Sisältöön sitemap

Rekry: Sijoitusasuntomyyjä Sijoitusasunnot.comille!

 

Ei mikään geneerinen “näköalapaikka” vaan oikeasti Suomen paras paikka asuntosijoittamisen maailmaan! Etsimme nyt myynnin ammattilaista Suomen johtavaan asuntosijoitusyhtiöön! Katso alta lisätietoja siitä, millaisesta pestistä on kyse ja millainen henkilö tähän tehtävään on haussa!


Etsitään tulosorientoitunutta myyjää!

Etsitään tulosorientoitunutta myyjää! Katso video ja kuule lisää työpaikasta ja meistä yrityksenä! (siirryt YouTuben puolelle).

 

Sijoitusasunnot.com Group Oyj on valtakunnallisesti toimiva kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö. Visionamme on olla alamme suunnannäyttäjä ja asuntosijoittajan tärkein kumppani. Ydinliiketoimintaamme on ostaa kokonaisia kerrostaloja tai muita isompia kiinteistökokonaisuuksia kerralla, ja myydä ne eteenpäin sijoittajille joko sellaisenaan tai saneerattuna. Lisäksi meillä on omassa vuokrauskäytössä kohteita ympäri Suomea sekä harjoitamme välitystoimintaa omistamamme välitysliikkeen kautta.

Liity dynaamiseen tiimiimme – Etsimme tulosorientoitunutta myyjää!

Haluatko olla osa huipputiimiä, joka ravistelee asuntokaupan pelikenttää? Etsimme sinua, asuntosijoittamisesta innostunut myynnin tekijä, joka olet omimmillasi vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Meillä ei seurata vanhoja polkuja, vaan luodaan uusia uria matkalla menestykseen!

Mitä teet?

Työskentelet yhteistyössä myyntitiimimme kanssa ja teet myyntityötä proaktiivisesti asiakkaidemme kanssa eri kanavissa. Suurimmaksi osaksi tavoitat asiakkaat puhelimitse ja sähköpostitse tehden asiakkaiden kanssa kauppaa, jossa sekä sinä että asiakas voittavat! 

Miksi Sijoitusasunnot.com?

Meillä Sijoitusasunnot.comilla on kiistatta Suomen paras tieto siitä, millaiset sijoitusasunnot liikkuvat missäkin Suomen kaupungissa ja millaisella tuottovaatimuksella. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, jossa pääset näyttämään taitosi modernin myynnin parissa. Laaja datamäärä ja huippuluokan työkalut ovat tukenasi, ja tiimimme on täynnä innostavia osaajia.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta todistettua näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä sekä ymmärrystä ja intohimoa sijoitusasuntomarkkinaa kohtaan, käytännön kokemus alalta katsotaan eduksi

Sopivan ehdokkaan vaatimukset ovat:

  • Todistettu näyttö menestyksekkäästä myyntityöstä
  • Ymmärrys ja intohimo asuntosijoittamista kohtaan
  • Erinomaiset puhelin- ja sähköpostiviestinnän taidot 
  • Muuntautumiskykyisyys erilaisissa asiakastilanteissa
  • Arvostamme mikäli Sales Forcen (tai vastaavan CRM:n) käyttö on sinulle tuttua
  • Arvostamme mikäli omaat henkilökohtaista kokemusta sijoitusasuntomarkkinasta
  • Olet vahva tiimipelaaja, jolla on positiivinen, energinen ja toimeen tarttuva ote työhön sekä vahva kehittymisenhalu
  • Sinulla on mahdollisuus työskennellä Jyväskylän toimistollamme

Miten menestyt työssäsi? 

Olet kokonaisuuksien hallitsija, joka ymmärtää asuntosijoittamisen lainalaisuudet. Sinulla positiivinen ja energinen ote työhön sekä erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle inspiroivan, rennon ja avoimen työyhteisön, jossa töitä tehdään yhdessä hyvällä sykkeellä. Työssäsi haastat itsesi ja kasvat osana asuntosijoittamisen ydintä. Tarjoamme houkuttelevan tulospalkkauksen, bonukset ja kattavat henkilöstöedut. 

Tuemme ja koulutamme sinua. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon, puhelin-, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä erittäin viihtyisät toimistotilat, jotka on remontoitu vastaamaan vain ja ainoastaan meidän työntekijöidemme tarpeita.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Jyväskylän Matkakeskuksessa Hannikaisenkadulla. Työyhteisömme on tiivis ja ihmiset tekevät pääosin töitä yhdessä toimistolla. Työ edellyttää pääasiallista työskentelyä Jyväskylän toimistoltamme käsin.

Etenkin aluksi uuden työntekijän läsnäolo toimistollamme on tärkeää, jotta perehdytys ja työn aloitus sujuu moitteettomasti. Tämän jälkeen myös satunnainen etätöiden tekeminen on mahdollista.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo meille sähköpostitse osoitteeseen rekry@sijoitusasunnot.com. Voit myös tehdä vaikutuksen meihin 60 sekunnissa älypuhelimellasi kuvatulla esittelyvideolla. Toimita mahdollinen video hakemuksesi liitteenä tai linkkinä viimeistään torstaihin 11.4. mennessä. Laita otsikoksi REKRY: Sijoitusasuntosuntomyyjä. Työtehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä, joten älä aikaile hakemisen kanssa.

Jos et ilmoituksesta tai kotisivuiltamme löytänyt kaikkia vastauksia kysymyksiisi, voit soittaa yrityksemme myyntijohtajalle Kalle Harmaalalle keskiviikkona 27.3. klo 15.00-16.00 tai tiistaina 2.4. klo 13.00-15.00. Kalle Harmaala p. 040 548 1199

Tälläisiä työkavereita saat!

Jasmine Malinen

Myynnin assistentti, LKV, LVV

050 353 8313

jasmine.malinen@sijoitusasunnot.com

Iida-Elina Isberg

Myynnin assistentti

050 353 8313

iida-elina.isberg@sijoitusasunnot.com

Matti Honkasalo

Myynti ja välitystoiminta, Vastaava hoitaja, LKV

041 4392 489

matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com