Sisältöön sitemap
12.05.2022

Tiedote: Sijoitusasunnot.com Group Oyj selvittää mahdollisuuksia listautua Nasdaq First North -markkinapaikalle

Sijoitusasunnot.com Group Oyj
Lehdistötiedote 12.5.2022 klo 9.00

 

Sijoitusasunnot.com Group Oyj (”Sijoitusasunnot.com”, ”Yhtiö”) selvittää mahdollisuuksia toteuttaa listautumisanti ja listautua Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle seuraavan 12 kuukauden aikana. Mahdollisen listautumisannin ja listautumisen tavoitteena on tukea Yhtiön liiketoiminnan kehittämistä ja laajentamista.

Sijoitusasunnot.com on Suomessa toimiva kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö. Yhtiön ydinliiketoimintana on ostaa kokonaisia kerrostaloja ja myydä ne pääosin asunnoittain eteenpäin asuntosijoittajille joko ostokunnossa tai saneerattuna. Sijoitusasunnot.comilla on myös omassa taseessaan vuokrauskohteita, jotka tuovat Yhtiölle jatkuvaa kassavirtaa.

Yhtiön kohteiden remontoinnista vastaa sen tytäryhtiö Rajape Oy. Sijoitusasunnot.com harjoittaa lisäksi sijoitusasuntoihin erikoistunutta kiinteistönvälitystoimintaa tytäryhtiönsä Kauppa Käy LKV Oy:n kautta.

Sijoitusasunnot.comin toimitusjohtaja Henri Neuvonen kommentoi:

”Sijoitusasunnot.com on alueellisiin kasvukeskuksiin keskittynyt valtakunnallinen toimija – asuntosijoittajan luottokumppani ja sijoitusasuntojen jalostuksen erikoisosaaja. Olemme keskittyneet vanhojen korjausvelallisten asuinkiinteistöjen ostamiseen, jalostamiseen ja myymiseen. Kaikki arvoketjun keskeiset työvaiheet ovat omissa käsissämme, mikä mahdollistaa tehokkaan arvonluonnin.”

Sijoitusasunnot.com on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja kannattavasti. Vuodesta 2016 vuoteen 2021 yhtiön liikevaihto on kasvanut vuosittain keskimäärin yli 75 prosenttia, oikaistun liikevoittomarginaalin ollessa samalla aikavälillä keskimäärin yli 20 prosenttia.

Keskeisiä tunnuslukuja

Konserni, tuhatta euroa 1.1.-31.12.2021 1.1.-31.12.2020
Liikevaihto 44 353 26 529
Liikevoitto 7 609 5 849
Oikaistu liikevoitto 10 788 6 790
Oikaistu liikevoitto liikevaihdosta, % 24,3 % 25,6 %
Oikaistu oman pääoman tuotto, % 33,2 % 28,1 %
Myytyjen asuntojen lukumäärä, kpl 545 303

 

Oikaistuissa luvuissa on huomioitu arvonkorotukset. Pääosa arvonkorotuksista on jalostustoiminnan tuomaa arvonnousua Yhtiön omalle taseelle siirretyissä vuokrauskohteissa.

Sijoitusasunnot.com tiedottaa mahdollisen listautumisen ja listautumisannin toteutuksesta selvitystyön valmistuttua. Selvitystyössä Yhtiön taloudellisena ja oikeudellisena neuvonantajana toimii Ernst & Young Oy.

 

Sijoitusasunnot.com Group lyhyesti

Sijoitusasunnot.com on valtakunnallisesti toimiva kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö. Visionamme on olla alamme suunnannäyttäjä ja asuntosijoittajan tärkein kumppani. Ydinliiketoimintaamme on ostaa kokonaisia vanhoja korjausvelallisia kerrostaloja ja myydä ne eteenpäin sijoittajille joko sellaisenaan tai saneerattuna. Lisäksi meillä on omassa taseessa portfolio asuin- sekä teollisuuskiinteistöjä. Harjoitamme myös sijoitusasuntoihin erikoistunutta kiinteistövälitystoimintaa omistamamme Kauppa Käy LKV:n kautta. 

Vuonna 2021 Sijoitusasunnot.comin liikevaihto oli 44 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee 34 henkilöä. 

sijoitusasunnot.com

Miksi asuntosijoittaminen on parempi vaihtoehto kuin moni muu sijoituskohde?

24.11.2023

Sijoittaminen on mainio keino laittaa raha tuottamaan sen sijaan, että makuuttaisi rahaa tilillä. Nykyään sijoittajalle on tarjolla monia eri vaihtoehtoja ja sijoitusmaailma voi vaikuttaa erityisesti ensikertalaisen silmin monimutkaiselta. Asuntosijoittaminen erottuu kuitenkin vaihtoehtojen joukossa edukseen. Tässä artikkelissa pureudumme siihen, miksi asuntosijoittaminen on parempi vaihtoehto kuin esimerkiksi rahastoihin sijoittaminen.

Tämän verran tarvitset rahaa ensimmäisen sijoitusasunnon ostamiseen

10.10.2023

Usein luullaan, että asuntosijoittamisen aloittaminen vaatii valtavasti omaa rahaa eli omarahoitusosuutta. Totuus on kuitenkin se, että siihen pääsee kiinni melko pienellä rahalla. Tässä artikkelissa avataan tarkemmin sitä kuinka sijoitusasunnon ostaminen yleensä rahoitetaan.

Tämän vuoksi sinun kannattaa aloittaa asuntosijoittaminen

10.10.2023

Ensimmäisen sijoitusasunnon ostamista ei kannata jäädä harkitsemaan loputtomasti. Mitä aikaisemmin aloitat sijoittamisen, sitä pidempi aika sinulla on kasvattaa varallisuuttasi ja kerryttää vuokratuloja.

Aloita asuntosijoittaminen: houkutteleva tapa kasvattaa omaa varallisuutta

06.10.2023

Asuntosijoittaminen on sijoitusmuoto, joka tarjoaa houkuttelevan tavan kasvattaa varallisuutta ja saavuttaa taloudellista riippumattomuutta. Lue miksi juuri nyt on erinomainen aika astua asuntosijoittamisen maailmaan ja miksi se sopii lähes kaikille. 

Lue lisää blogistamme

LIITY ASUNTOSIJOITTAJIEN SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAAT ENSIMMÄISENÄ TIEDON UUSISTA SIJOITUSKOHTEISTA!

Liity postituslistalle

Liittymällä joukkoon mukaan saat:

  • Ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme
  • Työkalut ja oppaat ilmaiseksi käyttöösi
  • Tiedon uusista artikkeleista suoraan sähköpostiisi