Sisältöön sitemap

Tulossa myyntiin huhtikuussa erinomaisia sijoitusasuntoja Lahdesta!

Valmistelemme vielä viimeisiä viilauksia myyntimateriaaleihin. Laitamme asunnot verkkosivuillemme myyntiin huhtikuun aikana, ja tuttuun tapaan tarjoamme erittäin kattavat, juuri asuntosijoittajille tehdyt materiaalit kohteesta: alueen esittely, vuokratason analysointi ja taloyhtiön läpikäynti – kohteen esittelyvideota ja monia muita seikkoja unohtamatta!

Vain Sijoitusasunnot.comissa – näitä et löydä mistään muualta!

Nämä Lahden sijoitusasunnot eivät tule myyntiin Oikotille tai Etuoveen, vaan ne myydään Sijoitusasunnot.comin sivujen kautta. Ensimmäisenä tiedon uusista myyntikohteistamme saavat sähköpostilistamme jäsenet. Uutiskirjeemme lukijat saavat myös mm. kattavat materiaalit kaikista kohteista sekä ilmaiset vuokrasopimuspohjat, vuokratuottolaskurit ja ajankohtaista, asiantuntevaa tietoa asuntosijoittamisesta.

Älä jää paitsi rahanarvoisista sijoitusmahdollisuuksista – tilaa uutiskirjeemme jo tänään!

 

Ole askeleen edellä muita asuntosijoittaja – tilaa uutiskirjeemme!

Se ei maksa mitään. Emme myy asuntoja tavallisilla markkinapaikoilla, ja nämäkin Lahden sijoitusasunnot tulevat myyntiin Sijoitusasunnot.comiin. Saat jatkossa ensimmäisenä tiedon kaikista (myymme houkuttelevasti hinnoiteltuja sijoitusasuntoja ympäri Suomen) kohteistamme!

(Emme lähetä spämmiä, ja voit aina halutessasi poistua koska tahansa parilla klikkauksella.)


 

Millainen kohde on kyseessä?

🌲 Sijainti rauhallisella ja luonnonläheisellä asuinalueella Lahden keskustan lähellä.

🛒 Peruspalvelut, kuten lähikauppa, päiväkoti, ravintola ja leikkialueet, sijaitsevat kävelymatkan päässä!

🏙️ Isompiin palveluihin on helppo matkustaa, sillä Lahden keskusta sijaitsee vain reilun 10 minuutin ajomatkan päässä.

👪 Asunnot ovat sijoitusasuntona erinomainen vaihtoehto, sillä vuokrakysyntä on hyvä ja käyttöaste on 100 %.

📈 Valmiiksi vuokrattuina asunnot tuottavat jopa 8% vuokratuottoa.

🪚 Sopii myös asuntoflippaajalle – remontin tekemällä ja myymällä julkiseen markkinaan on tästä yhtiöstä tehty todella kovia myyntivoittoja!

🏷️ Asuntojen hintataso on erittäin edullinen ja selvästi alle saman postinumeroalueen vastaavien, nyt myynnissä olevien asuntojen.

🧾 Asuntoihin kohdistuu suuret tuloutetut velkaosuudet, jotka asuntosijoittaja voi vähentää täysimääräisenä omassa verotuksessaan.

🔧 Erittäin edullinen hoitovastike 3,3 euroa/m2.

💰 Taloyhtiön tilinpäätös on ollut erittäin hyvä ja vuonna 2022 tilikausi päättyi yli 27.000 euroa ylijäämäisenä!

📅 Vuonna 1990 rakennettu taloyhtiö, jonka tekninen kunto on hyvä

🚏 Kattavat paikallisliikenneyhteydet heti kotiovelta mm. Lahden keskustaan!

 

Ole askeleen edellä muita asuntosijoittaja – tilaa uutiskirjeemme!

Toimintamme poikkeaa merkittäväsit perinteisestä asuntokaupasta. Emme myy asuntoja tavallisilla markkinapaikoilla, vaan keskitymme tarjoamaan asuntomme ainoastaan Sijoitusasunnot.com-sivustomme kautta. Muun muassa näin voimme pitää hinnat edullisina ja tarjota asiakkaillemme erinomaisia diilejä!
 
Uutiskirjeemme tilaajat saavat enemmän kuin vain myyntitiedot. He saavat myös yksityiskohtaiset materiaalit kaikista kohteistamme, ilmaiset vuokrasopimuspohjat, vuokratuottolaskurit, ja asiantuntevaa tietoa asuntosijoittamisesta.!

(Emme lähetä spämmiä, ja voit aina halutessasi poistua koska tahansa parilla klikkauksella.)

Luotettu kauppakumppani

Tärkeintä meille on tuottaa arvoa asuntosijoittajillemme, joka voi tarkoittaa tapauskohtaisesti esim. alhaisia myyntihintoja, erinomaista vuokratuottoa, valmiiksi rahoitettuja kohteita (yhtiölainalliset asunnot) ja alennuksia rakennusliikkeiden uudiskohteiden asunnoista.

Tutkimme kohteet huolellisesti ja pyrimme avaamaan myyntimateriaaleissa tarkkaan ne asiat, minkä takia meidän mielestämme kyseessä on hyvä sijoitus. Pyrimme aina tarjoamaan parempia vaihtoehtoja mitä julkisilta markkinoilta löytyy.

Asiakkaamme pitävät meistä, koska pidämme sanamme, tarjoamme valmiin ja heti tuottoa tuovan paketin asuntosijoittajan tarpeisiin ja koska voimme tarjota asunnot erittäin hyvillä hinnoilla.