Sisältöön sitemap
03.11.2022

Kiinteistökehitys- ja asuntosijoitusyhtiö Sijoitusasunnot.com Group Oyj suunnittelee listautumisantia ja listautumista First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Kiinteistökehitys- ja asuntosijoitusyhtiö Sijoitusasunnot.com Group Oyj suunnittelee listautumisantia ja listautumista First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

”Sijoitusasunnot.com on pääosin alueellisiin kasvukeskuksiin keskittynyt valtakunnallinen toimija – asuntosijoittajan luottokumppani ja sijoitusasuntojen jalostuksen erikoisosaaja. Meidät tunnetaan asiantuntijuudestamme ja hyvätuottoisista sijoituskohteistamme.

Nyt, kun muut asuntosijoittajat ovat varovaisia, on otollinen aika painaa kaasua. Asuntomarkkinan ollessa hiljainen, meillä on erinomainen tilaisuus toimia aktiivisesti ja hankkia uusia kohteita, ja näin laajentaa toimintaamme. Koska kasvusuunnitelmamme ja pitkän tähtäimen visiomme edellyttävät lisäinvestointeja, näemme listautumisen olevan luonnollinen siirtymä laajenemisessamme seuraavalle tasolle”, sanoo toimitusjohtaja Henri Neuvonen.

Lue lehdistötiedotteemme aiheesta Investors-sivuiltamme
Lue lisää listautumissuunnitelmistamme group.sijoitusasunnot.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vuokralainen vaihtuu – toimi fiksusti ja säästä rahaa

03.05.2023

Vuokralaisen vaihtuminen asunnossa on osa vuokraustoimintaa. Vuokranantaja voi välttyä turhalta stressiltä vuokralaisen vaihtuessa tekemällä muutamia pieniä asioita, jotka eivät paljoa vaivaa vaadi, mutta tuottavat arvoa sitäkin enemmän.

Case study: asuntosijoittajan laskelmat sijoituskaksiosta

20.04.2023

Tällä kertaa näytän kädestä pitäen, kuinka voit laskea potentiaalisen ostokohteen luvut auki, tutustua kohteen markkinaan ja tehdä päätöksen numeroiden perusteella siitä, sopiiko kohde sinun asuntosalkkuusi.

Asuntoflippausta Diilin malliin – kuinka TV-viihde eroaa oikean elämän asuntoflippaamisesta?

20.03.2023

Businessreality Diilin nyt televisiossa pyörivän kauden kolmosjaksossa kilpailevat joukkueet saavat tehtäväksi tehdä asuntoflipin, ja voittajaksi kruunataan joukkue, jonka asunnon arvo nousee tiimin tekemien toimenpiteiden myötä eniten. HUOM. Kirjoitukseni sisältää spoilereita ja juonipaljastuksia jaksosta, joten jos haluat säästää itsesi niiltä, lue teksti vasta katsottuasi ohjelman.

Kaakelimaalia kylpyhuoneeseen ja asunto paremmin vuokralle

16.03.2023

Epäiletkö, että sijoitusasuntosi kylpyhuoneen ankea tunnelma heikentää kohteesi vuokrattavuutta mutta kylpyhuoneen teknistä käyttöikää on vielä hyvin jäljellä? Kylpyhuoneen kaakelimaalaus on hyvä keino parantaa sijoitusasunnon vuokrattavuutta ja tuottoa ilman suurta kylpyhuoneremonttia, pienellä rahalla ja vaivalla.

Lue lisää blogistamme

LIITY ASUNTOSIJOITTAJIEN SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAAT ENSIMMÄISENÄ TIEDON UUSISTA SIJOITUSKOHTEISTA!

Liity postituslistalle

Liittymällä joukkoon mukaan saat:

  • Ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme
  • Työkalut ja oppaat ilmaiseksi käyttöösi
  • Tiedon uusista artikkeleista suoraan sähköpostiisi