Sisältöön sitemap
Kuvaaja: Emil Bobyrev
27.10.2022

Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun voitto meidän Henri Neuvoselle!

Kuvan jossa Henri tuulettaa voittoon otti Emil Bobyrev.

Sijoitusasunnot.com Group Oyj:n perustaja, yhtiön toimitusjohtaja ja iloinen kerrostaloja osteleva pomomme Henri Neuvonen palkittiin viime viikonloppuna Suomen vuoden 2022 nuorena yrittäjänä. Aiemmin tänä vuonna Henkka palkittiin jo Keski-Suomen nuorena yrittäjänä, joten hänen takanreunusta saa sulkapallo- ja padelpokaalien lisäksi muutakin täytettä!

Suomen Yrittäjät kirjoittivat sivuillaan, että valitsijaraadin vakuutti Henrin innovatiivisuus, riskinottokyky sekä rohkeus. He arvostivat myös kuinka Sijoitusasunnot.com on Henrin johdolla luonut kiinteistö- ja asuntosijoitusalalla täysin uudenlaisen, mutta erittäin toimivan ja kannattavan liiketoimintakonseptin. Kovasta kasvusta ja taloudellisesta tuloksesta huolimatta yritys on pidetty työnantaja jolla on hyvät tulevaisuudennäkymät.

”Jo Keski-Suomen Yrittäjien myöntämä maakunnan Vuoden nuori yrittäjä -palkinto oli yllätys, ja tämä valtakunnallinen palkinto on vieläkin isompi yllätys! Aivan mahtavaa, ei voi muuta sanoa. Kiitos raadille ja kiitos etenkin asiakkaillemme läpi vuosien!”

Hei, kielsit evästeiden käytön www-sivuillamme, joten emme voi näyttää sinulle YouTubeen lataamiamme videoita sivustollamme. Katsoaksesi tähän asetellun videon voit hyväksyä evästeet vasemmasta alakulmasta, tai katsoa videon YouTubessa osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=dkRPH4dnx1A

 

Lyhyesti Sijoitusasunnot.comista

Sijoitusasunnot.com Group Oyj:n missiona on auttaa asuntosijoittajia menestymään ja vaurastumaan. Tarjoamme innostavan, helpon ja turvallisen tavan sijoittaa asuntoihin. Yhtiömme liiketoiminta perustuu kokonaisten asuinkerrostalojen ostamiseen. Nämä kohteet yhtiö lähtökohtaisesti myy eteenpäin asuntosijoittajille joko alkuperäisessä kunnossa tai täysin saneerattuina, mutta osaa pidetään omassa pitosalkussa tuomassa vuokratuottoja yhtiölle.

Jyväskylässä vuonna 2011 perustetun yrityksen asiakkaita ovat Suomesta sijoitusasuntoja ostavat asuntosijoittajat, joista suurin osa asuu itsekin Suomessa, mutta asiakkaina on myös paljon ulkosuomalaisia. Sijoituskohteita ostamme valtakunnallisesti eri puolilta Suomea.

Näin Henri kommentoi LinkedInissä aiemmin tänä vuonna voittoaan Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä -kilpailussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Asuntoflippausta Diilin malliin – kuinka TV-viihde eroaa oikean elämän asuntoflippaamisesta?

20.03.2023

Businessreality Diilin nyt televisiossa pyörivän kauden kolmosjaksossa kilpailevat joukkueet saavat tehtäväksi tehdä asuntoflipin, ja voittajaksi kruunataan joukkue, jonka asunnon arvo nousee tiimin tekemien toimenpiteiden myötä eniten. HUOM. Kirjoitukseni sisältää spoilereita ja juonipaljastuksia jaksosta, joten jos haluat säästää itsesi niiltä, lue teksti vasta katsottuasi ohjelman.

Kaakelimaalia kylpyhuoneeseen ja asunto paremmin vuokralle

16.03.2023

Epäiletkö, että sijoitusasuntosi kylpyhuoneen ankea tunnelma heikentää kohteesi vuokrattavuutta mutta kylpyhuoneen teknistä käyttöikää on vielä hyvin jäljellä? Kylpyhuoneen kaakelimaalaus on hyvä keino parantaa sijoitusasunnon vuokrattavuutta ja tuottoa ilman suurta kylpyhuoneremonttia, pienellä rahalla ja vaivalla.

”No ajattelin kyl että jotain voisin siitä kaksiosta tarjota”

27.02.2023

”Tarjoo nyt jotain, vien kyllä tarjoukset myyjälle.” ”No ok, tarjoon kymmenen kiloo alle pyynnin, ilman ehtoja, voimassa iltakasiin asti.” Menee pari tuntia, ja välittäjä soittaa takaisin.

Vuokratuoton laskeminen oikein

06.02.2023

Vuokratuottoprosentti on yksi asuntosijoittajan perustyökaluista eri sijoitusasuntojen vertailuun, ja vuokratuottoprosentin laskeminen onkin ensimmäisiä laskutoimituksia, mitä asuntosijoittaja tekee arvioidessaan asunnon sopimista hänen asuntosalkkuunsa.

Lue lisää blogistamme

LIITY ASUNTOSIJOITTAJIEN SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAAT ENSIMMÄISENÄ TIEDON UUSISTA SIJOITUSKOHTEISTA!

Liity postituslistalle

Liittymällä joukkoon mukaan saat:

  • Ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme
  • Työkalut ja oppaat ilmaiseksi käyttöösi
  • Tiedon uusista artikkeleista suoraan sähköpostiisi