Sisältöön sitemap

Putkiremontoituja sijoitusasuntoja Jyväskylästä - vuokratuotot 6,5-8%!

Putkiremontoituja sijoitusasuntoja Jyväskylästä - vuokratuotot jopa 8%!

VIDEO

Asunnon ja taloyhtiön tiedot

Sijainti
Jyväskylä
Tyyppi
Kerrostalo
Vuokratuotto
6,8-8%
OPO %
12,84-16,25%
Myyntihinnat
27 480 - 72 086€
Velattomat hinnat
61 900 - 89 900€
Yhtiölaina
11 814 - 46 415€
Tutustu kohteen materiaalipankkiin

Videolla Anttoni ja Aarne kiertävät jokaisen myyntiin tulevan asunnon taloyhtiön luona ja kertovat tarkemmin mm. yhtiön korjaushistoriasta ja alueen kehityksestä.

Videolla Anttoni ja Aarne kiertävät jokaisen myyntiin tulevan asunnon taloyhtiön luona ja kertovat tarkemmin mm. yhtiön korjaushistoriasta ja alueen kehityksestä.(siirryt YouTuben puolelle).

Kaikki tämän kohteen asunnot on myyty!

Katso myynnissä olevat asuntomme täältä:
https://sijoitusasunnot.com/myytavat-sijoitusasunnot/

 

Nyt on muuten kerrassaan hyviä sijoitusasuntoja tarjolla!

Ostimme alkuvuodesta Jyväskylästä asuntosalkun, jonka parhaiten pitosalkkuun sopivat kohteet tuomme nyt tarjolle. Kattaukseen kuuluu kaksioita ja kolmioita Jyväskylästä. Vaikka asunnot ovat ympäri kaupunkia, niin kaikkia yhdistää 5 asiaa;

1. Kaikki asunnot ovat valmiiksi vuokrattuja, joten sinun ei tarvitse kuin tehdä kaupat ja nauttia vuokratuotoista

2. Kaikki taloyhtiöt ovat hyvin hoidettuja ja putkiremontoituja*

3. Kaikilla taloyhtiöillä on oma tontti

4. Asunnot on hinnoiteltu alle toteutuneiden kauppahintojen

5. Tuotot asettuvat välille 6,5-8% joten asuntojen tuotto kestää korkeammat korot. Oman pääoman tuotot ovat 4,5% kokonaiskorolla laskettuna 11,14-16,25%!

Asuntojen velattomat hinnat asettuvat välille 64 700 – 89 900€. Koska taloyhtiöihin on tehty paljon remonttia kohdistuu jokaiseen asuntoon jonkin verran yhtiölainaa. *Kaikkiin asuntoihin on remontoitu vähintään käyttövesiputkiremontti sekä jokaisessa taloyhtiössä on tehty ikkunaremontti. Iso osa kylpyhuoneista on uusittu putkiremonttien yhteydestä.

Alla olevasta varaustaulukosta näet asuntojen avainluvut sekä kuvat asunnoista. Varaustaulukon alta löydät tarkemmat kuvaukset asunnosita ja taloyhtiöistä. Isännöitsijäntodistukset, kuvat, sensuroidut vuokrasopimukset sekä taloyhtiön muut dokumentit löydät materiaalipankista. Kaikki myytävät asunnot ovat osakkuusyhtiömme SHA-Asunnot Oy:n omistuksessa.

Jos haluat ostaa sijoitusasunnon kasvavasta yliopistokaupungista, niin tässä on loistava tilaisuus! Asuntojen varaukset tehdään tämän sivun varaustaulukosta. Myynti alkaa torstaina 16.3 klo 18.00!

Asuntojen tarkemmat kuvaukset

+
Aatoksenkatu 8 E 75

Tämä Jyväskylän Ammattikorkeakoulun sekä keskustan välittömässä läheisyydessä sijaitseva 51m2 kaksio tarjoaa hyvää tuottoa pitosalkkuun tai oivan mahdollisuuden asuntoflippaajalle!

