Sisältöön sitemap

Tulossa myyntiin erinomaisia kaksioita Kuopiosta!

Tuomme pian loistavia sijoitusasuntoja erittäin alhaisilla myyntihinnoilla1980-luvun taloyhtiöstä Kuopiosta! Asunnot tulevat myyntiin joulukuun alussa. Tuttuun tapaan tarjoamme erittäin kattavat, juuri asuntosijoittajille tehdyt materiaalit kohteesta: alueen esittely, vuokratason analysointi ja taloyhtiön läpikäynti – kohteen esittelyvideota ja monia muita seikkoja unohtamatta!

Vain Sijoitusasunnot.comissa – näitä et löydä mistään muualta!

Nämä Kuopion sijoitusasunnot eivät tule myyntiin Oikotielle tai Etuoveen, vaan ne myydään Sijoitusasunnot.comin sivujen kautta. Kuopion sijoituskohteemme tarjoaa nykyisessä sijoitusasuntomarkkinassa mahdollisuuden, jota ei joka päivä vastaan tule. Vuokratuotot ovat välillä 9,5 – 12,4% ja oman pääoman tuotot ovat jopa 20-30% (70% velkavivulla ja 5% kokonaiskorolla laskettuna)! Vuokravälittäjä arvioi kaksioiden vuokratason yli tämän hetken vuokrien, joten tuottoja on mahdollista parantaa entisestään.

Myytävien kaksioiden pohjaratkaisut ovat oikein hyvät ja jokaisesta asunnosta on ikkunanäkymät kahteen ilmansuuntaan.

Alueen vuokramarkkina toimii ja kohteen käyttöaste on ollut lähes 100%.

Haluatko saada ensimmäisenä tiedon tästä kohteesta? Liity listalle.

Millainen kohde on kyseessä?

🏢 1980-luvun kohde loistavalla sijainnilla. Läheltä löytyy tarvittavat palvelut, liikuntamahdollisuudet sekä tuhansia opiskelu- ja työpaikkoja.

📈 Valmiiksi vuokratut asunnot, joten sijoittaja pääsee välittömästi käsiksi vuokratuottoon ja tietää vuokratason tarkkaan.

💶 Erittäin edulliset myyntihinnat. Asunnot myydään selvästi alle alueen hintatason.

💸 Erinoimainen vuokratuotto. Vuokratuotto yli 9,5 – 12,4%!

Kohde tulee myyntiin joulukuussa 2023 Sijoitusasunnot.com nettisivuilla. Julkaisemme kohteen kaikki tiedot nettisivuillamme sunnuntaina.

Haluatko saada ensimmäisenä tiedon tästä kohteesta? Liity listalle.

Sijoitusasunnot.com?

Luotettu kauppakumppani. Tärkeintä meille on tuottaa arvoa asuntosijoittajillemme, joka voi tarkoittaa tapauskohtaisesti esim. alhaisia myyntihintoja, erinomaista vuokratuottoa, valmiiksi rahoitettuja kohteita (yhtiölainalliset asunnot) ja alennuksia rakennusliikkeiden uudiskohteiden asunnoista. Tutkimme kohteet huolellisesti ja pyrimme avaamaan myyntimateriaaleissa tarkkaan ne asiat, minkä takia meidän mielestämme kyseessä on hyvä sijoitus. Pyrimme aina tarjoamaan parempia vaihtoehtoja mitä julkisilta markkinoilta löytyy. Asiakkaamme pitävät meistä, koska pidämme sanamme, tarjoamme valmiin ja heti tuottoa tuovan paketin asuntosijoittajan tarpeisiin ja koska voimme tarjota asunnot erittäin hyvillä hinnoilla.