Sisältöön sitemap

Tulossa myyntiin erinomaisia sijoitusasuntoja Mikkelistä!

Tuomme pian tarjolle sijoitusasuntoja 1950-luvun taloyhtiöstä Mikkelin parhaalta paikalta! Alue on aivan keskustan tuntumassa ja lähellä ammattikorkeakoulua.  Asunnot tulevat myyntiin helmikuussa 2024! Tuttuun tapaan tarjoamme kattavat, juuri asuntosijoittajille tehdyt materiaalit kohteesta.

Vain Sijoitusasunnot.comissa – näitä et löydä mistään muualta!

Nämä sijoitusasunnot eivät tule myyntiin Oikotielle tai Etuoveen, vaan ne myydään Sijoitusasunnot.comin sivujen kautta. Lahden sijoituskohteemme tarjoaa nykyisessä sijoitusasuntomarkkinassa mahdollisuuden, jota ei joka päivä vastaan tule! Tarjolla on siistejä valmiiksi vuokrattuja kaksioita ja kolmioita, hyvällä vuokratuotolla, erinomaisella vuokrattavuudella ja todella halutulta alueelta.

Haluatko saada ensimmäisenä tiedon tästä kohteesta? Liity listalle.

Oma tontti, peruskorjattu yhtiö, hissi ja hyvä vuokratuotto!

Tässä kohteessa yhdistyvät laadukas taloyhtiö, loistava sijainti sekä erinomainen vuokrattavuus! Asunnot soveltuvat erinomaisesti pitkäjänteisen asuntosijoittajan pitosalkkuun.

Taloyhtiön ikään nähden näissä siisteissä asunnoissa on hyvät ja modernit pohjaratkaisut.

Erinomainen sijainti ammattikorkeakoulun lähellä

Mikkeli on 52 000 asukkaan korkeakoulukaupunki, jossa väestökehitys on neutraalia. Mikkelissä on noin 4600 korkeakouluopiskelijaa ja AMK :n kampus sijaitsee aivan tämän kohteen lähellä.

Kohde tulee myyntiin helmikuussa 2024 ja kaikki tiedot tullaan julkaisemaan Sijoitusasunnot.comin verkkosivuilla.

Sijoitusasunnot.com?

Luotettu kauppakumppani. Tärkeintä meille on tuottaa arvoa asuntosijoittajillemme, joka voi tarkoittaa tapauskohtaisesti esim. alhaisia myyntihintoja, erinomaista vuokratuottoa, valmiiksi rahoitettuja kohteita (yhtiölainalliset asunnot) ja alennuksia rakennusliikkeiden uudiskohteiden asunnoista. Tutkimme kohteet huolellisesti ja pyrimme avaamaan myyntimateriaaleissa tarkkaan ne asiat, minkä takia meidän mielestämme kyseessä on hyvä sijoitus. Pyrimme aina tarjoamaan parempia vaihtoehtoja mitä julkisilta markkinoilta löytyy. Asiakkaamme pitävät meistä, koska pidämme sanamme, tarjoamme valmiin ja heti tuottoa tuovan paketin asuntosijoittajan tarpeisiin ja koska voimme tarjota asunnot erittäin hyvillä hinnoilla.