Sisältöön sitemap

Päivitys 19.12.2022: haku on päättynyt ja tehtävä täytetty, kiitos kaikille hakijoille

Tule osaksi vuokraus- ja asiakaspalvelutiimiämme tarjoamaan ihmisille koteja!

Sijoitusasunnot.com Group Oyj on valtakunnallisesti toimiva kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö. Visionamme on olla alamme suunnannäyttäjä ja asuntosijoittajan tärkein kumppani. Ydinliiketoimintaamme on ostaa kokonaisia kerrostaloja tai muita isompia kiinteistökokonaisuuksia kerralla, ja myydä ne eteenpäin sijoittajille joko sellaisenaan tai saneerattuna. Lisäksi meillä on omassa vuokrauskäytössä kohteita ympäri Suomea sekä harjoitamme välitystoimintaa omistamamme välitysliikkeen kautta.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan osaksi Sijoitusasunnot.comia asiakaspalvelun ja vuokrauksen tiimiin! Meillä on useissa kerrostaloissa ollut isot remontit päällä, ja nyt kun remontit valmistuvat niin monet asunnot kaipaavat uusia vuokralaisia. Tämän johdosta tarvitsemme yhden uuden käsiparin työkaveriksi.

Päätehtäväsi on hoitaa vuokrauksen asiakaspalvelua. Asiakaspalvelun lisäksi toimenkuvasi tulee sisältämään esimerkiksi vuokrasopimusten tekemistä, laskutusta, vuokralaishallinnointiin liittyviä asioita, huoltopyyntöjen käsittelyä, avainhallintaa sekä paljon muuta.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Toivomme että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.1.2023 – aloitusajankohdasta voidaan toki neuvotella sopivan henkilön löydyttyä.

Toimistomme sijaitsee Jyväskylän Matkakeskuksessa Hannikaisenkadulla. Remontoimme reilu vuosi sitten toimistotilat erittäin viihtyisiksi sekä vastaamaan vain ja ainoastaan meidän työntekijöidemme tarpeita. Toivomme, että ainakin aluksi uusi työntekijä olisi toimistollamme läsnä jotta perehdytys ja työn aloitus sujuu moitteettomasti, mutta myös etätyö on mahdollista tämän jälkeen.

Lähtöpalkka tähän tehtävään on 2200 – 2400 euroa kuukaudessa, lisäksi bonukset päälle. Meillä on mm. puolivuosittainen bonus, joka on sama kaikille yhtiön työntekijöille: mitä paremmin puolivuosi on mennyt, sitä parempi on aina bonuskin. Toimistollamme on työntekijöille hedelmiä, leipää, rahkaa, vichyä, limpparia, kahvia ja muita vastaavia välipaloja tarjolla.

Millaista tiimikaveria etsimme?💚

  • Olet hyvä tyyppi ja hallitset puhelimessa puhumisen!
  • Asiakaspalvelu on vahvuutesi ja olet hyvä ihmisten kanssa
  • Olet tarkka ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Tehtävät tulevat sisältämään myös laskutuksen asioita
  • Mikäli sinulla on Tampuuri- järjestelmästä kokemusta, se katsotaan eduksi
  • Opit nopeasti, hahmotat hyvin kokonaisuuksia
  • Olet itseohjautuva ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot
  • Sinulla on sujuva suomen- ja englannin kielen taito

Kaikkea ei todellakaan tarvitse osata, mutta kiinnostus asiakaspalvelutyöhön ja asiakkaiden erilaisten tilanteiden ratkaiseminen on tässä tehtävässä tärkeää. Sinulla on tukenasi etenkin meidän kokenut ja asiantunteva vuokraustiimi, mutta myös muu Sijoitusasunnot.comin konttorin porukka. Yksin et jää missään tehtävässä ja apua on aina saatavilla.

Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo meille sähköpostitse osoitteeseen rekry@sijoitusasunnot.com. Laita otsikoksi REKRY: Asiakaspalvelu ja vuokraus. Työtehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä.

Johanna Airo ja Veera Tukia
050 551 5439 (ma-pe, 8-16)
rekry@sijoitusasunnot.com

Me odotamme sinua työkaveriksemme!

Johanna Airo

Vuokrauspäällikkö

050 551 5439

johanna.airo@sijoitusasunnot.com

Tutustu

Veera Tukia

Palvelupäällikkö

050 5013210

veera.tukia@sijoitusasunnot.com

Tutustu