Tämä parvekkeellinen asunto on vuokrauskäyttöön riittävässä kunnossa ja vuokrakysyntää riittää tällaisenään. Asunto onkin vuokrattu ja tuottaa omistajalleen n. 7% vuokratuottoa. Tällaiseen tuottoon onkin vaikea päästä näin hyvällä sijainnilla! Asunto sijaitsee taloyhtiön 1. asuinkerroksessa, mutta ei maantasalla.

1975 valmistunutta omatonttista taloyhtiötä on pidetty hyvässä kunnossa mm. Käyttövesijohdot, ikkunat, parvekeovet, sähköt ja katot on uusittu. Julkisivumateriaalina on käytetty  huoletota, tyylikästä ja huoltovapaata tiiltä.

Samasta talosta on myyty vastaavan kokoisia asuntoja viime vuosina selvästi kovemmilla hinnoilla!

+
Emännäntie 3-5 E 59

Korkeaa vuokratuottoa sekä hyvä myyntivoiton mahdollisuus!

Tämä parvekkeellinen 78,5m2 kolmio on perussiistissä kunnossa. Kylpyhuone on uusittu vuonna 2012.  Asunto sijaitsee taloyhtiön 1. asuinkerroksessa, mutta ei maantasalla.

Tilaville kolmioille on Jyväskylässä hyvin kysyntää. Asunto on vuokrattu perheelle marraskuussa 2022 vuokralla 780€/kk + käyttökorvaukset.

Asunto Oy Laurinpirtti on iso 111 asunnon taloyhtiö. Taloyhtiön iso koko ja oma tontti pitävät vastikkeen kurissa. Taloyhtiössä on juuri valmistunut kattava julkisivuremontti, jossa remontoitiin myös parvekkeet, parvekeovet sekä ikkunat. Käyttövesiputket on uusittu 2006 ja viemärit on sukitettu (pohjaviemäri) ja pinnoitettu vuonna 2017.

+
Emännäntie 21 B 22

Kortepohjan suositulla asuinalueella sijaitseva parvekkeellinen 2. Kerroksen 50,5m2 kaksio tarjoaa huoletonta omistamista hyvästä taloyhtiöstä!

Kortepohja on erityisesti nuorten aikuisten ja opiskelijoiden suosiossa, mutta myös vanhempi väki arvostaa läheltä löytyviä ulkoilumaastoja. Oman kokemukseni mukaan Kortepohjan asuntoihin onkin ollut erittäin helppoa löytää niin vuokralaisia kuin oman asunnon ostajia.

Asunto on siistissä kunnossa. Kylpyhuone on tehty perinteisen putkiremontin yhteydessä ja keittiökin on uusittu 2000-luvulla. Toimivasta pohjaratkaisusta saa halutessaan huomattavasti modernimman purkamalla keittiön ja olohuoneen välisen väliseinän.

Asunto Oy Kopintornit seisoo turvallisesti omalla tontilla. Omistusasukkaat ovat halunneet pitää taloyhtiön hyvässä kunnossa, mikä näkyy kattavassa tehtyjen remonttien listassa. Suurimpina tehtyinä remontteina mainittakoon perinteinen linjasaneeraus, julkisivuremontti, ikkunoiden ja parvekeovien vaihto sekä hissien uusiminen.

+
Rasikatu 3 B 10

52m2 parvekkeellinen kaksio aivan Seppälän kattavien palveluiden vierestä!

Rasikatu 3:n ehdottomia vahvuuksia ovat hyvä sijainti, hyvin hoidettu ja kattavasti remontoitu taloyhtiö sekä juuri pintaremontoitu asunto! Asunto sijaitsee taloyhtiön 1. kerroksessa, mutta ei maantasalla.

Seppälän kattavat palvelut mm. Jyväskylän suurin kauppakeskus Seppä tuovat alueelle paljon vetovoimaa sekä työpaikkoja. Olen itse omistanut samasta asunnon talosta useamman vuoden eikä tässä yhtiössä ole tarvinnut siistikuntoisen asunnon tyhjistä kuukausista murehtia.

