Sisältöön sitemap


Jarrumies se ei uudesta innostu!

Uusi, kolmiosainen sketsisarja Sijoitusasunnot.comin YouTube-kanavalla

Sijoitusasunnot.comin uusi sketsisarja Jarrumies lähtee räjähtävästi liikkeelle: Emilia Pokkisen esittämä vaimo tulee kotiin mainoslehtisen kanssa – josta Kari ”Hissu” Hietalahden esittämä mies ei riemastu, vaan pikemminkin ottaa sijoitusasuntojen myymisen ja eläkepäiviin varautumisen henkilökohtaisena loukkauksena!

Kari Hietalahden ja Emilia Pokkisen tähdittämä Sijoitusasunnot.comin uusi, kolmiosaisen sketsisarja Jarrumies kertoo pariskunnasta, joka taistelee nykyhetkestä nauttimisen ja tulevaisuuden taloudellisen turvaamisen tasapainoilun kanssa.

Tilaa YouTube-kanavamme, niin näet aina kun julkaisemme uuden videon!

 

 

Siirry YouTube-kanavallemme!

Katso kaikki Jarrumies -sketsit!

Jarrumies, jakso 1: Mainoslehtinen

Minä en tuollaisiin koske! 😠

Jarrumies, jakso 2: Vapauden vaarat

Oltaispa mekin niin kuin nuo naapurin asuntosijoittajat! 📈😬

Jarrumies, jakso 3: Hyvästit jalomielisyydelle

Että pitäisi vai alkaa jalomielisyyttäni ja sieluani myymään mammonalle ja eurojen edessä kyyristelemään? 🤔😠

Ilmainen asuntosijoittamisen verkkokurssi

Sijoitusasunnot.comin ilmanen asuntosijoittamisen verkkokurssi antaa sinulle kaiken tarvittavan tiedon tuottoisan asuntosijoittamisen aloittamiseen, mutta antaa loistavia tärppejä myös kokeneemmille asuntosijoittajille.

Kurssilla opit mm. millaisia erilaisia strategioita asuntosijoittamiseen on, kuinka paljon asuntosijoittamisella voi tehdä rahaa, mistä tunnistaa hyvän sijoitusasunnon ja hyvän taloyhtiön sekä kuinka paljon pitää olla tilillä rahaa, että asuntosijoitustoiminnan voi aloittaa – ja todella paljon muutakin hyödyllistä!

Aloita oppiminen!

Tilaa uutiskirjeemme!

Sähköpostilistamme kautta saat ensimmäisenä tiedon uusista meille myyntiin tulevista alle markkinahintaisista asunnoista. Ostamme kokonaisia kerrostaloja tai isompia kiinteistökokonaisuuksia ympäri Suomen, ja myymme asunnot eteenpäin asuntosijoittajille erinomaisilla diileillä.

Lähetämme sähköpostilistallemme vain hyödyllistä tietoa asuntosijoittamisesta sekä tuottoisista sijoituskohteista. Liity mukaan – meitä on jo yli 60 000!

Lue lisää uutiskirjeestämme!