Sisältöön sitemap

Miikka Seppälä

Talousjohtaja

Hei, olen Miikka, avopuoliso ja kahden lapsen klaanipäällikkö Saimaan rannalta Mikkelistä!

Elämässä minulle tärkeimmät asiat ovat terveys ja kotiasiat. Näiden molempien pitää olla kunnossa, jotta pystyn tekemään muita asioita. Entinen alasarjajalkapallojyrä, nykyään enemmänkin jalkapallon innokas katselija (Glory Glory Man United!). Tykkään kyllä myös haaveilla aloittavani kuntoilun uudestaan, mutta nimenomaan se haaveilu on mikä kiinnostaa. Olen nyt kirjoitushetkellä maksanut kuntosalijäsenyydestä pari vuotta, mutta salille en ole vielä kertaakaan vääntäytynyt. Samoin ostin juoksukengät valmiiksi kenkähyllyyn sekä perustin työryhmän suunnittelemaan hyviä lenkkireittejä minulle, mutta lenkille en ole vielä ”kerinnyt.”

Haaveita pitää katsos olla!

Yksi minulle hyvin rakas paikka on kesämökkimme Puumalassa, Saimaalla oman saaren rauhassa. Suomen puhdas luonto on mittaamattoman arvokas, jota meidän jokaisen tulee vaalia.

Innostun helposti erilaisista urheilulajeista ja kilpailuvietti vie nopeasti mennessään. Häviämistä inhoan yli kaiken ja tappioden käsitteleminen on vaikeaa – onneksi tappiot ovat meikäläiselle harvinaisia! 😂

Olen myös tiimityön vankkumaton kannattaja, johtuen varmasti joukkueurheilutaustastani. Joku voisi luonnehtia minua myös konservatiiviseksi sääntönillittäjäksi, koska koen vahvasti että tiimit, yhteisöt ja yhteiskunnat rakentuvat etenkin yhteisten sääntöjen varaan.

Sijoitusasunnot.comilla vastaan yhtiön taloudesta ja hallinnosta. Talouspuolen hommissa mielestäni mielenkiintoisinta ja myös tärkeintä on osata kertoa tarinat numeroiden takaa: miljoona on yhdessä yhteydessä paljon ja toisessa vähän -olennaista molemmissa tapauksissa on tarina sen miljoonan takana.

Jätä meille viesti