Sisältöön sitemap

Tulossa myyntiin uniikkeja sijoitusasuntoja Hämeenlinnasta!

Tällä kertaa meillä on todella poikkeuksellinen kohde tarjolla! Tuomme myyntiin sijoitusasuntoja 1900-luvun alussa muuratusta täystiilitalosta. Kyseessä on historiallinen kohde, joka seisoo omalla tontilla aivan Vanajaveden rannassa ja noin kilometrin päässä keskustasta.

Katso teaser-video yltä

Vain Sijoitusasunnot.comissa – näitä et löydä mistään muualta!

Nämä Hämeenlinnan sijoitusasunnot eivät tule myyntiin Oikotielle tai Etuoveen, vaan ne myydään Sijoitusasunnot.comin sivujen kautta. Hämeenlinna sijoituskohteemme tarjoaa nykyisessä sijoitusasuntomarkkinassa mahdollisuuden, jota ei joka päivä vastaan tule! Tarjolla on täysin uniikki kokonaisuus uskomattomalla sijainnilla ja edullisilla myyntihinnolla!

Haluatko saada ensimmäisenä tiedon tästä kohteesta? Liity listalle.

Millainen kohde on kyseessä?

🏢 Todella upea kohde, miljöö ja sijainti Vanajaveden äärellä

🛠️ Mittava 1,2M€ perusparannus 2006 eli noin 80 000€ / asunto!

📈 Valmiiksi vuokratut asunnot, joten sijoittaja pääsee välittömästi käsiksi vuokratuottoon ja tietää vuokratason tarkkaan

💶 Edulliset myyntihinnat ja oma tontti

💸 Loistava flippipotentiaali

❤️ Taloyhtiöllä oma rantasauna ja viinikellari

 

Kohteen myynti alkaa huhtikuussa 2024. Julkaisemme kohteen kaikki tiedot nettisivuillamme, kun myynti alkaa.

Sijoitusasunnot.com?

Luotettu kauppakumppani

Tärkeintä meille on tuottaa arvoa asuntosijoittajillemme, joka voi tarkoittaa tapauskohtaisesti esim. alhaisia myyntihintoja, erinomaista vuokratuottoa, valmiiksi rahoitettuja kohteita (yhtiölainalliset asunnot) ja alennuksia rakennusliikkeiden uudiskohteiden asunnoista.

Tutkimme kohteet huolellisesti ja pyrimme avaamaan myyntimateriaaleissa tarkkaan ne asiat, minkä takia meidän mielestämme kyseessä on hyvä sijoitus. Pyrimme aina tarjoamaan parempia vaihtoehtoja mitä julkisilta markkinoilta löytyy.

Asiakkaamme pitävät meistä, koska pidämme sanamme, tarjoamme valmiin ja heti tuottoa tuovan paketin asuntosijoittajan tarpeisiin ja koska voimme tarjota asunnot erittäin hyvillä hinnoilla.