Sisältöön sitemap

Tulossa myyntiin erinomaisia sijoitusasuntoja Lahdesta!

Tuomme pian tarjolle rivitaloasuntoja asuntosijoittajille siististä ja viihtyisästä 1990-luvun taloyhtiöstä Lahdesta! Rauhallinen asuinalue hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lyhyen matkan päässä palveluista. Aivan kohteen lähellä on runsaasti ulkoilumahdollisuuksia, kuten suosittu luonnonsuojelualue. Kohde on vesistön lähellä. Asunnot tulevat myyntiin joulukuussa 2023! Tuttuun tapaan tarjoamme kattavat, juuri asuntosijoittajille tehdyt materiaalit kohteesta.


Katso teaser-video yltä

Vain Sijoitusasunnot.comissa – näitä et löydä mistään muualta!

Nämä sijoitusasunnot eivät tule myyntiin Oikotielle tai Etuoveen, vaan ne myydään Sijoitusasunnot.comin sivujen kautta. Lahden sijoituskohteemme tarjoaa nykyisessä sijoitusasuntomarkkinassa mahdollisuuden, jota ei joka päivä vastaan tule! Tarjolla on siistejä valmiiksi vuokrattuja rivitaloasuntoja, kovalla vuokratuotolla, erinomaisella vuokrattavuudella ja todella halutulta alueelta. Kohteen myyntihinnat ovat selvästi alle alueen hintatason!

Haluatko saada ensimmäisenä tiedon tästä kohteesta? Liity listalle.

Millainen kohde on kyseessä?

🏢 Alueelta harvoin tarjolla oleva 1990-luvun rivitaloyhtiö.

📈 Valmiiksi vuokratut asunnot, joten sijoittaja pääsee välittömästi käsiksi vuokratuottoon ja tietää vuokratason tarkkaan.

💶 Erittäin edulliset myyntihinnat. Asunnot myydään selvästi alle alueen hintatason.

💸 Erinoimainen vuokratuotto. Vuokratuotto yli 10%!

🚏 Rivitaloasuntoja erinomaisilla pohjaratkaisuilla. Asunnot ovat erittäin haluttuja vuokralaisten keskuudessa.

📌 Hyvä sijainti. Sijainti rauhallisella ja luonnonläheisellä asuinalueella, jossa kattavat palvelut kävelymatkan päässä!

 

Kohde tulee myyntiin joulukuussa 2023 Sijoitusasunnot.com nettisivuilla. Julkaisemme kohteen kaikki tiedot nettisivuillamme sunnuntaina.

 

Haluatko saada ensimmäisenä tiedon tästä kohteesta? Liity listalle.

Sijoitusasunnot.com?

Luotettu kauppakumppani. Tärkeintä meille on tuottaa arvoa asuntosijoittajillemme, joka voi tarkoittaa tapauskohtaisesti esim. alhaisia myyntihintoja, erinomaista vuokratuottoa, valmiiksi rahoitettuja kohteita (yhtiölainalliset asunnot) ja alennuksia rakennusliikkeiden uudiskohteiden asunnoista. Tutkimme kohteet huolellisesti ja pyrimme avaamaan myyntimateriaaleissa tarkkaan ne asiat, minkä takia meidän mielestämme kyseessä on hyvä sijoitus. Pyrimme aina tarjoamaan parempia vaihtoehtoja mitä julkisilta markkinoilta löytyy. Asiakkaamme pitävät meistä, koska pidämme sanamme, tarjoamme valmiin ja heti tuottoa tuovan paketin asuntosijoittajan tarpeisiin ja koska voimme tarjota asunnot erittäin hyvillä hinnoilla.