Sisältöön sitemap

Varaa aika näyttöön painamalla tästä

Myynnissä: Pellavatehtaankatu 7 B 11, Tampere

Tämä ihastuttava, neliöitään tilavamman tuntuinen kolmio sijaitsee rauhallisen ja arvokkaan taloyhtiön 1.kerroksessa. Juuri remontista valmistunut, hyväkuntoinen asunto on valoisa ja harmoninen.

Tunnelmaa luovat aikakaudelle tyypilliset korkeat huoneet ja syvät ikkunalaudat, jotka yhdistyvät ylelliseen kylpyhuoneeseen ja uuteen, moderniin keittiöön.

Asunto on remontoitu todella kattavasti laadukkailla ja trendikkäillä materiaaleilla ja yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota. Remontissa on uusittu lattiamateriaalit, tasoitettu ja maalattu seinät, sekä uusittu kylpyhuone ja keittiö.

Pohjaratkaisua on muokattu nykyaikaisemmaksi ja avaraksi siirtämällä keittiö olohuoneen yhteyteen.

Asunto Oy Tampereen Pellavatehtaankatu 7 on kolmekerroksinen kerrostalo Tampereen keskustassa. Yhtiöön on tehty vuonna 1980 laaja peruskorjaus, joka piti sisällään mm. LVIS-saneerauksen. Taloyhtiöön kuuluu 18 asuinhuoneistoa, harrastetila sekä 11 autopaikkaa, jotka ovat omina osakkeinaan. Talo on rakennettu Tampereen kaupungin vuokratontille. Tontin vuokrasopimus on voimassa v. 2068 asti. Taloyhtiön yhteisinä tiloina on sauna, varastotilat sekä harrastetila.

Asunto sijaitsee aivan Tammerkosken ja sen varrella olevan vehreän Koskipuiston läheisyydessä, joten kauniit iltakävelymaisemat ovat helposti saavutettavissa. Lisäksi rautatieasema, linja-autoasema, Koskikeskus ja Ratinan kauppakeskus sijaitsevat kaikki alle kilometrin kävelymatkan päässä.

Asunnon ohessa myydään myös tolpallinen autopaikka hintaan 4900 euroa.

Asunto on heti vapaa.

Varaa aika näytölle alla olevasta kalenterista! 

 

Katso kohde Etuovessa


Ajanvaraus