Sisältöön sitemap
12.05.2022

Tiedote: Sijoitusasunnot.com Group Oyj selvittää mahdollisuuksia listautua Nasdaq First North -markkinapaikalle

Sijoitusasunnot.com Group Oyj
Lehdistötiedote 12.5.2022 klo 9.00

 

Sijoitusasunnot.com Group Oyj (”Sijoitusasunnot.com”, ”Yhtiö”) selvittää mahdollisuuksia toteuttaa listautumisanti ja listautua Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle seuraavan 12 kuukauden aikana. Mahdollisen listautumisannin ja listautumisen tavoitteena on tukea Yhtiön liiketoiminnan kehittämistä ja laajentamista.

Sijoitusasunnot.com on Suomessa toimiva kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö. Yhtiön ydinliiketoimintana on ostaa kokonaisia kerrostaloja ja myydä ne pääosin asunnoittain eteenpäin asuntosijoittajille joko ostokunnossa tai saneerattuna. Sijoitusasunnot.comilla on myös omassa taseessaan vuokrauskohteita, jotka tuovat Yhtiölle jatkuvaa kassavirtaa.

Yhtiön kohteiden remontoinnista vastaa sen tytäryhtiö Rajape Oy. Sijoitusasunnot.com harjoittaa lisäksi sijoitusasuntoihin erikoistunutta kiinteistönvälitystoimintaa tytäryhtiönsä Kauppa Käy LKV Oy:n kautta.

Sijoitusasunnot.comin toimitusjohtaja Henri Neuvonen kommentoi:

”Sijoitusasunnot.com on alueellisiin kasvukeskuksiin keskittynyt valtakunnallinen toimija – asuntosijoittajan luottokumppani ja sijoitusasuntojen jalostuksen erikoisosaaja. Olemme keskittyneet vanhojen korjausvelallisten asuinkiinteistöjen ostamiseen, jalostamiseen ja myymiseen. Kaikki arvoketjun keskeiset työvaiheet ovat omissa käsissämme, mikä mahdollistaa tehokkaan arvonluonnin.”

Sijoitusasunnot.com on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja kannattavasti. Vuodesta 2016 vuoteen 2021 yhtiön liikevaihto on kasvanut vuosittain keskimäärin yli 75 prosenttia, oikaistun liikevoittomarginaalin ollessa samalla aikavälillä keskimäärin yli 20 prosenttia.

Keskeisiä tunnuslukuja

Konserni, tuhatta euroa 1.1.-31.12.2021 1.1.-31.12.2020
Liikevaihto 44 353 26 529
Liikevoitto 7 609 5 849
Oikaistu liikevoitto 10 788 6 790
Oikaistu liikevoitto liikevaihdosta, % 24,3 % 25,6 %
Oikaistu oman pääoman tuotto, % 33,2 % 28,1 %
Myytyjen asuntojen lukumäärä, kpl 545 303

 

Oikaistuissa luvuissa on huomioitu arvonkorotukset. Pääosa arvonkorotuksista on jalostustoiminnan tuomaa arvonnousua Yhtiön omalle taseelle siirretyissä vuokrauskohteissa.

Sijoitusasunnot.com tiedottaa mahdollisen listautumisen ja listautumisannin toteutuksesta selvitystyön valmistuttua. Selvitystyössä Yhtiön taloudellisena ja oikeudellisena neuvonantajana toimii Ernst & Young Oy.

 

Sijoitusasunnot.com Group lyhyesti

Sijoitusasunnot.com on valtakunnallisesti toimiva kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö. Visionamme on olla alamme suunnannäyttäjä ja asuntosijoittajan tärkein kumppani. Ydinliiketoimintaamme on ostaa kokonaisia vanhoja korjausvelallisia kerrostaloja ja myydä ne eteenpäin sijoittajille joko sellaisenaan tai saneerattuna. Lisäksi meillä on omassa taseessa portfolio asuin- sekä teollisuuskiinteistöjä. Harjoitamme myös sijoitusasuntoihin erikoistunutta kiinteistövälitystoimintaa omistamamme Kauppa Käy LKV:n kautta. 

Vuonna 2021 Sijoitusasunnot.comin liikevaihto oli 44 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee 34 henkilöä. 

sijoitusasunnot.com

LIITY ASUNTOSIJOITTAJIEN SÄHKÖPOSTILISTALLE JA SAAT ENSIMMÄISENÄ TIEDON UUSISTA SIJOITUSKOHTEISTA!

Liity postituslistalle

Liittymällä joukkoon mukaan saat:

  • Ensimmäisenä tiedon uusista kohteistamme
  • Työkalut ja oppaat ilmaiseksi käyttöösi
  • Tiedon uusista artikkeleista suoraan sähköpostiisi