Sisältöön sitemap

Hämeenlinnan keskustan uudiskohteesta yksiö tuntuvalla alennuksella

Hämeenlinnan keskustan uudiskohteesta yksiö tuntuvalla alennuksella

HUOM! Tämä asunto meni kaupaksi nopeasti. Jos olet kiinnostunut vastaavanlaisista kohteista, liity postituslistallemme ja saat heti tiedon kun uusia kohteita tulee myyntiin.

HALUAN ILMOITUKSEN KUN VASTAAVIA KOHTEITA TULEE MYYNTIIN!

Tässä helppo, turvallinen ja valmis paketti sijoittajalle. Uudiskohteesta tarjolla valmiiksi vuokrattu yksiö aivan Hämeenlinnan keskustasta. Asunto on 27 m2.

Myymme viimeisen asunnon kohteesta edulliseen hintaan, koska keräämme pääomia seuraavia satsauksia varten. Asunnolla pääsee hieman vajaa 5 %:in vuokratuottoon.

Kyseessä on hyvä ja turvallinen sijoitus: kasvavan kaupungin keskusta sekä yksiö hyvällä pohjalla. Lisäksi asunnossa on vuokrasopimus 2018 kesään asti.

Hämeenlinna sijoituskohteena

Hämeenlinna on Suomen 11. suurin kaupunki, joka tunnetaan mm. Vanajanlinnasta. Tämän hetken väkiluku on noin 68.500, joka kasvaa muutamalla sadalla vuosittain ja ennuste vuodelle 2020 on reilu 70.000 asukasta. Hämeenlinnaan on myös hiljattain rakennettu suuri kauppakeskus Goodman.

Hämeenlinnassa houkuttaa erityisesti se, että sen sijainti on maantieteellisesti erinomainen – kasvavassa Etelä-Suomessa, moottoritien varressa Tampereen ja Helsingin välillä.

As Oy Hämeenlinnan Presidentti

Asunto Oy Hämeenlinnan Presidentti on rakennettu aivan Hämeenlinnan ydinkeskustaan. Rakentamisessa hyödynnettiin vanhaa olemassa ollutta hyväkuntoista runkoa, joka riisuttiin täysin ja rakennettiin kaikki talotekniikka uusiksi.

Asunnoissa käytettävät sisustusmateriaalit ovat korkeatasoisia. Julkisivu on pinnoitettu ja ensimmäisen kerroksen liikehuoneistojen kohdalla on käytetty runsaasti lasipintaa päivittäen yleisilme moderniksi.

Taloyhtiö Asunto Oy Hämeenlinnan Presidentti
Rakennusvuosi 2015
Sijainti Kasarmikatu 14, 13100 Hämeenlinna
Tyyppi Kerrostalo
Vastike 4,15 € / m2
Yhtiölaina 21 vuoden laina-aika
Tontin omistus Vuokra
Lämmitys Kaukolämpö

Myytävä asunto

PINTA-ALA KAUPPAHINTA VELKAOSUUS VELATON HINTA HINTA AIEMMIN ALENNUS
27 m2 53 340,65 € 55 659,35 € 109 000,00 € 118 000,00 € 9 000,00 €
VUOKRA VASTIKE RAHOITUSVASTIKE KASSAVIRTA VUOKRATUOTTO
560,00 € 112,05 € 197,48 € 250,47 € 4,93 %

 

Vuokralla erittäin hyvä nuori opiskelija, jolla on kahden kuukauden takuuvuokra maksettuna. Sopimuksen ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä on 1.6.2018.

Taloyhtiön yhtiölaina on tuloutettu eli on vähennyskelpoista verotuksessa.

Lainasumma on hieman pienentynyt isännöitsijäntodistuksessa mainitusta.

Miksi tämä kohde?

  • Hämeenlinna on hyvä kaupunki sijoitusasunnolle
  • Kaupungin keskusta on aina turvallinen sijoituskohde
  • Uudiskohteessa ei remonttihuolia
  • Olemme laskeneet myyntihintoja -> myyntivoiton mahdollisuus
  • Vuokratuotto päihittää pääkaupunkiseudun
  • Hyvä vuokralainen valmiina

Asuntojen varaus

1. Valitse asunto
2. Tee varaus / liity jonoon
Asunto
Tyyppi
Pinta-Ala
Kuntopisteet
Myyntihinta
Velaton hinta
Vuokratuotto %
Vapaa
Tiedot

Varaustyökalu - Varaa asunto

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaustyökalu - Liity jonoon

"*" näyttää pakolliset kentät

Hidden
Hidden

Varaa rohkeasti omasi varaustaulukosta

Varaa haluamasi asunto sivun ylälaidassa olevasta taulukosta. Toimitamme asuntojen varaajille asuntojen isännöitsijäntodistukset sekä valokuvat asunnoista sähköpostitse mahdollisimman pian. Voit sen jälkeen tutustua dokumentteihin rauhassa, ja yhteyshenkilömme on sinuun sen jälkeen yhteydessä ja vahvistaa varauksen kanssasi.

Mikäli olet ostamassa meiltä sijoitusasuntoa ensimmäistä kertaa, tai muistisi kaipaa virkistystä, lue ohjeet sijoitusasunnon ostamisesta Sijoitusasunnot.comilta

Laitoimme usein kysytyt kysymykset sekä normaalit toimenpiteet meidän kanssa kaupanteosta niin sanotusti yksiin kansiin tähän artikkeliin. Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.comilta. Mikäli mikään kaupanteossa askarruttaa, etkä löydä siihen vastausta tuosta artikkelista, ole suoraan yhteydessä meihin, yhteystiedot löydät tämän myyntisivun lopusta.

Kaupanteko onnistuu etänä

Käytämme kauppakirjojen allekirjoitukseen ensisijaisesti Visma Sign –järjestelmää, jonka avulla kauppakirjat voidaan allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnusten avulla.

Mikäli ostaja käyttää pankkirahoitusta, toimitamme tarvittavat asiakirjat ennen kaupantekoa ostajan pankkiin.

Jätä meille viesti