Sisältöön sitemap

Santtu Pesonen

Remontointi ja rakentaminen

Olen reilu ja luotettava. Jalat ovat syvästi maassa. Asiat sanon, niin kuin ne ovat. Olen nöyrä, mutten kumartele. Tavoiltani täydellisyyden tavoittelija. Tunteitani en aina näytä voimakkaasti ulospäin, mutta sydän on aina paikallaan.

Vahvuuksiani ovat kokonaisuuksien hallinta, ihmisten johtaminen ja heidän vahvuuksien löytäminen. Toimin parhaiten niin sanotusti selkä seinää vasten. En pelkää virheitä, ja silloin kun niitä tulee, niistä opitaan. Voin usein olla turhan ankara ja vaativa itseni suhteen. Luonteeltani olen melko äkkipikainen.

Kaikenlainen rakentaminen ja suunnittelu ovat intohimojani. Pidän kovasta tekemisen meiningistä. Piirteinä ihailen ammattitaitoa ja luottamusta. En pidä laiskoista ja saamattomista ihmisistä. Työn ulkopuolella nautin, kun saan viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Huumori on minulle tärkeä asia.

Perheeseeni kuuluu aviopuoliso ja kaksi poikaa. Perheen tuki ja turva on minulle tärkeää, varsinkin silloin, kun ei ole se paras päivä. Yhdessäolo perheen kanssa on arvokkainta ja tärkeintä aikaa elämässäni.

Harrastuksiini kuuluu veneily ja tennis. Säännöllisen epäsäännöllisesti pyöräilyä, lenkkeilyä ja kuntosalilla käyntiä. Kirjat ja äänikirjat ovat myös yksi asia, minkä parista löydän itseni, kun niihin löytyy aikaa muun tekemisen lomasta. Myös hyvä ruoka maistuu. Tykkään matkustella ja olen vahva penkkiurheilija formuloissa.

Minulta löytyy vahva halu kehittää itseäni, oppia uutta ja menestyä yrityselämässä. Haluan saavuttaa tavoitteet ja tavoitella sellaisia asioita mistä nautin, sekä olla hyvä ja esimerkillinen isä ja avopuoliso. Olen passiivisen kassavirran tavoittelija ja haluan tulevaisuudessa toteuttaa suuria ideoita.

Nyt pitää elää täysillä, ei sitten joskus. Ajankäytön pyrin pitämään omissa käsissä, ei aikatauluja, ei kiireitä.

Jätä meille viesti