Asunto on juuri pintaremontoitu. Uusi lattia ja maalatut seinät tekevät asunnosta kivan kodin. Remontin yhteydessä asuntoon asennettiin uusi astianpesukone. Asunto menikin vuokralle todella helposti vuokralla 620€/kk + käyttökorvaukset.

Omatonttista taloyhtiötä on pidetty hyvänä. mm. linjasaneeraus ja ikkunoiden uusinta ovat jo takanapäin.

Tästä saatkin samassa paketissa helppohoitoisen, turvallisen ja hyvätuottoisen sijoitusasunnon.

+
Kolikkotie 3 A 6

Tämä 60m2 kaksio sijaitsee Jyväskylän Holstissa. Sijainti on kohdallaan, sillä Jyväskylän keskusta, Ammattikorkeakoulu ja kaupungin suurin ostoskeskus sijaitsevat kaikki alle 5 kilometrin päässä!

Myös taloyhtiötä on pidetty kunnossa ja tehtyjä remontteja on mm. LVIS-saneeraus 2016-2017.

Asunto on perussiistissä kunnossa ja vuokrattu luotettavalle vuokranmaksajalle.

+
Taitoniekantie 13 K 121

Erittäin siistikuntoinen kaksio putkiremontoidusta taloyhtiöstä.

Tämä suositulla Kortepohjan asuinalueella sijaitseva parvekkeellinen 57,5m2 kaksio on helppo valinta asuntosijoittajalle. Asunnon tai taloyhtiön remonteista ei tarvitse liiemmin stressata. Asunto sijaitsee taloyhtiön 1. asuinkerroksessa, mutta ei maantasalla. 

Allekirjoittaneen asuntosijoittajaura on lähtenyt liikkeelle samasta taloyhtiöstä. 5 vuoden kokemuksella voinkin suositella tätä yhtiötä. Oma kaksioni on ollut kokoajan vuokralla eikä tyhjiä kuukausia ole tullut. Myös taloyhtiö on ollut sijoittajaystävällinen eikä yllättäviä kuluja tai merkittäviä vastikkeen nostoja ole näkynyt.

Taloyhtiön suuri koko (168 asuntoa) ja oma tontti pitää huolen, että vastike pysyy jatkossakin kohtuullisena. Yhtiöstä on pidetty huolta ja perinteinen linjasaneeraus (käyttövedet, viemärit, kylpyhuoneet, sähkökeskukset, sisäverkko, antennijärjestelmä) on tehty vuosina 2017-2018. Linjasaneerauksen yhteydessä myös asunnon keittiö ja pinnat on remontoitu.

Tästä saat helpon ja hyvätuottoisen sijoitusasunnon laadukkaasta yhtiöstä!

+
Vaajakoskentie 7 B 21

Siistikuntoinen kaksio putkiremontoidusta taloyhtiöstä – matkaa keskustaan vain reilu kilometri!

Mahtava sijainti keskustan ja Seppälän välissä, hyvin hoidettu taloyhtiö, remontoitu asunto ja varsin hyvä vuokratuotto. Voiko asuntosijoittaja muuta toivoa?

Tämä kerroksen parvekkeellinen 52m2 kaksio on remontoitu vuonna 2016. Keittiössä ei ole tällä hetkellä astianpesukonetta, mutta sillekkin on paikka ja liitännät! Kylpyhuone remontoitiin putkiremontin yhteydessä 2016 ja siellä on paikka pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiö seisoo omalla tontilla.

Tästä kohtuuhintainen sijoitusasunto, hyvällä sijainnilla ja valmiiksi vuokrattuna. Laitetaanko pakettiin?

+
Tuomiojärvenranta 6 A 12

Hyvätuottoinen kolmio kattavasti saneeratusta yhtiöstä hyvien ulkoilumaastojen vierestä!

Tuomiojörvenranta 6 on kattavasti remontoitu omatonttinen taloyhtiö joka sijaitsee aivan Laajavuoren laskettelukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Tehtyjä remontteja ovat mm. LVIS-saneeraus, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen sekä vesikattopinnoitteiden uusiminen.

Tämä perussiisti asunto sopii tuottonsa puolesta hyvin sijoitukseen, mutta kyllä tällä flippaajakin voi tilin tehdä! Kylpyhuone on remontoitu perinteisen putkiremontin yhteydessä, joten siihen ei tarvitse rahoja tuhlata!

Jyväskylän keskustaan on matkaa n. 3,5 kilometriä ja matka sinne taittuu kätevästi vaikkapa bussilla tai pyöräillen!

+
Tuomiojärvenranta 6 B 29

Siistikuntoinen kaksio kattavasti saneeratusta yhtiöstä hyvien ulkoilumaastojen vierestä!

Tuomiojörvenranta 6 on kattavasti remontoitu omatonttinen taloyhtiö joka sijaitsee aivan Laajavuoren laskettelukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Tehtyjä remontteja ovat mm. LVIS-saneeraus, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen sekä vesikattopinnoitteiden uusiminen.

Tämä perussiisti asunto sopii tuottonsa puolesta hyvin sijoitukseen, mutta kyllä tällä flippaajakin voi tilin tehdä! Kylpyhuone on remontoitu perinteisen putkiremontin yhteydessä, joten siihen ei tarvitse rahoja tuhlata!

Jyväskylän keskustaan on matkaa n. 3,5 kilometriä ja matka sinne taittuu kätevästi vaikkapa bussilla tai pyöräillen!

+
Haavikatu 1-3 C 24

Siistikuntoinen kaksio LVIS-saneeratusta yhtiöstä!

Haavikatu 1-3 sijaitsee Lohikoskella reilun 2 kilometrin matkan päässä Jyväskylän keskustasta. Asunnon keittiö on uusittu vuonna 2015 ja kylpyhuone vuonna 2017 putkiremontin yhteydessä.

Lohikosken rauhallinen asuinalue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Lähin kauppa ja ravintola sijaitsevat n. 200 metrin päässä asunnolta.

Omatonttisesta taloyhtiöstä on pidetty hyvää huolta ja tehtyjä remontteja ovat mm. linjasaneeraus 2017, ikkunoiden uusinta sekä vesikattosaneeraus 2019.

Tämäkin asunto on hinnoiteltu samasta talosta myytyjä kaksioita edullisemmaksi!

+
Tavintie 3 B 14

LVIS-saneeraus tehty ja maalämpöön siirrytty!

Tässäkin olisi tarjolla valmiiksi vuokrattu siistikuntoinen kaksio hyvämaineiselta asuinalueelta. Aholaita sijaitsee n. 2 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta.

Asunto on pintaremontoitu lähivuosina ja kylpyhuone on remontoitu perinteisen putkiremontin yhteydessä. Asunto sijaitsee taloyhtiön 1. asuinkerroksessa, mutta ei maantasalla. Vuokralainen vaihtuu asuntoon, mutta me hankimme uuden vuokralaisen ja vastaamme siihen liittyvistä kustannuksista.

Omatonttinen taloyhtiö on siirtynyt maalämpöön joulukuussa 2021. Myös muita isompia remontteja tehty hyvään tahtiin.

Tarjolla siis turvallista omistamista ja hyvää tuottoa!

Tutustu kohteen materiaalipankkiin

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto myyntisivulla olevasta varaustaulukosta. Sinulla ei tarvitse varaushetkellä olla valmiina rahoitusta tai lainalupausta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa ja järjestellä rahoituksen kuntoon. Yhteyshenkilömme on sinuun päin yhteydessä varauksen tiimoilta ja voitte sopia jatkosta.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Miksi tämä kohde?

Hyvin hoidetut taloyhtiöt

Halutut sijainnit

Valmiiksi vuokratut asunnot

Hyvät vuokratuotot

Kasvava yliopistokaupunki

Jätä meille viesti