lyhennys on 1.10.2038. Lainan myöntäjä on Handelsbanken.

Yhtiölainojen määrät ovat päivätty 31.3.2021. Myyntihinnat ovat velattomia hintoja, joten mahdollinen yhtiölainan lyhennys heinäkuulta siirtyy korkoja lukuun ottamatta myyntihintaan.

Taloyhtiö Asunto Oy Keravan BlackRock
Tyyppi Luhtitalo, 2 asuinkerrosta
Rakennusvuosi 2016
Osoite Juurakkokatu 27, 04260 Kerava
Rakennuksia 2kpl
Hissi Ei
Asuntojen määrä 28 kpl
Autopaikkojen määrä 28 kpl. Autopaikat ovat taloyhtiön omistuksessa.
Vastike 3,7€/m2
Käyttökorvaukset -Vesi laskutetaan kulutuksen mukaisesti, vesiennakko 20e/hlö/kk.
-Autopaikka 25€/kk
Lämmitysmuoto kaukolämpö, vesikeskuslämmitys
Tontin omistus Vuokratontti, 4023m2. FIM-tonttirahasto, vuokrasopimus on voimassa 15.6.2066 asti. Tontin vuokra on 14 364 € / vuodessa.
Energialuokka C-energialuokka
Yhteiset tilat Kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto
Antennijärjestelmä Kaapelit-TV, Valokuitu, Elisa
Taloyhtiö Asunto Oy Keravan BlueRock
Tyyppi Luhtitalo, 2 asuinkerrosta
Rakennusvuosi 2016
Osoite Juurakkokatu 29, 04260 Kerava
Rakennuksia 2kpl
Hissi Ei
Asuntojen määrä 34 kpl
Autopaikkojen määrä 34 kpl. Autopaikat ovat taloyhtiön omistuksessa.
Vastike 3,95€/m2
Käyttökorvaukset – Vesi laskutetaan kulutuksen mukaisesti
– Autopaikka 19€/kk
Lämmitysmuoto Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Tontin omistus Oma tontti, 4022 m²
Energialuokka C-energialuokka
Yhteiset tilat Kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto
Antennijärjestelmä Kaapelit-TV, Valokuitu, Elisa

 

 

Asunnot

Kaikki Juurakkokatu 27 ja 29 asunnot ovat hyväkuntoisia, parvekkeellisia ja hyvin varusteltuja. Asunnot on juuri valokuvattu ja asuntokohtaiset valokuvat lähetetään ostajalle varauksen teon jälkeen.  

Asunnoissa on selkeä pohjaratkaisu yhtenäisellä tilalla ja avokeittiöllä. Valoa tulee päädyn isoista ikkunoista ja ovesta, josta on kulku parvekkeelle.

Juurakkokatu 29 asunnoissa on avoimet ja tyylikkäät keittiöt. Keittiön varusteisiin kuuluu jääkaappipakastin, lattialiesi ja liesituuletin. Asuntojen eteisessä on peililiukuovikaapistot. Tilavat kylpyhuoneet ovat laatoitetut ja varustettu pyykinpesukoneliitännöillä.

Juurakkokatu 27 asunnoissa on hieman modernimmat keittiöt erillisellä liesitasolla ja kalusteuunilla, integroidulla jääkaappipakastimella sekä valkoisilla kalusteovilla. Eteisessä on peiliovikaapit. Myös kylpyhuoneet ovat varusteltu hieman paremmin ja laatoitettu trendikkäästi. Kylpyhuoneissa on seinä WC-istuimet ja leveämmät allastasot, joiden alla on paikat pyykinpesukoneille.

Yhtiön erillisessä piharakennuksessa on huoneistokohtaiset varastot, sekä ulkoiluvälinevarasto. Lämpöpistokkeelliset autopaikat ovat vuokrattavissa yhtiöltä.

Lisätiedot ja materiaalikansio

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.

-Isännöitsijäntodistukset
-Yhtiöjärjestys
-Talousarvio
-Pohjakuvat
-Kuvia kohteesta

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Jätä meille viesti