Valmiiksi vuokrattuja sijoitusasuntoja Jyväskylästä – yhtiölainan ansiosta alhaiset myyntihinnat

Tarjolla 1996 valmistuneita sijoitusasuntoja Jyväskylästä. Yliopiston kampukselle matkaa vain 1,3 kilometriä!

Hyvä sijainti, 1996 valmistunut taloyhtiö, valmiiksi vuokratut asunnot, tuloutettu yhtiölaina ja hinnat selvästi alle välittäjän arvioiden. Tässä paketissa on kaikki kohdallaan!

Tuomme tällä kertaa myyntiin 21 asuntoa Jyväskylän Kekkolasta. Sijainti on kerrassaan loistava, sillä keskustaan on matkaa vain n. 2 kilometriä ja Jyväskylän yliopisto sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. Kuokkalan kattavat palvelut sijaitsevat n. 750 metrin päässä.

Tarjolla on 40,5m², 52m² ja 53m² kaksioita sekä 76m² kolmioita. Jokaisessa asunnossa on oma parveke ja sauna!

Isompiin asuntoihin kohdistuu yhtiölainaa ja myyntihinnat ovatkin varsin kohdallaan. Velattomat hinnatkin asettuvat selvästi alle välittäjän arviokirjan.  Vuokratuotot ovat nykyvuokrilla n. 6- 6,5%, mutta varsinkin kaksioiden vuokrissa on nostovaraa.

Asunnot

Pääosin kaikki asunnot ovat pääosin siistissä kunnossa. Viimevuosina pintaremontteja on tehty reilusti. Isossa osassa asuntoa on lattiassa laminaatti/vinyyli ja osassa muovimatto. Edellinen omistaja on tarjonnut asukkaille mahdollisuuden sisustaa asuntoja mieleisikseen, joten osa seinistä on tapetoitu.

Jokaisessa asunnossa on parveke.

Keittiöt

Kaikissa asunnoissa on vaalea ja vuokrauskäytössä varsin toimiva keittiö. Kodinkoneita on uusittu aina tarvittaessa ja ne ovat pääosin hyvässä kunnossa.

Jokaisesta keittiöstä löytyy paikka ja liitännät astianpesukoneelle!

Kylpyhuoneet

Kaikki kylpyhuoneet ovat perus siistejä ja vuokrauskäyttöön sopivia. Lattia ja seinämateriaalina on laatta.  Maalautimme yhden asunnon kylpyhuoneen ja lopputuloksesta tuli kerrassaan hieno. Yhteistyökumppanimme tarjoaa palvelua asiakkaillemme hintaan 1000€ sis. alv 24%. Hintaan sisältyy uusien kalusteiden asennukset sekä kylpyhuoneen ja vessan laattojen maalaus.

53m² kaksioista ja 76m² kolmioista löytyy erillinen WC. Jokaisesta kylpyhuoneesta löytyy liitäntä ja paikka pyykinpesukoneelle sekä oma sauna!

Jyväskylä – yksi Suomen parhaista asuntosijoituskaupungeista

Jyväskylä on ollut lähes millä tahansa mittarilla mitattuna kärkipäässä vertaillessa Suomen parhaita sijoituskaupunkeja. Jyväskylä ylitti viime vuonna 140 000 asukkaan rajapyykin, ja nousi samalla asukasluvultaan Suomen 7. suurimmaksi kaupungiksi. Jyväskylä on elinvoimainen yliopistokaupunki, ja kiistatta yksi maamme merkittävimmistä kasvukeskuksista.

Kaupungissa opiskelee kaikkiaan noin 42 000 opiskelijaa, joista noin 14 500 opiskelee Jyväskylän yliopistossa. Juuri runsaan ja kasvavan opiskelijamäärän vuoksi Jyväskylä menestyy sijoituskaupunkivertailuissa, sillä opiskelijakysyntä pitää vuokratasot korkealla.

