Ostan Asuntoja Podcast #18 – Henri Neuvonen osa 1

Kuuntele Henri Neuvosen ja Harri Hurun Ostan asuntoja Podcast

Sain kutsun tulla vieraaksi Harri Hurun Ostan Asuntoja Podcastiin, en tietenkään voinut kieltäytyä kunniasta sillä Harri tekee arvokasta työtä tuottamalla kasapäin ilmaista laatusisältöä asuntosijoittamisesta!

Tässä podcastin ensimmäisessä osassa vastaan Harrin kysymyksiin Sijoitusasunnot.comin yrittäjän näkökulmasta. Toisessa osassa kysymyksiin taasen vastaa yksityissijoittaja Henri Neuvonen!

Ota siis mukava asento, laita siis kuulokkeet korvillesi ja uppoudu asunosijoittamisen maailmaan!

Kirjoittaja: Henri Neuvonen

sposti: etunimi.sukunimi@sijoitusasunnot.com
puh. 0400 778 146

3 Kommentit
 1. Markus Grahn
  Markus Grahn says:

  Paljon arvokasta tietoa asuntosijoittajalle. Kiitos.

  Mielenkiintoisin ja hatunnoston arvoinen kohta podcastissa oli kun kerroitte vahvuudestanne ja ostamisestanne isojen asuntojen muuntamisen pienemmiksi kokonaisuuksiksi.

  Vastaa
  • Anttoni Kerkkonen
   Anttoni Kerkkonen says:

   Kiitos Markus! Mukava kuulla positiivistä palautetta. Pyritään jatkossakin tekemään arvokasta sisältö, mikäli ideoita aiheista tulee niin kerro ihmeessä!

   Vastaa
 2. Kari Lindberg
  Kari Lindberg says:

  On huomattava että pienillä muuttotappio paikkakunnilla kuitenkin on vielä kysyntää pienille halvoille asunnoille joihin majoittuu lähinnä niitä asukkeja joista ei ole poismuuttajiksi ja jäävät kelan tukiaisilla pysyvästi paikkakunnalle. Kalliit ja ns tasokkaat asunnot tuonkaltaisilla paikkakunnilla on huono hankinta koska niiden asukit ovat työssäkäyviä ja ostovoimaisia perheitä jotka siis ovat niitä poismuuttajia. Korjausvelka voi kuitenkin olla este asuntojen hankinnalle jos joutuu teettämään remontit ulkopuolisilla.

  Vastaa

Jätä kommentti

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *