Sisältöön sitemap

9 valmiiksi vuokrattua sijoitusasuntoa Kuopiossa

Asunto Oy Kuopion Aittolammentie 17

Asunnon ja taloyhtiön tiedot

Sijainti
Aittolammentie 17, 70780 Kuopio
Valmistumisvuosi
1982-1983
Tyyppi
Luhtitalo, 2 asuinkerrosta
Myyntihinnat
26.872,49 €-28.872,49 €
Velattomat hinnat
65.000-67.000 €
Yhtiölaina
38.127,51 € (per. 30.6.2022)
Hoitovastike
197,75 €
Rahoitusvastike
313,01 €
Vuokratuotto %
7,3-8,3 %
OPO %
15,32-17,69%
Tutustu kohteen materiaalipankkiin

Kaikki tämän kohteen asunnot on myyty!

Katso myynnissä olevat asuntomme täältä:
https://sijoitusasunnot.com/myytavat-sijoitusasunnot/

9 valmiiksi vuokrattua sijoitusasuntoa Kuopiossa

Saimme välitykseen 9 sijoitusasuntoa Kuopion Jynkästä, joka on rauhallinen ja omistusasuntopainotteinen asuinalue n. 10 minuutin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta.

Asunnot sijaitsevat vierekkäisissä, 1982 rakennetuissa 2-kerroksisissa luhtitaloissa, osoitteessa Aittolammentie 17. Kaikki asunnot ovat omilla pihoilla ja omilla sisäänkäynneillä varustettuja 56,5 m² kaksioita.

Kaikkiin huoneistoihin kohdistuu isot yhtiölainaosuudet, minkä vuoksi asunnot voi ostaa pienelläkin pääomalla. Asuntojen velattomat myyntihinnat ovat 65.000-67.000 euroa ja myyntihinnat noin 26.872-28.872 euroa. Asunnot ovat valmiiksi vuokrattuja ja vuokratuotot ovat oikein makoisat 7,3-8,3%.

Lähimmät paikallisliikenteen pysäkit sijaitsevat Aittolammentiellä aivan myytävien asuntojen läheisyydessä. Asuntojen vuokrattavuus on ollut todella hyvä ja käyttöaste yhtiössä koko ajan liki 100%.

Nyt on todella hyvä tilaisuus ostaa klassiset kriteerit täyttävä sijoitusasunto: yhtiölainoitettu, hyvä vuokratuotto, matalalla myyntihinnalla varustettu ja hyvä asuinalue!

Samalla postinumerolla myydyistä 1980-1983 rakennetusta rivitalokaksioista on saatu keskimäärin 114.000 euron kauppahinta viimeisen 2 vuoden aikana. Näistä myydyistä Aittolammentiellä sijanneiden asuntojen velattomat myyntihinnat ovat olleet keskimäärin 98.000 euroa. Nyt myytävät luhtiasunnot ovat siis todella selkeästi alueen muita saman ikäisiä ja kokoisia asuntoja edullisempia!

Myyntimateriaalit

Kaikki huoneistot on kierretty, valokuvattu ja pisteytetty. Varaajille toimitetaan huoneistokohtaiset valokuvat ja taloyhtiön materiaaleja. Taloyhtiön materiaaleissa nähtävillä esimerkki 56,5 m² kokoisen asunnon isännöitsijäntodistuksesta. Huoneistokohtaiset isännöitsijäntodistukset toimitetaan ostajille ennen kaupantekoa.

Asunnot

Osa asunnoista on yläkerran- ja osa alakerran asuntoja. Kaikille asunnoille kuuluu omat piha-alueet ja ulkovarastot, mutta yläkerran asunnoista käynti piha-alueelle on portaiden kautta. Alakerran asunnosta piha-alueelle pääsee suoraan olohuoneen ovesta. Piha-alueet ovat vastakkaisilla puolilla taloa.

Huoneistoissa on erilliset makuuhuoneet vaatekaapistoilla, kylpyhuone-wc, keittiö, ruokailutila ja olohuone. Ruokailutila on osin olohuoneeseen avoin. Yläkerran asuntojen sisäkatto myötäilee vesikattoa, joten olohuoneen huonekorkeus on hulppea.

Keittiöiden varustukseen kuuluu jääkaappipakastin, hella ja varaus tiskikoneelle. Kylpyhuoneessa on tila ja varaus pyykinpesukoneelle.

Miksi tähän kohteeseen kannattaa sijoittaa?

  • Sijoitusasunnoissa vuokratuotto jopa 7,3-8,3 %
  • Asunnot voi ostaa pienelläkin pääomalla ison yhtiölainaosuuden vuoksi
  • Hyvä ja rauhallinen asuinalue
  • Paikallisliikenteen pysäkit sijaitsevat lähellä ja Kuopion keskustaan on vain noin 8 km
  • Kuopio on opiskelijoiden suosima yliopistokaupunki, jossa toimii mm. Itä-Suomen yliopisto ja Savonia ammattikorkeakoulu

 

Asunnot myydään velattomilla myyntihinnoilla ja lainaosuus tarkistetaan ajantasalle ennen kaupantekoa. Tällöin kauppahinta nousee tehtyjen lyhennysten mukaisesti. Myynti-ilmoituksessa mainittu lainaosuudet ovat 30.6.2022 tilanteen mukaiset.

 

Varaustaulukon kuntopisteiden selite: 3 = hyvä, 2 = tyydyttävä, 1 = välttävä. 

Lisätietoja sijainnista ja taloyhtiöistä

+
Taloyhtiö – As oy Kuopion Aittolammentie 17

As oy Kuopion Aittolammentie 17 on v. 1982 rakennettu taloyhtiö, joka koostuu 15 kaksikerroksisesta luhtitalosta. Taloyhtiö on rakennettu Kuopion kaupungin edulliselle 14 682 m² vuokratontille ja lämmitysmuotona on kaukolämpö.

Hoitovastike on edullinen 3,5€ / m² sisältäen tonttivuokran.

Autopaikat ovat taloyhtiön omistuksessa ja jaetaan asukkaille jonotusperusteisesti.

Jokaisella huoneistolla on omat varastot, jonka lisäksi taloyhtiössä on yhteisinä tiloina sauna- ja pesuhuoneet, kerhotila, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto sekä tekniset tilat. Yhtiössä on lisäksi Kaapeli-TV ja DNA-laajakaista.

 

Taloyhtiö Asunto Oy Kuopion Aittolammentie 17
Tyyppi Luhtitalo, 2 asuinkerrosta
Rakennusvuosi 1982-1983
Osoite Aittolammentie 17, 70780 Kuopio
Rakennuksia 15 kpl
Hissi Ei
Asuntojen määrä 53 kpl
Autopaikkojen määrä 47 kpl lämpötolppapaikkaa. Autopaikat ovat taloyhtiön omistuksessa.
Vastike Hoitovastike 3,5€/m²
Rahoitusvastike 5,54 €/m²
Käyttökorvaukset – Vesi 25€/hlö/kk
– Autopaikka 12€/kk
– Saunamaksu 12€/kk
Lämmitysmuoto Kaukolämpö
Tontti Vuokratontti, 14 682,70 m², vuokra 3900€/vuosi, vuokrasopimus päättyy 31.8.2031
Yhteiset tilat Ulkoiluvälinevarasto, saunaosasto, pesutupa, kuivaushuone, kerhohuone
Muuta taloyhtiöstä Rahoitusvastikkeet on tuloutettu

 

Hallituksen selvitys aiempina vuosina tehdyistä kunnossapito- ja muutostöistä:

-2004 puuikkunoiden maalaus, uusittu patteri- ja linjasäätöventtiilit

-2005 lukkojen sarjoitus, kylpyhuoneiden saneeraus

-2006 keittiökaappien ovien vaihto, peltikattojen maalaus

-2007 löylyhuoneen saneeraus, asfalttipäällysteen uusiminen

-2008 syöksytorvien lisäys

-2013 sisäänkäyntikaiteiden maalaus ja laattojen korjaus ikkunoiden ja
parvekeovien maalaus, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö

-2014 asuntojen (3h+k) vaatekaappien uusiminen, räystäskourujen uusiminen, leikkivälineiden uusiminen, lämmönsiirtimen uusiminen

-2018 aloitettiin korvausilmaventtiilien asentaminen ikkunoihin

-2021 korvausilmaventtiilien asennustyön jatko

-2021 jäkälän/sammaleen poisto rakennusten ulkoseinäpinnoilta

Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeille vuosille 2022 – 2026

-Lapetikkaiden ja kulkusiltojen asentaminen katolle, seinätikkaiden uusiminen

-Kattojen huoltomaalaus ja yläpohjan tuuletuksen lisääminen

-Pihasaneeraus: pihojen lauta-aidat, sadevesiviemäröinti, istutukset, asfaltoinnit

-Käyttövesiputkien ja viemäreiden kuntotutkimus

+
Yhtiölaina ja rahoitusvastike

Yhtiölaina

56,5m² huoneistoihin kohdistuu lainaosuus 38.127,51€ (30.6.2022). Asunnot myydään velattomilla hinnoilla, joten yhtiölainan lyhennys siirtyy korkoja lukuun ottamatta myyntihintaan.

Lainan myöntäjä: Handelsbanken
Marginaali ja korko: 12kk Euribor + 1,50%.
Lainan nostopäivä/päättymispäivä: 31.12.2020 / 30.6.2035

Rahoitusvastikkeen maksaminen

Varsinainen yhtiökokous 6.6.2022 päätti, että rahoitusvastike peritään 1.7.2022 alkaen kerran kuukaudessa. Rahoitusvastiketta peritään 1.7.2022 lähtien 5,54 €/m²/kk. Aikaisemmin rahoitusvastike kerättiin kaksi kertaa vuodessa. Hallitukselle myönnettiin valtuudet periä yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike tarvittaessa.

Rahoitusvastikkeet on tuloutettu.

+
Kuopio asuntosijoittajan silmin

Kallaveden kauniiden järvimaisemien äärellä sijaitseva Kuopio on Pohjois-Savon maakuntakeskus. Asukkaita kaupungissa on reilut 120 000 ja väestöennusteeseen pohjautuen väkiluku on kasvava. Kuopiota kehitetään jatkuvasti, jotta se säilyisi viihtyisänä ja luonnonmukaisena kaupunkina asukkailleen.

Suomen Vuokranantajien kaupunkiranking listalla 2021 Kuopio on sijalla 5!

Kuopio on opiskelijoiden suosima yliopistokaupunki, jossa toimii Itä-Suomen yliopisto ja Savonia ammattikorkeakoulu. Lisäksi kaupungissa on useita muita kouluja, kuten Sibelius-Akatemia ja Pelastusopisto. Vahva ja pitkään jatkunut muuttovoitto koostuu pitkälti opiskelijoiden suuresta tulomuutosta. Hyvää sijoitusta puoltavatkin todella hyvät vuokratuotot ja positiivinen vuokrakehitys yksiöissä ja kaksioissa.

Kuopio on viihtyisä paikka asua, jossa monipuoliset palvelut löytyvät erinomaisen matkan päästä kävellen, pyöräillen, autoillen tai bussilla. Kaupunki on tunnettu eläväisestä torista, kauppahallista ja perinteikkäistä urheilulajeista. Monipuolinen luonto ja hyvät kulkuyhteydet muualle Suomeen tekevät kaupungista viihtyisän asukkailleen.

