Vuokrattavaa varasto-, tuotanto- ja toimistotilaa Jyväskylästä

Huom! Katso myös myytävät tilat Vaajakosken Teollisuustalosta.

Vaajakoskella, Päijänteen rannalla, sijaitsee suuri historiallinen kiinteistö, nykyiseltä nimeltään Vaajakosken Teollisuustalo,  jossa on valmistettu sota-aikana mm. piikkilankaa sekä muita metalliteollisuuden tuotteita. Tänä päivänä kiinteistö palvelee kirjavaa joukkoa eri alojen toimijoita.

Teollisuustalo tukee erittäin hyvin toimijoita, jotka tarvitsevat edullista tuotanto-, varasto- ja/tai toimistotilaa. Keskeinen sijainti, autolla vajaa 10 minuuttia Jyväskylän keskustasta sekä vehreä ympäristö antavat hyvät lähtökohdat yritystoiminnan pyörittämiselle.

Tilat ovat tällä hetkellä pääosin vuokrattu, mutta vapaana on jonkin verran tuotanto-, varasto- sekä toimistotilaa. Tiloja pystyy muokkaamaan melko vapaasti vuokralaisen tarvitsemaan käyttöön. Ota yhteyttä ja tule paikan päälle katsomaan lisää!

Varasto- ja tuotantotilat 1. krs

Lisätietoja

Ensimmäisessä kerroksessa on varasto- sekä tuotantotilaa. Tiloihin pääsee kulkemaan lastauslaiturin kautta, jossa on kaksi erillistä nosto-ovea sekä yksi kulkuovi.  Tilojen korkeus on noin 4 metriä.

Varasto- ja tuotantotilat 2. krs

Lisätietoja

Toisessa kerroksessa on vapaana erilaista tuotanto- sekä varastotilaa. Vuokrattavia tiloja on mahdollista yhdistää ja mahdollisuuksien mukaan myös pilkkoa pienempiin osiin.

450 m2 tila: Kulku lastauslaiturin kautta, tiloissa pukuhuoneet ja suihkutilat. Mahdollisuus purkaa väliseiniä, jolloin tilasta tulee yhtenäisempi.

Toimistotilat 2. krs

Lisätietoja

Toisessa kerroksessa on jonkin verran toimistotiloja. Vuokriin kuuluu vesi ja lämmitys. Sähkö arvion mukaan. Kaikissa sisäkäytävän tiloissa on ikkuna käytävään, joka tuo avaruutta ja valoa tilaan. Toimistotiloista löytyy pieni keittiö, jääkaappi ja mikro.

Teollisuustalon muut palvelut

Teollisuustalossa sijaitsee ruokala, josta voi syödä kattavan ja edullisen lounaan.

Jyväskylän Kartin Center aloittaa toimintansa 1.3.2016. Heillä kahvio sekä A-oikeudet.

Saunatilat vuokrattavissa.

Kokoustilat + mahdollisuus tilata tarjoilut ruokalasta.

Paljon ilmaista parkkitilaa.

Sijainti kartalla

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Henri Neuvonen
Toimitusjohtaja

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Autan parhaani mukaan!

puh. 0400 778 146
vastausosoite

Ota yhteyttä lomakkeella

1 + 1 = ?