Sisältöön sitemap

Jouko Neuvonen

Kiinteistöpäällikkö

Karjalaisveri virtaa suonissa (vanhemmat Karjalan Laatokasta). Sieltä varmaan on periytynyt peruspositiivinen luonne, sinnikkyys, periksiantamattomuus, reiluus ja talouden suhteen ”tarkan markan” ajattelu.

Sopivasti elämää nähnyt ja kokenut. Olen tiimissämme ainoa, joka on elänyt 60-luvun.

Tässä alla vielä muistutuksena kiteytys vanhoista ”hyvistä ajoista”:

  • 60-luvun kaupunkilaistumisen voimakas kasvu, jolloin muuttoaalta maalta kaupunkiin  alkoi -> kerrostalotuotanto alkoi ensin paikalla valetuilla ratkaisuilla ja pian perään alkoi syntyä elementtitaloja kuin sieniä sateella, joita me nyt ostamme ja remontoimme. Omia muistikuvia ajasta: Katukuvassa vahvasti Wartburgit, Mosset, 2-T Saabit, kuplavolkkarit ja minit).
  • 70-luvun öljykriisi ja sen vaikutus tavallisen perheen arkeen (omia muistikuvia > pennejä venytettiin entistäkin enemmän ihan kaikessa, housut ja takit paikattiin ja villasukat ja villapaidat parsittiin, talvella kylmyys selätettiin lisäämällä vaatetusta, lauantaisauna, 6-päiväinen työ-/kouluviikko muuttui 5 päiväiseksi)
  • 80- luvun hullut kasvun vuodet (omia muistikuvia ajasta: Nokian ja Soneran hurjat kurssinousut, asunnot vietiin käsistä jo ennen näyttöjä, välittäjien myymiä asuntoja myytiin saman päivän jopa kolmesti eteenpäin (flippausta), yms.. 80- luvulla hankin ensimmäiset sijoitusasunnot: yksiö 27 m2 ja kolmio 65 m2 (uudistuotantoa).
  • 90-luvulla Suomen karmea sukellus (omia muistikuvia ajasta: yritysten massiivisia konkursseja, kahden asunnon loukkuja, pakkohuutokauppoja, korkotaso huiteli pahimmillaan yli 18%:ssa, jne.. Tästä toipuminen kesti tovin, oli hyvin ”opettavaista” aikaa)

Kaikkien näiden kokemusten tuotoksena hiustyyliksi on minulle muotoutunut ”läpinäkyvät” harmaat hiukset ”komean” pälvikaljun kera…

Mieli on kuitenkin edelleen virkeä ja nuorekas. Intohimo ja focus on säilynyt asuntosijoittamisessa ja rakentamisessa. Siitä saan kiittää meidän nuorekasta ja erittäin dynaamista tiimiä.

Aiempi työskentely palkollisena isossa pörssiyhtiössä, keskikokoisissa yrityksissä ja start up- yrityksessä, sekä yrittäjäkokemus reilun vuosikymmenen ajalta, ei vedä vertoja 2011 alkaneeseen ”seikkailuun”, kun JHS-Kiinteistöt Oy perustettiin vuonna 2011.

Nuorempana olin tulisempi ja spontaanisempi, nyt rauhallisempi ja harkitsevampi. Enemmän nyt myös tilaa antava, sekä turvallisen ja positiivisen ilmapiirin tukija ja rakentaja. Liekö iän myötä testosteroiinitason putoaminen syypää tähän… Tarvittaessa kuitenkin hyvinkin tiukka ja määrätietoinen.

Jätä meille viesti