Kuopio tunnetaan satamakaupunkina, jonka erityispiirteenä ovat suuret korkeuserot. Kuuluisa Puijon torni näkyykin koko kaupunkiin. Kesäisin kaupungissa pääsee nauttimaan matkustajasatamasta lähtevistä sisävesiristeilyistä sekä useista kesätapahtumista. Esimerkiksi Kuopio tanssii ja soi, Kuopio Wine festival sekä Kuopiorock tuovat kaupunkiin eloa kesäisin. Talvisin kaupunki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet talviurheiluun niin hiihtoladuilla kuin Tahkon laskettelurinteilläkin. Kuopiosta Helsinkiin lentää vain tunnissa ja matkailulla onkin suuri merkitys Kuopion elinkeinoelämälle.

+
Jynkkä asuinalueena

Jynkkä on väljästi rakennettu kaupunginosa, jossa asuu noin 3400 asukasta. Sijainti on vain noin 6-8 kilometrin päässä Kuopion keskustasta, joten keskustan palveluiden ääreen pääsee nopeasti muun muassa julkisia kulkuneuvoja hyödyntäen. Linja-autovuoroja kulkee useita kertoja tunnissa, mutta matka taittuu nopeasti myös pyöräillen Särkilahden siltaa pitkin.

Väestön ikärakenne on hieman kaupungin keskimääräistä nuorempi ja se on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Asuntokunnista lähes puolet on lapsiperheitä. Alueelta löytyy useita päiväkoteja, ala- ja yläkoulu sekä nuorisotalo. Alueella asutaan keskimääräistä väljemmin enimmäkseen rivi- tai omakotitaloissa.

Alueen ostoskeskus ja sen ympäristö tarjoavat alueen asukkaille lähes kaiken tarvittavan. Ostoskeskuksesta löytyy esimerkiksi kirjasto, apteekki, ravintola, kampaamo ja eläinlääkäriasema. Myös päivittäistavarakaupat löytyvät läheltä. Alueen asukkaat hyödyntävät myös läheisen Kolmisopen kauppakeskuksen palveluita.

Jynkän asukkaille liikunta- ja harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Kesäisin alueella pääsee nauttimaan vehreistä viheralueista, kattavista ulkoilumaastoista sekä uimarannasta. Talvisin alueelta löytyy kuntohiihtolatu sekä useita jääkiekkokaukaloita, jotka kesäisin muuttuvat jalkapallo- ja yleisurheilukentiksi. Läheltä löytyy myös pienvenesatama sekä viljelypalstoja.

Aivan Jynkän lähellä sijaitsee myös Rauhalahden kylpylähotelli, ratsastustalli sekä leirintäalue, josta löytyy suosittu minigolfrata, uimanranta ja beach volley -kenttä. Palloilulajien harrastajat pääsevät nauttimaan myös Rauhalahden squash-, tennis-, jalkapallo- ja sulkapallokentistä. Moottoriurheilusta pitävälle alueelta löytyy sisäkarting-rata.

+
Sijainti kartalla
Tutustu kohteen materiaalipankkiin

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto myyntisivulla olevasta varaustaulukosta. Sinulla ei tarvitse varaushetkellä olla valmiina rahoitusta tai lainalupausta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa ja järjestellä rahoituksen kuntoon. Yhteyshenkilömme on sinuun päin yhteydessä varauksen tiimoilta ja voitte sopia jatkosta.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Miksi tämä kohde?

Himottavan edulliset myyntihinnat

Mahdollisuus ostaa asuntoja selkeästi markkinaa alhaisemmalla myyntihinnalla

Kohteen asunnot menivät edellisessä myyntiaallossa hyvin kaupaksi

Kaikki asunnot valmiiksi vuokrattuja

Hyvä vuokratuotto

Kauppa Käy LKV Oy

Matti Honkasalo

Myynti ja välitystoiminta, Vastaava hoitaja, LKV

041 4392 489

matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com