Sisältöön sitemap

Tarjolla työpaikka vuokraustoiminnan parissa Sijoitusasunnot.comilla!

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan osaksi Sijoitusasunnot.comin vuokrauksen ja asiakaspalvelun tiimiä!

Mitä teet? 

Päätehtäväsi on hoitaa asuntojen vuokraukseen liittyviä tehtäviä.

Toimenkuvasi tulee sisältämään esimerkiksi vuokrasopimusten laatimista, vuokralaisehdokkaiden yhteydenottoihin vastaamista, näyttöjen järjestämistä, vuokrailmoitusten laatimista, vuokralaishallinnointiin liittyviä asioita sekä paljon muuta.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Miksi Sijoitusasunnot.com?

Me Sijoitusasunnot.comilla hallinnoimme noin 800 omistamamme asunnon portfoliota. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, jossa pääset oppimaan alan parhaat käytänteet asuntojen tehokkaaseen vuokraukseen nykyaikaisia toimintatapoja käyttäen. Huippuluokan työkalut ovat tukenasi, ja tiimimme on täynnä innostavia osaajia.

Millaista tiimikaveria etsimme?

Olet positiivinen tiimityöskentelijä ja sinulla on ratkaisukeskeinen asenne.

Tarkkuus ja myynnillisyys ovat vahvuuksiasi ja olet hyvä ihmisten kanssa.

Omaat hyvän paineensietokyvyn. Opit nopeasti, hahmotat hyvin laajempiakin kokonaisuuksia.

Olet itseohjautuva ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Tampuuri- järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Sinulla on sujuva suomen- ja englannin kielen taito.

 

Mitä tarjoamme?


Tarjoamme sinulle inspiroivan, rennon ja avoimen työyhteisön, jossa töitä tehdään yhdessä hyvällä sykkeellä. Työssäsi haastat itsesi ja kasvat yhdessä tiimisi kanssa asuntovuokrauksen rautaiseksi ammattilaiseksi.

Työtehtävän lähtöpalkka on 2 500€/kk

Tuemme ja koulutamme sinua. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon, puhelin-, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä erittäin viihtyisät toimistotilat, jotka on remontoitu vastaamaan vain ja ainoastaan meidän työntekijöidemme tarpeita.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Jyväskylän Matkakeskuksessa Hannikaisenkadulla. Työyhteisömme on tiivis ja ihmiset tekevät pääosin töitä yhdessä toimistolla. Työ edellyttää pääasiallista työskentelyä Jyväskylän toimistoltamme käsin.

Etenkin aluksi uuden työntekijän läsnäolo toimistollamme on tärkeää, jotta perehdytys ja työn aloitus sujuu moitteettomasti. Tämän jälkeen myös satunnainen etätöiden tekeminen on mahdollista.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo meille sähköpostitse osoitteeseen rekry@sijoitusasunnot.com. Voit myös tehdä vaikutuksen meihin 60 sekunnissa älypuhelimellasi kuvatulla esittelyvideolla. Toimita mahdollinen video hakemuksesi liitteenä tai linkkinä viimeistään perjantaihin 31.5. mennessä. Laita otsikoksi REKRY: Vuokrauskoordinaattori. Työtehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä, joten älä aikaile hakemisen kanssa.

Jos et ilmoituksesta tai kotisivuiltamme löytänyt kaikkia vastauksia kysymyksiisi, voit soittaa yrityksemme vuokrauspäällikölle Johanna Airolle keskiviikkona 15.5. klo 15.00-16.00 tai perjantaina 17.5. klo 13.00-15.00. Johanna Airo p. 050 551 5439

Tälläisiä työkavereita saat!

Hanne Härkönen

Business Controller

040 832 7938

hanne.harkonen@sijoitusasunnot.com

Tutustu

Veera Tukia

Palvelupäällikkö

050 5013210

veera.tukia@sijoitusasunnot.com

Tutustu

Matti Honkasalo

Myynti ja välitystoiminta, Vastaava hoitaja, LKV

041 4392 489

matti.honkasalo@sijoitusasunnot.com