Sisältöön sitemap

Hyvä tuotto, valmiit vuokralaiset ja sijoittajalle sopiva taloyhtiö!

Tuomme loistavan kohteen asuntosijoittajille tarjolle toukokuun aikana! Kaikki myyntiin tulevat asunnot on valmiiksi vuokrattu, tuotto on hyvä ja myyntihinnat edulliset!

Nämä Kuopion sijoitusasunnot eivät tule myyntiin Oikotille tai Etuoveen, vaan ne myydään Sijoitusasunnot.comin sivujen kautta. Jätä sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme tarkat tiedot kohteesta heti kun myynti alkaa. Voit tutustua rauhassa ja päättää sitten, haluatko varata asuntoja kohteesta. 

 

Tilaa asuntojen tiedot sähköpostiisi

Ole askeleen edellä muita asuntosijoittaja.

 

Luotettu kauppakumppani

Tärkeintä meille on tuottaa arvoa asuntosijoittajillemme, joka voi tarkoittaa tapauskohtaisesti esim. alhaisia myyntihintoja, erinomaista vuokratuottoa, valmiiksi rahoitettuja kohteita (yhtiölainalliset asunnot) ja alennuksia rakennusliikkeiden uudiskohteiden asunnoista.

Tutkimme kohteet huolellisesti ja pyrimme avaamaan myyntimateriaaleissa tarkkaan ne asiat, minkä takia meidän mielestämme kyseessä on hyvä sijoitus. Pyrimme aina tarjoamaan parempia vaihtoehtoja mitä julkisilta markkinoilta löytyy.

Asiakkaamme pitävät meistä, koska pidämme sanamme, tarjoamme valmiin ja heti tuottoa tuovan paketin asuntosijoittajan tarpeisiin ja koska voimme tarjota asunnot erittäin hyvillä hinnoilla.Olemme myyneet +10 vuoden aikana satoja sijoitusasuntoja ympäri Suomen, sadoille asiakkaille. Asiakkaat pitävät meistä, koska voimme tarjota erinomaisia diilejä, laskemme kohteet auki ja olemme mutkaton kumppani.

Haluan nähdä asuntojen laskelmat ja tiedot

Kohteen korjaushistoria, vuokratieto, kassavirtalaskelmat ja mikrosijainnin tiedot.