Sisältöön sitemap

Myymme valmiiksi vuokrattuja sijoitusasuntoja alle markkinahintojen asuntosijoittajille sopivista taloyhtiöistä. Sinun tehtäväsi on nauttia vuokratulosta ja nettovarallisuutesi kasvusta.

Hei, kielsit evästeet joten videoiden näkyminen on estetty verkkosivustolla. Katso video osoitteessa https://youtu.be/5VPrA9m8nzE

Vuokrattuja sijoitusasuntoja alle markkinahinnan

Ostamme isoja kokonaisuuksia ja jalostamme ne tuottavammiksi! Tämä mahdollistaa asuntojen myymisen alle markkinahinnan. Katso videolta miten homma toimii!

Myytävät kohteet

Hei, kielsit evästeet joten videoiden näkyminen on estetty verkkosivustolla. Katso video osoitteessa https://youtu.be/HFVSZ-vlVQ4

Haluatko myydä sijoitusasuntoja?

Kauppa Käy LKV Oy on uudenlainen, pelkästään sijoitusasuntojen välitykseen erikoistunut laillistettu kiinteistövälitysliike. Mikäli haluat myydä yksittäisen sijoitusasunnon tai nipun sijoitusasuntoja, niin olemme valmiita palvelukseen.

Tutustu välitystoimintaan

Ilmaiset työkalut asuntosijoittajille

Sivuiltamme löydät ilmaiseksi kattavan listan työkaluja, mm. useita erilaisia vuokrasopimuspohjia, vuokratuottolaskurin, korkoa korolle laskurin ja asunto-osakkeen kauppakirjapohjat.

Katso materiaalit

LIITY SISÄPIIRIIN JA SAAT ENSIMMÄISENÄ TIEDON UUSISTA SIJOITUSKOHTEISTA!

Liity postituslistalle

Liittymällä joukkoon mukaan saat:

  • Ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme
  • Työkalut ja oppaat ilmaiseksi käyttöösi
  • Tiedon uusista artikkeleista suoraan sähköpostiisi

Myytävät kohteet

Teemme sijoitusasunnon ostamisesta mahdollisimman helppoa ja turvallista

Tärkeintä meille on tuottaa arvoa sijoittajillemme, joka voi tarkoittaa tapauskohtaisesti esim. alhaisia myyntihintoja, erinomaista vuokratuottoa, valmiiksi rahoitettuja kohteita (yhtiölainalliset asunnot) ja alennuksia rakennusliikkeiden uudiskohteiden asunnoista. Toimintamallimme on ostaa kokonaisia asuinkerrostaloja, jotka myymme pääasiassa sijoittajille eteenpäin joko nykyisessä kunnossa taikka täysin saneerattuna.

Tutustu meihin