Heinäkuussa 2019 julkaistussa Pellervon taloustutkimuksen ennusteessa Jyväskylä sijoittui jälleen Suomen 5. parhaaksi asuntosijoituskaupungiksi. Tutkimuksessa vertailtiin Suomen kaupunkeja arvonnousun, vuokratuoton ja alueellisten kehitystekijöiden perusteella.

Vaikka Jyväskylään on viime vuosina rakennettu paljon, hyville asunnoille oikein hinnoiteltuna on vuokramarkkinoilla kysyntää. Kaikki nyt myytävät asunnot tästä kohteesta on valmiiksi vuokrattu.

Kekkola

Kekkola on rauhallinen asuinalue noin kahden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Lähikauppaan on matkaa vain pyöreät 200 metriä ja Kuokkalan kattavat palvelut sijaitsevat noin 700 metrin päästä. Jyväskylän yliopiston kampukselle on matkaa vain 1,3 kilometriä, eikä AMK:n kampuksellekaan ole kuin reilut kaksi kilometriä! Alueella on kattavasti palveluja myös lapsiperheille: päiväkoti, liikuntapuisto ja koulu ovat lähellä. Lisäksi Kekkolasta pääsee kätevästi myös töihin minne päin Jyväskylää tahansa, vaikkapa uuteen sairaalaan Mattilanpellon suuntaan.

Kekkolassa on kirjoitushetkellä (23.03.2021) myynnissä 9 kerrostaloasuntoa. Meidän asunnot myydään selvästi myynnissä olevia asuntoja edullisemmin!

Asunto Oy Jyväskylän Valssikuja 2

TaloyhtiöAsunto Oy Jyväskylän Valssikuja 2
TyyppiKerrostalo + rivitalo
Rakennusvuosi1996
OsoiteValssikuja 2, 40520 Jyväskylä
Rakennuksia2 kpl
Asuntojen määrä26 kpl
Autopaikkojen määrä26 kpl (omina osakkeinaan)
Käyttökorvaukset asukkailleVesimaksu 25€/hlö
Vastike3,8€/m2
YhtiölainaLaina-aika 13 vuotta. Korko 12kk euribor + marginaali 1,75%. Yhtiölainan lyhennys alkaa 1.12.2021, siihen asti maksetaan vain korkoja.
LämmitysmuotoKaukolämpö
Tontin omistusVuokra. Jyväskylän kaupunki. Sopimus voimassa 31.11.2044. Tonttivuokra sisältyy vastikkeeseen.

Tehdyt ja tulevat remontit

Tarkan listan tehdyistä ja tulevista remonteista löydät kunnossapitotarveselvityksestä.

Miksi tämä kohde?

Kohde

  • Valmiiksi vuokratut asunnot
  • 1996 valmistunut taloyhtiö
  • Kaikissa asunnoissa saunat
  • Kaikissa asunnoissa oma parveke
  • Asunnot myydään alle välittäjän antamien hinta-arvioiden
  • Yhtiölainan hyödyt

Alue

  • Kasvava yliopistokaupunki
  • Keskusta ja Yliopisto lähellä
  • Kuokkalan kattavat palvelut lyhyen kävelymatkan päässä

Lisätiedot

Tutustu tarkemmin kohteeseen klikkaamalla alla olevasta linkistä kohteen materiaalikansioon, josta löytyy mm.

-Yhtiöjärjestys

-Talousarvio

-Pohjakuvat

-Kunnossapitotarveselvitys

-Välittäjän arviokirja asunnoista

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto sivun ylälaidassa olevasta taulukosta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa, ja yhteyshenkilömme on sinuun sen jälkeen yhteydessä ja vahvistaa varauksen kanssasi.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Lisätietoja voit kysyä meiltä!

Aarne Urvas

puh. 040 503 2215

Sähköposti:

aarne.urvas@sijoitusasunnot.com

Anttoni Kerkkonen JHS-Kiinteistöt Oy

Anttoni Kerkkonen

puh. 041 5466 400

Sähköposti:

anttoni.kerkkonen@sijoitusasunnot.com